bojan23
Slavan
- Učlanjen(a)
- 28.05.2008
- Poena
- 319
U podesenjima moras da promenis tip sata iz digital u flipclock :wave:
to je to, hvala puno
U podesenjima moras da promenis tip sata iz digital u flipclock :wave:
kliknes na install i otvortice se popup, kliknes ok i app se skine na telefon i instalira (naravno moras se ulogovati na svoj google account)
Kako se skine na telefon?Ugasen mi je internet protok na telefonu, ima li ikakav nacin da skinem aplikaciju na komp pa onda ubacim u telefon rucno.
Ma ok, to sam razumeo.. ali mogli su da naprave da radi kao iTunes i Appstore, da poskidam gomilu aplikacija preko kompa i onda ih ubacim u telefon, a ne ovo, ovo je u principu samo da ne moram preko telefona da jurim vec napravim listu sta da se skine sledeci put kad odem na Market preko telefona..
Ma ok, to sam razumeo.. ali mogli su da naprave da radi kao iTunes i Appstore, da poskidam gomilu aplikacija preko kompa i onda ih ubacim u telefon, a ne ovo, ovo je u principu samo da ne moram preko telefona da jurim vec napravim listu sta da se skine sledeci put kad odem na Market preko telefona..
@Boris Lozac uvek mozes da na nekim sajtovima nadjes APK-ove, pa ih download-ujes, prebacis na karticu i instaliras.
Postoje aplikacije koje nisu za određeno tržište i ako ih zahtevaš a tvoj rom na telefonu se ne poklapa sa tržištem nećeš je pronaći. Zato se aplikacije svlače preko telefona da bi market uporedio aplikaciju sa verzijom roma. Postoje i aplikacije koje rade samo na višim verzijama androida pa je i to razlog. Znači iz praktičnih razloga da korisnik ne bi instalirao ono što ne treba ili nije kompatibilno pa napravi problem i sebi i prodavcu/provajderu.Ma ok, to sam razumeo.. ali mogli su da naprave da radi kao iTunes i Appstore, da poskidam gomilu aplikacija preko kompa i onda ih ubacim u telefon, a ne ovo, ovo je u principu samo da ne moram preko telefona da jurim vec napravim listu sta da se skine sledeci put kad odem na Market preko telefona..
A da li se vide paid apps na web marketu I da li se mogu kupovati?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari