Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Ne..

Link2sd - odlična alternativa za app2sd i app2ext. Radi na svim androidima od 1.6 pa naviše. Root je obavezan.

Jel koristiš task manager?

Moze neko ovo da testira.. do cega ovo moze da bude? Jel to Android aplikacije tako nasumicno rade pa ne rade, do telefona, provajdera, da li se kolje sa Go SMS-om? Znaci jednu poruku posalje u zadato vreme, drugu ne posalje dok ne otkljucam telefon.. Ocigledno je prevelika cena za 'open source' i to sto qrta i murta moze da izbaci aplikaciju..

Perfektno radi na 3 telefona GO SMS. Kod mene niti jedan problem već duže vreme koliko ga koristim, zapravo sa svakim updatom je sve bolji i brži.

Perfektno radi na 3 telefona GO SMS. Kod mene niti jedan problem već duže vreme koliko ga koristim, zapravo sa svakim updatom je sve bolji i brži.

Nisi shvatio sta sam rekao, i meni radi GO SMS, problem je sa ovim programima za odlozeno slanje SMS-ova u zakazano vreme. Probao sam 3 najpopularnija (besplatna doduse) i nijedan ne radi kako treba, pa sam mislio da se nesto sudaraju sa GO SMS-om ili nekim drugim programom.

Moze neko ovo da testira.. do cega ovo moze da bude? Jel to Android aplikacije tako nasumicno rade pa ne rade, do telefona, provajdera, da li se kolje sa Go SMS-om? Znaci jednu poruku posalje u zadato vreme, drugu ne posalje dok ne otkljucam telefon.. Ocigledno je prevelika cena za 'open source' i to sto qrta i murta moze da izbaci aplikaciju..

To što je android open source nema veze sa tim ko može da izbaci aplikaciju. Ti isti kurta i murta mogu da izbace istu aplikaciju za iphone ili bilo koju drugu platformu. Meni se čini da ti imaš neke duboko usađene predrasude i iskreno ti savetujem da uzmeš iphone ili već neki drugi telefon sa OS-om koji nije 'open source', mislim da ćeš se bolje osećati.

To što je android open source nema veze sa tim ko može da izbaci aplikaciju. Ti isti kurta i murta mogu da izbace istu aplikaciju za iphone ili bilo koju drugu platformu. Meni se čini da ti imaš neke duboko usađene predrasude i iskreno ti savetujem da uzmeš iphone ili već neki drugi telefon sa OS-om koji nije 'open source', mislim da ćeš se bolje osećati.

Nemam nista protiv toga, sve dok radi onako kako je reklamirano.. a do sada bogami dosta programa ne radi kako treba..

Koristim ja. I to SMS scheduler... radi i kada je fon zakljucan.

Jel imas jos nesto za sms-ove instalirano, Go ili Handcent? Nervira me sto sad treba da lupam u glavu zbog cega je ovo, stvarno mi treba ova funkcija.. To ne verujem da bi se desavalo kada bi se temeljnije testirale aplikacije..

Meni sms wishes odlično radi. Bilo da je zaključan telefon ili ne. Bilo da stavim jednu poruku da pošalje, bilo da ponavlja svaki dan u zadato vreme.

---
Ttalk

Sad bas citam na par sajtova, takodje prijavljuju ovakve slucajeve, nekad posalje poruku a nekad ne.. Ili posalje mnogo kasnije nego kad mu je zadato, u mom slucaju 'seti' se da posalje tek kad otkljucam telefon. Kako je moguce da se ovo desava, zar ovo nije poprilicno prosto za isprogramirati? Inace za sve varijante to pricaju, nema nijedan da radi pouzdano uvek..

ma da, prosto je samo oni namerno izbacuju failed aplikacije jer su besplatne :troll:

Tek da vidiš njegove predrasude o fifi, boki je malo na svoju ruku :)

Batali bre Handcent, turi GO. Potpuno je besplatan, nema reklama i aplikacija je baš po meri.

Pa nemam ni na HC-u reklama ;) , A GO sam probao i... tako-tako.

Sad bas citam na par sajtova, takodje prijavljuju ovakve slucajeve, nekad posalje poruku a nekad ne.. Ili posalje mnogo kasnije nego kad mu je zadato, u mom slucaju 'seti' se da posalje tek kad otkljucam telefon. Kako je moguce da se ovo desava, zar ovo nije poprilicno prosto za isprogramirati? Inace za sve varijante to pricaju, nema nijedan da radi pouzdano uvek..

Pa ako je tako prosto, sto trazis po netu program, sedi i caskom isprogramiraj, nemoj da dozvolis da ti daju te krs aplikacije, a posle mozes da budes tako dobar i da nama svima das aplikaciju:)

Ja ne verujem kako vi to shvatite :) Sta sad, lazem da mi ne radi, onako iz dosade? Moram malo ogorceno da napisem kad se razocaram u nesto... takav sam :)

Pitanje: da li NDRIVE koristi iste mape kao i IGO (dakle ********.fbl)?
Imam DESIRE i IGO mi super radi imam sve mape. Sada sam instalirao NDRIVE sa marketa i lepo mi izgleda,sve funkcionise,hvata satelite ali nisam ubacio mape. Ako su mape iste - ostalo znam :)
Hvala

:( Moze li mala pomoc,koja je extenzija - da znam u kom pravcu da trazim... Mozda neki link(ne naravno za download vec da se malo uputim) Tnx

ma da, prosto je samo oni namerno izbacuju failed aplikacije jer su besplatne :troll:

Mozes mi reci iz kog razloga se onda desava, i'm all ears.. Za svaki od programa za tu namenu sam naleteo na 'doesn't work' ili 'doesn't send' komentare.. Ako mu zadas da posalje poruku u 09:30, program bi trebao da povuce informacije iz sistemskog sata i aktivira slanje zar ne.. Zvuci mi kao prosta operacija, zasto onda nekad posalje a nekad ne..

Borise, mislio sam da lupetaš gluposti i instalirao prvu sms scheduler aplikaciju od desetak sa istim imenom i začuđujuće sms nije poslat. Neverovatno! Instalirao i drugu i ponovo sms nije poslat!

Koristim no lock program, tako da mi ekran nikad nije zaključan te pretpostavljam da nije u tome problem. Nemam objašnjenje zašto ovaj trivijalan zadatak ispada tako komplikovan na androidu. Telefon je Samsung Galaxy S. Koristim Go SMS.

Borise, mislio sam da lupetaš gluposti i instalirao prvu sms scheduler aplikaciju od desetak sa istim imenom i začuđujuće sms nije poslat. Neverovatno! Instalirao i drugu i ponovo sms nije poslat!

Koristim no lock program, tako da mi ekran nikad nije zaključan te pretpostavljam da nije u tome problem. Nemam objašnjenje zašto ovaj trivijalan zadatak ispada tako komplikovan na androidu. Telefon je Samsung Galaxy S. Koristim Go SMS.

Da, stvarno nemam pametnija posla nego da izmisljam tako nesto.. :)

Instalirao prvu aplikaciju kada ukucam SMS Scheduler, poslala par poruka u zadato vreme (sve OK).

Scheduler programi i neki widgeti nisu kompatibilni sa većinom task killer aplikacija. Povedite računa o tome. :) Takođe neki 3rd party programi zavise od nekih sistemskih Android programa, te i njih treba izostaviti iz spiska aplikacija koje ubija task killer, ako postoji instaliran. :)

Call Meter 3G

Nazad
Vrh Dno