Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Ja za taj wireless transfer koristim Solid Explorer, ali mogao bih probati i ovo da vidim.

Ako misliš na prebacivanje fajlova a la bluetooth samo preko wifi, super beam je nezamenjiv. Uslov je da uređaji imaju bilo kakvu kameru (barem ovaj što prima) jer app generiše bar code na koji usmeriš kameru da bi transfer otpočeo.

Poslednja izmena:
Nasao sam neku narodnu verziju Software Data Cable, najvise mi odgovara zato sto je preko ftp i fajlove prebacujem iz findera.

Jedno pitanje za Delphine browser. Jako me nervira kada postavim mobilni horizontalno i prizovem meni gde zajedno sa tab barom zauzmu ceo ekran. Jel mogu bilo kako da sanjim velicinu ikonica menija?
Neka dobra zamena za Delphine pa da probam da se eventualno i prebacim na drugi browser. Razmisljao sam o Operi pa neko samo da mi objasni razliku izmedju Mini i obicne ver. sto ima da se skine sa google play-a.

Preporuka za neke online igre, gde mogu da se takmicim protiv nekog ili neki co-op. Igrao sam jedino ono sto vise oni majmuncici i gadjamo se kamenjem i ostalim djakonijama.

Da, da i to ona "neoriginal" sa zutim ketridzima :)

Trazi uvek. Ne znam na full verziji da li moze da se namesti da ne trazi, ali ono, nije mi frka da ukucam cetiri karaktera za pass. Dosta brzo mi i prebacuje, dok mi se na airdroidu vukao. Ovde mi izvlaci oko 4-5 MB/s na S2 u b/g rezimu, ne znam koliko bi izvlacio u "n"...
Evo, probah. Do sada sam koristio Airdroid, pa onda dugo Software Data Cable.
Isti fajl, ista mreža:
Software Data Cable išao 2.7 - 3.0 MB/s
WebSharing Free išao 6.0 - 6.9 MB/s

Ostaje WebSharing Free, hvala, Djilke!

To ti pricam ;) Nema na cemu.

Evo, probah. Do sada sam koristio Airdroid, pa onda dugo Software Data Cable.
Isti fajl, ista mreža:
Software Data Cable išao 2.7 - 3.0 MB/s
WebSharing Free išao 6.0 - 6.9 MB/s

Ostaje WebSharing Free, hvala, Djilke!
ako saljes sa android uredjaja na android brze od ovoga ti je super beam i ne treba ti wifi mreza, salje se direktno. u stvari pita te dal ces preko mreze ili direktno sto me i cudi cemu oupste postoji jer je sporije.

sad tek vidim da nisi ti postavio originalno pitanje
Jel ima app tipa file manager koji će povezati 2 android uređaja preko wifi?

Poslednja izmena:
ako saljes sa android uredjaja na android brze od ovoga ti je super beam i ne treba ti wifi mreza, salje se direktno. u stvari pita te dal ces preko mreze ili direktno sto me i cudi cemu oupste postoji jer je sporije.

sad tek vidim da nisi ti postavio originalno pitanje

Odličan program, hvala.

Potrebna mi je pomoc.

Da li postoji aplikacija koja kombinuje WiFi i 3G/HDSPA, posto mi je mali slab WiFi pa da ga ojacam nekako ?

Ima li neki C++ editor za android kao npr. Sublime Text 2 i Notepad++ za PC ?

Potrebna mi je pomoc.

Da li postoji aplikacija koja kombinuje WiFi i 3G/HDSPA, posto mi je mali slab WiFi pa da ga ojacam nekako ?

Ima li neki C++ editor za android kao npr. Sublime Text 2 i Notepad++ za PC ?

Ja to otvarampreko Root Explorera (ima on sve potrebne Editore i Viewere)

Poslednja izmena:
Jel ima i nesto za povecanje brzine streama inace ovo za downlad samvec znao...

★TENEX★

USKORO!!!

Nadam se da ce vam se svideti :)

https://plus.google.com/103259272253179703637/posts/47nXd1SRJcv

2q9z7d2.png

Vrh Dno