Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Postoji li aplikacija koja ce mi omoguciti da menjam pesmu na dva brza klika na volume dugme? Ili bilo koja kombinacija.

Ne bih da menjam google music, ali ovo me bas smara.

Postoji li aplikacija koja ce mi omoguciti da menjam pesmu na dva brza klika na volume dugme? Ili bilo koja kombinacija.

Ne bih da menjam google music, ali ovo me bas smara.

Mislim da Player Pro moze da se podesi da npr. dugi klik menja pesme(prethodna, sledeca) a kratak pojacava i smanjuje.

kako da napravim prečicu na koju kliknem i obrišu mi se sve recent aplikacije?

Mora da ima neka aplikacija. Kao što ima 1 tap boost pa kad na to klikneš ono ti ubije neke aplikacije tj oslobodi ti malo memorije, tako da mora da postoji ovako nešto.

A sto bi uopste ubijao recent apps, kad su to aplikacije koje si poslednje koristio i koje stoje u memoriji telefona radi brzeg pokretanja i radi brzeg multitaskovanja?

Pa ne valja ako stoji 10ak recent apps pa se ne mozes kretati kroz dve app recimo a da ne baguje :eek: Ja svaki put kad koristim telefon brisem recent apps par puta, jedino sam sada na Apexu stavio precicu za Recent Apps da postedim malo home dugme ;)

I ja imam tu naviku da ih izbacujem aplikacije iz recent a ali je ta navika počela opasno da me smara :)

E ovako, uklonio sam Wallet nalog sa mog Google naloga da bih probao da ga dodam ponovo pod nekom drugom adresom te bi mi se mozda market otljucao od Srbije, otkud znam, ali kada preko mog G naloga odem da napravim novi W nalog pise da je moj nalog trajno blokiran jer je prekrsio neke uslove, bla bla... Pa bih ja sad napravio novi Google nalog na koji bih vezao preko Wallet-a istu srpsku MasterCard karticu. Je l' zna neko da mi kaze kako to da uradim na pametan nacin i otklonim sto vecu sansu za ponovnim blokiranjem?

Da postavim i ovde pitanje posto temu o kupovini ne verujem da prati dosta ljudi.

Prate ljudi, ne brini, al ne znaju sta da ti kazu ;)

Kažu skini aplikacije koje ti trebaju kada već ne možeš da ih kupiš

Juče sam otvorio Google Wallet nalog da mogu kupovati aplikacije, ne znam da li je bilo pametno da im dam pravi broj telefona :). Kasnije sam u svom Wallet nalogu vidio da mogu editovati podatke koje sam dao ali ne i broj telefona, zanimljivo. Zna li neko za šta oni, ako ikad, koriste broj telefona?

Koriste ti oni broj i kada nemaš wallet, ne brini.

Koriste broj da mogu da te cimaju u po noci i da ti salju reklame. Ne brini se, ne desava se cesto to.

Jel to ono kao ovi nasi da te obaveste da si dobio besplatni rucak, a mozda i put do Brazila :D

Textra - dobra zamena za stock messaging aplikaciju. Da li je jos neko probao?
Ekstra fluidan interfejs, nema viska nepotrebnih opcija, mogucnost dodeljivanja posebnog nacina notifikacije za svaki kontakt iz imenika...

Da li je jos neko probao? Pomenula se jedno 5 puta u poslednjih 10 strana i 50 puta u celoj temi. :D

Izvinjavam se, pokusavam koliko toliko da pratim temu, ali nisam video da se pominje. Moja greska sorry.

Znas kad ce te sad otkljucati ovi u Google-u? Nikad.

Textra - dobra zamena za stock messaging aplikaciju. Da li je jos neko probao?
Meni je na SGS uredno prikazala sve SMS-ove kad sam je instalirao ali nije prikazivala SMS-ove koji su pristizali nakon toga.

Znas kad ce te sad otkljucati ovi u Google-u? Nikad.

Pa znam da ce da me otkljucaju kad puste kupovinu iz Srbije, al lepo si rekao, znaci nikad. Ti koliko pricas sa njima trebalo bi celoj Srbiji da su dopustili kupovinu do sad. Salim se, ajde bre :p

Poslednja izmena:
Da li neko mozda ima apk od Software Data Cable, izgleda da su ga sklonili sa PS? Ili ako moze neka preporuka za neku aplikacuju tog tipa a da nije Airdroid.

Trazi uvek. Ne znam na full verziji da li moze da se namesti da ne trazi, ali ono, nije mi frka da ukucam cetiri karaktera za pass. Dosta brzo mi i prebacuje, dok mi se na airdroidu vukao. Ovde mi izvlaci oko 4-5 MB/s na S2 u b/g rezimu, ne znam koliko bi izvlacio u "n"...

Nazad
Vrh Dno