- Učlanjen(a)
- 15.02.2008
- Poena
- 439
Bravo majstore. Kako ide prodaja, ima li za džeparac?
Nadje se koji dinarcic
Bravo majstore. Kako ide prodaja, ima li za džeparac?
Imao sam na prethodnoj verziji, posle prešao na 4.3 koji je imao po default-u, sad se vratio na 4.1.2 i vidim da Nova više nema, samo hide.
Ni ja nisam imao na 4.1.2. Tek kad sam stavio 4.3 imao sam tu opciju. Bila je ista verzija nove, tako da je verovatno do roma.
VERTUMUS BUNDLE
Dosta njih me je pitalo da li moze neki popust na moje ikonice ako se neko odluci da kupi sve koje su na Google Play, tj da napravim bundle, proverio sam i to tamo nije moguce. Npr ako jedna kosta 1.49$, da li mogu tri za 3$ itd.
Samo za vas ovde sa Benchmarka dajem sve moje aplikacije (ukljucujuci i Holozoop) za 3$!
To su:
- HD Dark = 1.49$
- HD Light = 1.49$
- HD Plane = 1.49$
- Rifon = 1.49%
- Holozoop = 0.99$
TOTAL = 6.95$
Znaci 57% popusta!
Ako ste vec kupili neku od mojih aplikacija, onda samo treba dodati iznos do 3$ (npr kupili ste HD Dark za 1.49$, onda treba da dodate jos samo 1.51$ za sve ostale)
Ako ste vec kupili dve ili vise, onda nikakav dodatni iznos ne treba, sve ostale dobijate za dz
Od vas se zahteva:
1. Mogucnost kupovine sa Google Play-a! (bez ovoga ne moze, jer necete moci da dobijate regularan update)
2. Broj vaseg tekuceg racuna ili PayPal-a gde mogu da vam refundiram novac
3. Google Play order number (samo za one koji su kupili neke od mojih aplikacija)
4. Vas nickname sa Benchmarka, kako bih znao da ste clan ovog foruma
Svi zainteresovani pisite mi na [email protected]
Nadam se da vam je ovo ok i hvala jos jednom svima koji podrzavaju moj rad, ne samo za aplikacije, vec i za moje teme za Galaxy S telefone
Veliki pozdrav za sve
Vertumus (Viktor)
Jedan predlog..sto ne odradis neku vrstu promocije neki dan i stavis sve aplikacije za 0.99$ ili 1.29$ ili neka cena, a da ne ostetis mnogo ove koji su kupili..a recimo par dana pre snizenja oglasis se na svim mogucim medijima, tipa twitter, facebook, g+, xda i sl.
Jedan predlog..sto ne odradis neku vrstu promocije neki dan i stavis sve aplikacije za 0.99$ ili 1.29$ ili neka cena, a da ne ostetis mnogo ove koji su kupili..a recimo par dana pre snizenja oglasis se na svim mogucim medijima, tipa twitter, facebook, g+, xda i sl.
Hmm nije ti losa ideja, verovatno cu to i uraditi. Ali zar nece onda ovi sto su kupili po normalnoj ceni da budu vise osteceni tad? Jer su platili skuplje, a sad su jeftinije, a ovako za 3$ dobijaju sve. A ovi sto su kupili vec preko 3$ dobijaju za dz![]()
@Vertemus evo i ja cu dati jedan dobronameran predlog: ne znam da li ti je to mnogo posla ali bi bilo fenomenalno kad bi ubacio neku pretragu u app. Tipa, hocu zamenim skajp kucam Skype i on mi nađe ikonicu, bez da ja skrolujem pa sata i pitanje je da li cu je uočiti. Mnogo bi više bilo user friendly i skratilo bi vreme da se zamene ikonice.
25-og da, samo obrati paznju na vremenske razlike ili radi po Grinicu kad budes objavljivao aplikaciju..ne znam kako je to reseno od strane GPlay-a![]()
Sad videh tvoje pitanje
Dobra ideja, videcu sta mogu da uradim
Search manje više ali ono po slovima u novi jako poželjno, obzirom da si nagruvao već oko soma ikonica![]()
Imam jedno pitanje:kada gledam filmove sa showbox-a i skinem subtitle sa app,često mi se desava da titl nije ujednačen sa filmom,nekad žuri,nekad kasni.Da li je moguće ubrzati tj.usporiti titl na playeru my?Hvala
Cao drugari, evo mog novog ICON PACK-a!!!
Cela prezentacija ovde Tenex - premium quality icons
Veliki pozdrav,
Kako može li neko da mi objasniMislim da je to moguce u MX Playeru.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari