Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Da li si siguran da nije u pitanju express verzija koja je besplatna? Svejedno, program je odličan i svakako vredi!

Ako Vama ne fali, samo napred ;)

Igram igru Shift Lite.... svaka cast autoru na ideji. Odlicna je.

Da li postoji program sa kojim mogu da memoriju sa kartice pretvorim u internu memoriju kako bih imao vise slobodnog mesta za instalaciju aplikacija. Za sad koristim App2SD da prebacim aplikacije na memorijsku ali uvek neki deo ostane na internoj tako da nemam slobognog mesta koliko mi je potrebno.

Nece da moze. Stavi custom Rom ako oces vise memorije.

Meni Mp3 online - Pro ... najbolje odradjuje posao sto se tice mp3-a ;)

Jel imate preporuku za app za zakazivanje slanja sms-a (schedule sms)?

Schedule SMS wishes ili Scheduler SMS. Oba isto rade i free su na marketu.

I to moze a? :d Vrh :)

App je odlicna, ali me zanima gde mogu da vidim tacnu potrosnju mb po appu? Znaci tapatalk = 5mb, weather widget = 2mb....itd...to meni treba

Probao sam vise njih, Phone usage mi cak nije dobro ni ocitavao potrosnju. U svakom slucaju, moj izbor je 3G Watchdog PRO. Prezadovoljan sam.
Za tebe je PRO verzija, posto tu imas potrosnju po aplikacijama. Lepo izgleda, vrlo intuitivno i pregledno. Od mene 5+

Poslednja izmena:
Pozdrav,
jel postoji mozda neki program da tel sluzi kao daljinski za TV? Mislim na novije televizore (moj je LG plazma)

Pozdrav,
jel postoji mozda neki program da tel sluzi kao daljinski za TV? Mislim na novije televizore (moj je LG plazma)

Skoro sam siguran da nema jer da bi radio kao daljinac mob treba da ima IC, a to su imali stariji Symbian telefoni. Ispravite me ako gresim.

Ali zato ima dobar programcic dreamDroid za korisnike dreambox-a ili Vu+ Preporuka

Kako da vidim sent messages iz GO Sms-a?

Poslednja izmena:
Za sad samo Samsung.

samo Samsung za sada al nem pojma kako bi radio sa ovim nasim bzvz pisanjem

U vezi t9, probao sam swype, sa podrskom za srpski. Prilicno interesantna stvar, meni je za ovih par sati pogodio sve reci koje sam probao da otkucam, cak sta vise, cak i kad drljam po ekranu nepazljivo i mislim da nece prepoznati rec on je prepozna. Jedino sto je potrebno dosta vremena da se navikne na novi nacin kucanja :)

Gde si nasao tu verziju Swype-a posto ove sto sam ja do sada nalazio su sve bez naseg jezika?

Sent from my HTC HD2 using Tapatalk

Pitanje...posto kad instaliram neki app koji mi je na telefonu,a ne preko marketa,taj app ne mogu da updatujem na standard nacin ,tako sto odem na market > my apps ,pa update,jer ne vidi app....e sad ima li neki nacin da nateram market da vidi sve appna mom tel?

Vrh Dno