Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Nema to veze sa plejerom, to su sve aplikacije prepisane jedna od druge... Jednostavno uglavnom u tim aplikacijama kanali rade po principu kad rade rade a uglavnom ne rade...nema tu mnogo pomoći...

Ne znam šta je problem..meni radi i na Telefonu i na Android Tv

Redmi 5 Plus

Sa kojom app beše može da se prebaci instalirana app sa jednog na drugi? Nema AMSS na Indijskom, pa da prebacim na taj fon.

Posaljes apk na taj telefon, zasto bi komplikovao stvari?

Verovatno je mislio i data

Sent from my Redmi 5 Plus using Tapatalk

Ako je i data onda Helium ako je samo apk onda ili apkmirror ili bilo koji app backup da gplay

Poslednja izmena:
Verovatno je pogresna tema ali ne mogu da nadjem odgovarajucu:

Na google photos mi je istekla promocija 100gb koju sam dobio na koriscenje dve godine i blokirali su mi gmail sve dok ne oslobodim prostor, a to je 80gb fajlova.
Sta predlazete, na koji nacin najbrze to da poskidam i reupload-ujem nazad na photos u onom njihovom formatu koji podrzava neograniceni prostor?

^ Uh, spasio si me. Jeste da sam vec skinuo 3000 slika ali nema veze. Hvala ti puno.

Kad misle da rese ovaj bug na whatsapp, sto zapuca notifikacija iako sam u chat-u

Ne mogu da odradim verifikaciju telefona na Paypal app ( ne dolazi SMS za code). Skinuo sam app sa ApKMirror jer je ne vidi na GPlayu za my country.

Ne moze ni preko kompa, pitanje da li ovo i radi ikako kod nas?

Sent from my Nexus 6 using Tapatalk

Како најбоље да бекапујем слике са телефона на комп и да их после вратим а да кад их вратим буду оригинални датуми, а не да ми све те слике буду у једном датуму, датуму враћања слика.
И исто за Вибер, како да вратим слике после рестартовања телефона? Ако је могуће, раније сам покушао да их убацим у фолдер Вибер слике али их није препознао.

Послато са Xiaomi MI 5 уз помоћ Тапатока

Poslednja izmena:
Не треба да сачувам слике, него да их после повратим у изворном стању.
Ок, али како да их после вратим у телефон, конкретно за Вибер? Да ми слике буду на Виберу.

Pa imas Viber backup, vraca chat history, naravno slike moraju biti na adekvatnom mjestu, kopiraj kompletan folder.

Sent from my Nexus 6 using Tapatalk

Poslednja izmena:
Тако сам урадио прошли пут, али на месту где су слике стоји само празан оквир за слику.

+1 za Moovit, odlična aplikacija ne samo za BG

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

Тако сам урадио прошли пут, али на месту где су слике стоји само празан оквир за слику.

Da, kao sto si rekao, promijenjen datum tj. taj EXIF podatak. Mislim da Google Photos preko kompa ima opciju mijenjanja datuma, ali to nije opcija za toliko slika. Potrazi na netu neki Windows alat, scriptu ili nesto, koji ima opciju tog backupa EXIF data od slika.

Poslednja izmena:
Ko se snađe u ovom moovitu svaka čast...retko neintuitivna aplikacija...

Android Messages u najnovijem izdanju ima zategnut UI i ukinuli su widget... A to mi bas treba. Da li imate neku preporuku za SMS widget?

Sent from my Pixel 2 XL using Tapatalk

Moze li mali review zasto koristite neku aplikaciju umesto fabricke aplikacije za poruke?
Nisam u toku.
Za mene je to samo slanje obicne sms poruke :)

Sad vidim da je to u stvari kao imess i ostale app za dopisivanje

Poslednja izmena:
S obzirom da yooyo koristi pixel njemu to i jeste fabrička aplikacija za sms poruke :)

Moze li mali review zasto koristite neku aplikaciju umesto fabricke aplikacije za poruke?
Nisam u toku.

Evo ja npr ne koristim ni jednu HTC fabričku aplikaciju, sve sam ih zamenio guglovim aplikacijama (clock, calendar, phone, messages, gcam, calculator itd). Razlog je taj što sam navikao na te guglove aplikacije, sviđa mi se dizajn, moderan je. HTC je ostao zarobljen u 2011. godini sa UI-em.
A i kad uzmem drugi fon ne mora da se navikavam na opet neke nove, nego samo stavim guglove i vozi.

Sent from my HTC U11 using Tapatalk

Evo npr ja koristim Textra app jer fabrička (bar ranije, ne znam sada) nije imala opciju za odloženo slanje SMS-a u zadato vreme, kao i delay ako se slučajno predomislim i da mogu da otkažem slanje poruke.
Nisam u toku.

Kako da na S9+ iskljucim pojavljivanje ovog obavestenja (signalizacija) da je detektovana textra kada posaljem ili primim sms?
Treba da mi dodje i postoji obavestenje da je stigao sms i treba u AOD da postoji ispod sata obavestenje o prispeloj poruci ali ne i ovo polje gore da je detektovana textra koja koristi sms, to mnogo smara.

Screenshot_20180901-090307_Samsung Experience Home.jpg

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno