Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

ja imam Call Meter NG

Traffic counter by Carl Hopf.

A jel ima neki program koji meri usage i standby time. Odnosno, interesuje me samo usage time (meri vreme korišćenja telefona a računa svaki put čim se uključi tel)... Znači mene interesuje vreme aktivnog korišćenja telefona, a ne da mi meri vreme od kad je telefon skinut sa punjača...

Ima li neka proverena aplikacija za batch instalaciju backupovanih aplikacija? Koristio sam Titanium, ali za svaku aplikaciju se mora potvrditi instalacija.

Titanium Pro.

Bolje CM 3G N ,jer i sami developeri kazu da je obichna verzija malo bagovita sto se tice 3g-a...

reci mi, jel ovo meri kompletan saobracaj? da uprostim, ako stavim ovo, kapiram da mi ne treba watchdog?

jel postoji neki program vezan za treniranje, tj treba mi neki koji bi vodio zapise o broju vezbi i sl?

Jos jedna preporuka, odlicno je organizovan, mogu da se instaliraju i animacijule koje pokazuju kako se vezbe rade.

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk

Imas Cardio trainer, on je meni super, koristi i google maps da bi ti iscrtao gde si vezbao/trcao/skijao, itd...

Cardio Trainer je super aplikacija, obuhvatna.

Ljudi pitah pre par strana i ne videh da mi je nekp odgovorio... evo vec drugi put mi se brisu sve poruke iz handcenta... znaci nema ih nigde...procitam sms iskljucim ekran posle pola sata nema nista....

Jel se desavalo nekom, i ima li neki backup program da mogu da ih sacuvam pa posle vratim....

Sent from my HTC HD2 using Tapatalk

Ja koristim HC... lici mi da ti je ukljucena opcija automatskog brisanja poruka nakon (broj po zelji), poruka. Procackaj po opcijama, znam da ima ta mogucnost.
P.S."ne nadjoh u HC-u, ali u default-noj aplikaciji ima opcija text mesage limit" E sad' ne znam da li to utice na rad HC- a?

Kad smo kod broja poruka, kako se ponasaju ove aplikacije i Android po pitanju kolicine poruka? Sa tim sam uvek imao problema na starom telefonu, svakih 15-20 dana mi je prijavljivao da je puna memorija..

Ljudi pitah pre par strana i ne videh da mi je nekp odgovorio... evo vec drugi put mi se brisu sve poruke iz handcenta... znaci nema ih nigde...procitam sms iskljucim ekran posle pola sata nema nista....

Jel se desavalo nekom, i ima li neki backup program da mogu da ih sacuvam pa posle vratim....

Sent from my HTC HD2 using Tapatalk

Proveri malo opcije i skini poslednji verziju Handcenta. A za backup koristi program SMS Backup & Restore (imas ga na marketu).Pozdrav

Kad smo kod broja poruka, kako se ponasaju ove aplikacije i Android po pitanju kolicine poruka? Sa tim sam uvek imao problema na starom telefonu, svakih 15-20 dana mi je prijavljivao da je puna memorija..
kod mene ima sigurno oko 2000 jos nisam primetio nikakvo usporavanje niti ikakve warnings da mu fali memorije
Ja ih trenutno imam 327... Cesti flash mi ne da veci broj :)
ja sam samo jednom ostao bez poruka, nisam se posle toga vise opekao :) koristim SMS Backup+ za backup/restore

Poslednja izmena:
kod mene ima sigurno oko 2000 jos nisam primetio nikakvo usporavanje niti ikakve warnings da mu fali memorije

Cool..

Nego, nikako nisam uspeo da koristim Operu mini, ne vidim nigde "Go" komandu :) Ukucam adresu u adress bar, i sta onda :d Takodje i google search u desnom uglu, ukucam ja pojam ali ne vidim kako da dam komandu da se izvrsi :)

Poslednja izmena:
da li imas malo drugaciju tastaturu kada kucas u address bar? tamo dole desno gde inace bude enter

Imao sam smiley umesto entera na Smart Keyboard Pro.. sad hoce.

Jel neko isprobao TeamViewer? Kakva su iskustva sa tim i sl softverom?

Samo jos jedno pitanje pre nego sto i ja probam - jel stvarno kompletno free kao sto reklamiraju ili ipak traze posle pare za licencu (za pc ili phone)?

Pa to mi treba.. :) Da li radi po principu kontrolisanja kursora misha? Moze li da se odradjuje Drag, desni klik itd..

Može drag, desni klik, super radi.
Uostalom probajte, to bar nije teško :)

Ja ih imam od 2.5k i nemam problema sa Go SMS-om.

Ovaj Team Viewer stvarno radi :) Doduse malo sporo na edge-u (ili je do Wildfire-a) ali moze da se odradi posao, i neverovatno koliko je lako za podesiti.. Nigde ne vidim da je beta verzija, sta se jos ocekuje kad izadje iz beta faze?

Nazad
Vrh Dno