Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Imao sam na prethodnoj verziji, posle prešao na 4.3 koji je imao po default-u, sad se vratio na 4.1.2 i vidim da Nova više nema, samo hide.

Ni ja nisam imao na 4.1.2. Tek kad sam stavio 4.3 imao sam tu opciju. Bila je ista verzija nove, tako da je verovatno do roma.

VERTUMUS BUNDLE

Dosta njih me je pitalo da li moze neki popust na moje ikonice ako se neko odluci da kupi sve koje su na Google Play, tj da napravim bundle, proverio sam i to tamo nije moguce. Npr ako jedna kosta 1.49$, da li mogu tri za 3$ itd.

Samo za vas ovde sa Benchmarka dajem sve moje aplikacije (ukljucujuci i Holozoop) za 3$!

To su:
- HD Dark = 1.49$
- HD Light = 1.49$
- HD Plane = 1.49$
- Rifon = 1.49%
- Holozoop = 0.99$
TOTAL = 6.95$

Znaci 57% popusta!

Ako ste vec kupili neku od mojih aplikacija, onda samo treba dodati iznos do 3$ (npr kupili ste HD Dark za 1.49$, onda treba da dodate jos samo 1.51$ za sve ostale)

Ako ste vec kupili dve ili vise, onda nikakav dodatni iznos ne treba, sve ostale dobijate za dz

Od vas se zahteva:

1. Mogucnost kupovine sa Google Play-a! (bez ovoga ne moze, jer necete moci da dobijate regularan update)
2. Broj vaseg tekuceg racuna ili PayPal-a gde mogu da vam refundiram novac
3. Google Play order number (samo za one koji su kupili neke od mojih aplikacija)
4. Vas nickname sa Benchmarka, kako bih znao da ste clan ovog foruma

Svi zainteresovani pisite mi na [email protected]

Nadam se da vam je ovo ok i hvala jos jednom svima koji podrzavaju moj rad, ne samo za aplikacije, vec i za moje teme za Galaxy S telefone

Veliki pozdrav za sve
Vertumus (Viktor)

Poslednja izmena:
Kupio HD Dark, ne treba mi za sad ovo drugo, ovo mi izgleda odlicno! :)

Imam problem sa Google+ malo malo pa mi izbaci has stopped to work?

VERTUMUS BUNDLE

Dosta njih me je pitalo da li moze neki popust na moje ikonice ako se neko odluci da kupi sve koje su na Google Play, tj da napravim bundle, proverio sam i to tamo nije moguce. Npr ako jedna kosta 1.49$, da li mogu tri za 3$ itd.

Samo za vas ovde sa Benchmarka dajem sve moje aplikacije (ukljucujuci i Holozoop) za 3$!

To su:
- HD Dark = 1.49$
- HD Light = 1.49$
- HD Plane = 1.49$
- Rifon = 1.49%
- Holozoop = 0.99$
TOTAL = 6.95$

Znaci 57% popusta!

Ako ste vec kupili neku od mojih aplikacija, onda samo treba dodati iznos do 3$ (npr kupili ste HD Dark za 1.49$, onda treba da dodate jos samo 1.51$ za sve ostale)

Ako ste vec kupili dve ili vise, onda nikakav dodatni iznos ne treba, sve ostale dobijate za dz

Od vas se zahteva:

1. Mogucnost kupovine sa Google Play-a! (bez ovoga ne moze, jer necete moci da dobijate regularan update)
2. Broj vaseg tekuceg racuna ili PayPal-a gde mogu da vam refundiram novac
3. Google Play order number (samo za one koji su kupili neke od mojih aplikacija)
4. Vas nickname sa Benchmarka, kako bih znao da ste clan ovog foruma

Svi zainteresovani pisite mi na [email protected]

Nadam se da vam je ovo ok i hvala jos jednom svima koji podrzavaju moj rad, ne samo za aplikacije, vec i za moje teme za Galaxy S telefone

Veliki pozdrav za sve
Vertumus (Viktor)

Jedan predlog..sto ne odradis neku vrstu promocije neki dan i stavis sve aplikacije za 0.99$ ili 1.29$ ili neka cena, a da ne ostetis mnogo ove koji su kupili..a recimo par dana pre snizenja oglasis se na svim mogucim medijima, tipa twitter, facebook, g+, xda i sl.

Jedan predlog..sto ne odradis neku vrstu promocije neki dan i stavis sve aplikacije za 0.99$ ili 1.29$ ili neka cena, a da ne ostetis mnogo ove koji su kupili..a recimo par dana pre snizenja oglasis se na svim mogucim medijima, tipa twitter, facebook, g+, xda i sl.

+1 za predlog.

@Vertemus evo i ja cu dati jedan dobronameran predlog: ne znam da li ti je to mnogo posla ali bi bilo fenomenalno kad bi ubacio neku pretragu u app. Tipa, hocu zamenim skajp kucam Skype i on mi nađe ikonicu, bez da ja skrolujem pa sata i pitanje je da li cu je uočiti. Mnogo bi više bilo user friendly i skratilo bi vreme da se zamene ikonice.

Hmm nije ti losa ideja, verovatno cu to i uraditi. Ali zar nece onda ovi sto su kupili po normalnoj ceni da budu vise osteceni tad? Jer su platili skuplje, a sad su jeftinije, a ovako za 3$ dobijaju sve. A ovi sto su kupili vec preko 3$ dobijaju za dz :)

HOLOZOOP - Simple, neat and minimalistic Holo widgets

★UPDATE★
v1.3
- added clean and simple analog clock with circle battery indicator around it

★HOLOZOOP is in TOP 10 Personalization TOP NEW PAID APPs★

2h5v57k.png

CHECK IT OUT NOW
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.vertumus.zwskin.holozoop

Do not forget to rate it!

Thank you all for the support!!!

Vertumus

Hmm nije ti losa ideja, verovatno cu to i uraditi. Ali zar nece onda ovi sto su kupili po normalnoj ceni da budu vise osteceni tad? Jer su platili skuplje, a sad su jeftinije, a ovako za 3$ dobijaju sve. A ovi sto su kupili vec preko 3$ dobijaju za dz :)

Pa, tako je uvijek u nekom trenutku na Play Store-u za bilo koju kvalitetnu app, SwiftKey, Ttalk *******cija, igrice itd.

Uvijek imas one koji je kupe odmah jer im se dopada.

I one koji se silno obraduju kad vide omiljenu app na dobrom popustu jer nisu mogli/htjeli da je kupe po punoj cijeni.

Fora je samo da ti popusti koje ti kao developer ne pravis cesto. Recimo jednom godisnje.

Ja barem tako kupujem. Sad cekam kraj decembra i popuste za neke nove app sa whish liste....

Tako je, a recimo takav neki popust @Vertumus mozes da odradis npr. pred katolicki Bozic recimo...pokrenes kampanju 7 dana ranije ili koliko vec i bas me zanima rezultat, iskreno, ako to budes radio aj prati brojke...vidi kolika ti je bila izlozenost reklame, koliko si imao pregleda tih vesti i koliko si imao kupovina na taj dan. Ta akcija moze da ti traje 24 ili 48h npr.

@Vertemus evo i ja cu dati jedan dobronameran predlog: ne znam da li ti je to mnogo posla ali bi bilo fenomenalno kad bi ubacio neku pretragu u app. Tipa, hocu zamenim skajp kucam Skype i on mi nađe ikonicu, bez da ja skrolujem pa sata i pitanje je da li cu je uočiti. Mnogo bi više bilo user friendly i skratilo bi vreme da se zamene ikonice.

Sad videh tvoje pitanje :)

Dobra ideja, videcu sta mogu da uradim

25-og da, samo obrati paznju na vremenske razlike ili radi po Grinicu kad budes objavljivao aplikaciju..ne znam kako je to reseno od strane GPlay-a :)

Search manje više ali ono po slovima u novi jako poželjno, obzirom da si nagruvao već oko soma ikonica :D

Može, dodaću, samo mi treba vremena da ih sortiram.

Gledam koliko je nova, bar pomeni, mnogo bolja ostalih launchera što se tiče developer friendly okruženja. Kod nje sve radi, nikad mi problem nije napravila. Pa onda Apex i Adw. Ovi ostali su mi totalno bzv.

Pogotovo GO i Next launcher koji npr namerno ne dozvoljavaju icon mask, zato što imaju ceo tim svojih themera koji prave za njih, a imaju milionske downloads.

Ne znam sta ljudi vide u njima, ali ajde

Ne vide nista, nego se vuku na plecima stare slave kad su nesto i vredeli...sad su tezak bloat

Imam jedno pitanje:kada gledam filmove sa showbox-a i skinem subtitle sa app,često mi se desava da titl nije ujednačen sa filmom,nekad žuri,nekad kasni.Da li je moguće ubrzati tj.usporiti titl na playeru my?Hvala

Odlicno, svaka cast :)
Moracu da vidim ovih dana kako da napravim wallet za kupovinu jer nisam jos kupovao nista od aplikacija.

Poslednja izmena:
Da li bi neko mogao da mi kaze ko koristi habit browser kako da kada zumiram na dupli tap da taj zum bude malo veci, drugo da li je moguce da kada se zumira nebitno koliki je zum u pitanju da tekst koji prikazuje bude prilagodjen ekranu i trece night mode da li ga je moguce malo prosvetleti. Inace sam zadovoljan sa browser-om.

Nazad
Vrh Dno