Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Postoji li način da fotografije koje obrišem iz galerije budu odmah trajno obrisane a da ne idu najpre u trash can? Pošto se fotke odmah bekapuju na NAS nemam potrebu da ih svaki put 2x brišem i tumaram po file manageru...? Ili i to mora nekom aplikacijom da se radi?

Koristi neki od appova poput Piktures i sličnih, koji ili nemaju trash ili imaju mogućnost da se on isključi.

Ima li neko ideju zbog cega kad hocu da posaljem nekom privatnu poruku preko TT ode samo prva recenica? v.7.4.3
Napisem nekom poduzi tekst koji pocinje sa "Pozdrav." itd i ode samo prva rec i naravno osoba mi odgovori samo sa "Pozdrav." [emoji23] Izgleda retardirano. [emoji16]

Testiraj tako što nećeš udariti Enter za razmak, možda ga on zeza iz nekog razloga.

Ima li neko ideju zbog cega kad hocu da posaljem nekom privatnu poruku preko TT ode samo prva recenica? v.7.4.3
Napisem nekom poduzi tekst koji pocinje sa "Pozdrav." itd i ode samo prva rec i naravno osoba mi odgovori samo sa "Pozdrav." [emoji23] Izgleda retardirano. [emoji16]
Hahaha, slatko sam se nasmejao

Sent from my LEX820 using Tapatalk

Sad bas gledam poruke i posto ja obicno napisem "Pozdrav -ime clana kome saljem- i onda neki smajli [emoji846]" pa se tu prekine. Ode sve ono do smajlija, a smajli i ostalo ne. Bas cudno. Ima li neka bolja verzija TT?

Ne koristi emoji-e, nego koristi : ) ili : D itd.

Blockfolio, delta, tab traider..

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ima li neko neki free VPN za Tursku(unlimited). Ili samo da platim Tursku lokaciju bez celokupne?

Послато са D6503 уз помоћ Тапатока

Imas bus plus app.
Vrhunska!

Послато са SM-A510F уз помоћ Тапатока
Radi li ti na mobilnim podacima? Meni je htela samo na wifi svojevremeno.

Edit: Evo probao sam sada, i dalje ne radi, a nisam ni na istom rom-u.

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Poslednja izmena:
Imas bus plus app.
Vrhunska!

Послато са SM-A510F уз помоћ Тапатока
Koja je to Bus Plus aplikacija a da je vrhunska, pod pretpostavkom da tvoj komentar nije težak sarkazam?

Ima ona jedna koja je bila vrhunska i koja je zbog alavosti GSP prestala sa razvojem još 2014. godine i ima onaj krš od aplikacije koju je napravio Apex a koja takođe nije unapređivana skoro godinu dana!

Moze li neka dobra app za snimanje razgovora (da ne davi sa reklamama ako je moguće, posto za ukidanje reklama traze da se kupi app, nema logike kupovati ako ukinu dozvolu na novom soft)?
Imao sam neku našu al prestala da snima sagovornika :S
Inace dobra stvar ne moram da zapisujem tog momenta sta mi sagovornik govori ukoliko su neke bitne informacije, posle pazljivo preslusam i zapisem.
Bice glupo ako ukinu to na novom softveru.

Inace reklame su zlo 21 veka

Poslednja izmena:
Moze li neka dobra app za snimanje razgovora (da ne davi sa reklamama ako je moguće, posto za ukidanje reklama traze da se kupi app, nema logike kupovati ako ukinu dozvolu na novom soft)?
Imao sam neku našu al prestala da snima sagovornika :S
Inace dobra stvar ne moram da zapisujem tog momenta sta mi sagovornik govori ukoliko su neke bitne informacije, posle pazljivo preslusam i zapisem.
Bice glupo ako ukinu to na novom softveru.

Inace reklame su zlo 21 veka
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.tohsoft.call.autocallrecorder.pro

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.tohsoft.call.autocallrecorder.red.pro

Paid, ali su bile na akciji kao free. Ne vidim da li je akcija istekla jer mi se nalaze u Library.

Prvu verovatno i ja imam, a druga je 3.82 USD.

Prvu verovatno i ja imam, a druga je 3.82 USD.
Imam obe. Prva nema reklame, druga ima. Već smo pisali, problem kod prve je što u toku snimanja se sagovornik čuje tiho, a druga snima sve extra. Reklame mogu da se izbegnu brisanjem proxy i port u apn ali mi tada ne radi fb.

Imam obe. Prva nema reklame, druga ima. Već smo pisali, problem kod prve je što u toku snimanja se sagovornik čuje tiho, a druga snima sve extra. Reklame mogu da se izbegnu brisanjem proxy i port u apn ali mi tada ne radi fb.
Šta, platio app, a onda i dalje ima reklama? Jesi siguran da si otvorio link koji je ostavljen? Možda si imao free verziju.

Probao sam ih brdo zaista, kod većine sam imao problem što se sagovornik čuje užasno tiho
Na kraju srećom nađoh jednu kod koje se čuje odlično sve, a i puna je podešavanja
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.nll.acr

Sent from my HTC U11 using Tapatalk
To je ista app koju sam 9kačio, samo što je moja Pro i paid.
Šta, platio app, a onda i dalje ima reklama? Jesi siguran da si otvorio link koji je ostavljen? Možda si imao free verziju.
Bila je free, par dana, inače je paid. Imam zapravo 3 app.
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.tohsoft.call.autocallrecorder.red.pro

Ova ima integrisan audio editor svašta još nešto, ali se tiho čuje sagovornik.

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.recorder.auto.callrecorder.pro

Auto Call Recorder Pro radi sve savršeno ali provlači reklame preko proxy.

A što vam toliko smetaju reklame na aplikaciji koja radi u pozadini?

Pa ne smetaju toliko, ali bas sad udjem tri puta u app za 2 min i moram da cekam da prodje reklama to je bas preterano
Bitno je da dobro snima glasove.

Pa ne smetaju toliko, ali bas sad udjem tri puta u app za 2 min i moram da cekam da prodje reklama to je bas preterano
Bitno je da dobro snima glasove.
Na WiFi je ad free ali čim se prebaciš na data, ads su u full screen-u, na svakih minut-2, nekima ni to ne smeta [emoji51]

Vrh Dno