Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Ipak ovaj Tweeter radi :d Dobio sam odgovor u vezi Angry Birdsa za Wildfire, kazu 'update soon', ne verujem da misle na Rio doduse.

Koji je bolji , Handcent ili Go sms? :)
Mogu da koristim Launcher Pro i ako imam MIUI rom?

kliknes na install i otvortice se popup, kliknes ok i app se skine na telefon i instalira (naravno moras se ulogovati na svoj google account)

kliknes na install i otvortice se popup, kliknes ok i app se skine na telefon i instalira (naravno moras se ulogovati na svoj google account)

Kako se skine na telefon? :) Ugasen mi je internet protok na telefonu, ima li ikakav nacin da skinem aplikaciju na komp pa onda ubacim u telefon rucno.

pa ukljuci net na telefonu, sta ce ti android smartphone bez interneta :)

Ne mogu trenutno ***.. moram da koristim firminu karticu (besplatni pozivi medju kolegama), koja nema nikakav besplatan internet mesecno, a ono malo sto sam skidao mi je zesce nabilo racun, ubijaju po usima :)

Koja je poenta ovog web-marketa onda, zasto ne moze kao na iPhone-u.

mozda ce ubaciti mogucnost, ovo se tek pojavilo :)

Mogli bi, ovako stvarno ne vidim kakvu uslugu mi cine :) Bezveze me loze s ovim 'install' :)

Ma ok, to sam razumeo.. ali mogli su da naprave da radi kao iTunes i Appstore, da poskidam gomilu aplikacija preko kompa i onda ih ubacim u telefon, a ne ovo, ovo je u principu samo da ne moram preko telefona da jurim vec napravim listu sta da se skine sledeci put kad odem na Market preko telefona..

Poslednja izmena:
Ma ok, to sam razumeo.. ali mogli su da naprave da radi kao iTunes i Appstore, da poskidam gomilu aplikacija preko kompa i onda ih ubacim u telefon, a ne ovo, ovo je u principu samo da ne moram preko telefona da jurim vec napravim listu sta da se skine sledeci put kad odem na Market preko telefona..

*** trebao si da uzmeš iPhone onda, na njemu mozes sve i svasta. Kao npr kad ga povežeš na komp on se ponaša kao mass storage :)

Cool je ovaj Web-based Android Market.

@Boris Lozac uvek mozes da na nekim sajtovima nadjes APK-ove, pa ih download-ujes, prebacis na karticu i instaliras.

Inace je stvarno nezgodno imati smartphone bez internet plana ili bar redovne wifi pokrivenosti.

Mozes to i preko dropbox-a da odradis. Poskidas app koje hoces i smjestis ih u dropbox folder na kompu. Onda na telefonu otvoris dropbox app (besplatna je na marketu),skidas i instaliras jednu po jednu app.
Mada evo Web Android Market je krenuo, bice i jednostavnije malo nego iTunes + iPhone

@Boris Lozac uvek mozes da na nekim sajtovima nadjes APK-ove, pa ih download-ujes, prebacis na karticu i instaliras.

To i radim.. :) Ali je nezgodno naci besplatne aplikacije u .APK fajlu, zato sam ocekivao da ovaj Market tako radi

Postoje aplikacije koje nisu za određeno tržište i ako ih zahtevaš a tvoj rom na telefonu se ne poklapa sa tržištem nećeš je pronaći. Zato se aplikacije svlače preko telefona da bi market uporedio aplikaciju sa verzijom roma. Postoje i aplikacije koje rade samo na višim verzijama androida pa je i to razlog. Znači iz praktičnih razloga da korisnik ne bi instalirao ono što ne treba ili nije kompatibilno pa napravi problem i sebi i prodavcu/provajderu.

Zar mozes da napravis problem na telefonu sa nekompatibilnom aplikacijom? Ili jednostavno nece raditi..?

Da/Ne.
Ali ne znam od cage zavisi to.Ja sam na Vip-u na postpaidu i ne mogu da vidim placanje aplikacije..a pre sam mogao :(

A da li se vide paid apps na web marketu I da li se mogu kupovati?

mogu, evo ja juce kupio fency widget pro i air control. do duse air control ne mogu da skinem jos uvek jer me zeza pri pejd visa sa autorizacijom, al to je neka druga prica. fency widget pro radi super.

Pomoću programa market access ili market enabler možete prevariti market i videti aplikacije koje se plaćaju. Uspeo sam da kupim jednu aplikaciju visa internet karticom.

Poranio si :) Jel vama prikazuje posebne kategorije kad kliknete sa strane? Ja mogu da vidim samo featured i Top Free, nista drugo mi ne prikazuje..

Imam cudan problem sa launcherPRO-om. Kada idem na custom dock i izaberem neki iz galerije, stavi ga iza postojeceg default dock-a tako da su mi oba vidljiva, umesto samo custom. Koristim 0.8.3 verziju, a u staroj je sve normalno radilo. Jel ima jos neko ovakav problem i kako da ga resim?

Ne prikazuje... al to mi iovako ne treba.
Ima boljih indexing aplikacija od marketa tipa appbrain.. market dodje samo za downlaod

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno