Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

ACR radi na Androidu 10 na Samsung S10 i Note 10 telefonima, ali na Pixel 3 sa Androidom 10 neće.

Sent from my Pixel 3 using Tapatalk

Snimanje razgovora je takvo, ni ranije nije postojalo univerzalno rešenje koje je radilo baš kod svih. Zvanično ne radi nijedna app na desetci zbog sistemski ukinute podrške za snimanje, u zavisnosti od proizvođača, konkretnog modela i od toga da li je rutovan ili ne bude raznih rešenja.

Koji file manager preporucujete? Ranije dok sam mnogo vise koristio telefon je bio Solid explorer, mnogo dobar, pregledan, lep, funkcionalan. Dosta njih sada nema obican extract fajlova...

Sent from my Redmi Note 8T using Tapatalk

Koji file manager preporucujete? Ranije dok sam mnogo vise koristio telefon je bio Solid explorer, mnogo dobar, pregledan, lep, funkcionalan. Dosta njih sada nema obican extract fajlova...

Sent from my Redmi Note 8T using Tapatalk
I dalje ti je Solid Explorer preporuka većine korisnika ovde, slobodno mu se vrati.

Root explorer koristim od njegove pojave, ubedljivo najbolji i najbrzi.

Ja ne volim kiceraj ni animacije u exploreru, a bitno mi je da ima dosta opcija. Taj FX i onaj Solid su mi nekako prebudzeni. Zato npr volim total commander na racunaru.

Poslednja izmena:
MiXplorer za mene najbolji, a naravno svako koristi ono što mu subjektivno najviše odgovara...

Sent from my POCO F1 using Tapatalk

Da ne citam ceo tekst, samo kad se koriste crypto novcanici isl, stavljaju svoj referal?

Za klasicnog srbendu usera, koji cita fb, isl, nema problema?

Taman sam se navikao na njega [emoji846]

Sent from my LYA-L29 using Tapatalk
Ma da, kad se registruješ na neku od berzi su samo dodali svoj link. Čak mislim da kao bilo čiji referal i ti kao novi korisnik imaš koristi od nižih provizija u odnosu na one koje uzimaju od ljudi koji se registruju bez referal linka.

Da podsetim, piraterija je zabranjena. Post obrisan.

Dobar je i Explorer, kompletno besplatan i bez reklama. Od autora root explorer-a.

Moze li neko da preporuci alternativu Oggy youtube aplikaciji?
Od juce ne radi. Skinuo najnoviju verziju malo radila i nece. Vratio se na na neku prethodnu verziju i posle pokretanja trazi update i ne radi :(
Skinuo New pipe ali mi se ne dopada.Pravim neke import liste i zezam se...jok ja :)
U sustini treba mi jednostavna aplikacija sa kojom mogu da slusam youtube u pozadini. Pustim play i kliknem na background dugme i stavim telefon u dzep :) Jednostavno. Naravno treba da mogu da pratim kanale na koje sam pretplacen.

Neka app za brzo transferovanje fajlova sa telefona na telefon na istoj wifi mrezi? Nesto slicno apple-ovom airdropu.
Imam Xiaomijev MiShare ali ne vidim razliku izmedju njega i obicnog bluetooth-a?

MiShare koristi i Bluetooth i Wifi i u mom slučaju je transfer mnogo brz.

Je li imao neko problema sa Google Maps da mu više ne funkcioniše hronologija?
Samo od sebe je prestalo pre neke dve nedelje da mi pamti kretanje iako niko nije dirao opcije.
Probao da uključim/isključim, proverio da li li je sam uređaj čekiran, GPS uključen sve opcije, obrisao podatke aplikacije i Google Play, brisao i Google Mape skroz... Ništa nije pomoglo.
Da li google ima neki svoj support kontakt koji rešava ovakve stvari ili tako nešto? Nemam više ideju šta da radim.

Imaju svoj support, naravno, support.google.com.

I još jedan glas za SuperBeam :)

Navodno poznat problem još od maja izgleda... Nije sa korisničke već sa njihove strane.
Kažu da se podaci svakako loguju ali da ih timeline ne prikazuje samo.
Nažalost kad eksportujem svoje preko https://takeout.google.com/ nema podataka nakon 03/06/2020...

Ima li neka aplikacija da mogu zalepiti link i da ga imam na drugim telefonima?
Koristio sam Evernote do sada ali mi skupa!

Koju app preporučujete za pravljenje klipova od slika,
da ima mogućbost ubacivanja moje melodije?
Znam da može GPhotos, treba mi druga :d

Vrh Dno