nemanja-992
Slavan
- Učlanjen(a)
- 29.01.2010
- Poena
- 375
znam da kad se ugasi nece da zvoni ali sad sam iskljucivao ubijanje alarma preko task killera
Naravno znaš da ne smeš da ugasiš telefon jer onda nijedan alarm neće zvoniti.
Dok si na EDGE-u, trebalo bi da prilikom prijema poziva/poruke prekine vezu ka internetu, uspostavi voice/SMS saobraćaj i kada se taj prenos završi, ponovo te poveže na EDGE. Sasvim je moguće i da je do operatera.
Od skoro koristim Android i za sada mi je jedna od glavnih zamerki to što korisnik bez dodatnih alata nema nikakav uvid u to šta jede resurse telefona niti može da ubije taj program.
Sinoć mi je ostao neki od programa aktivan u pozadini (moram još da provalim koji) i pojeo mi je tokom noći 60% baterije...
Inače, SeePU je odličan za praćenje zauzeća procesora i memorije, dok je SystemPanel Lite sjajan za praćenje taskova i selektivnu egzekuciju istih![]()
Sad je izasao Cyanoged mod za Tattoo, ali i dalje nisu sredjeni camera i fm. Mogu da kazem da radi brzo, jedina mana je mozda problem sa marketom , koji povremeno puca.
Za one koje hoce sve mozda je najbolja opcija hcdr.rom ,na kojem radi sve , ali je malo optimizovaniji od stock roma.
Landscape jeste zgodniji za kucanje, ali meni se na Wildfire-u često desi da kada ga oborim u landscape ne radi backspace, nego moram opet da ga vratim u portrait, pa u landscape i onda proradi.Meni se mnogo sviđa HTC tastatura. U smislu da imam mogućnost da ne pišem celu reč, i što više budem pisao, sve će bolje ići, jer će veća baza biti.
Inače, desire je fenomenalan za kucanje kada se obori u landscape.:d
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari