Imax
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 03.10.2014
- Poena
- 180
Probaj sa rucnim trazenjem mreze i izaberi 3G opciju pa probaj opet
Sent from my MI MAX 2 using Tapatalk
E, toga se nisam setio.
Probao sam i izgleda da tako funkcioniše.
Hvala na predlogu.
Probaj sa rucnim trazenjem mreze i izaberi 3G opciju pa probaj opet
Sent from my MI MAX 2 using Tapatalk
Probaj neku od SIM contacts aplikacija.
E, toga se nisam setio.
Probao sam i izgleda da tako funkcioniše.
Hvala na predlogu.
Super ti ideja, i mene zanima. Ako nađeš da može i PC i android, javi.![]()
Izgleda ima sve što sam tražio.
Poz svima. Ima bas mnogo poruka i ne isplati mi se citati sve,a vjerovatno ste nekad pricali o njima. Da li neko ima da preporuci dobru aplikaciju ili njih nekoliko(jos bolje) za ucenje engleskog jezika? Tj da moze da odredi prvo koliko je znanje,jer nisam neznalac totalni znam pristojno,ali ne nesto previse. Da me ne uci osnovne rijeci
Pomenuti Anki Droid ima samo fleš kartice, ali taj deo posla odlično radi.Treba mi dobar English dictionary organizer, i.e. da mogu da sačuvam nove reči, idioms, cele rečenice, fraze..etc. Ne mora da ima integrisan rečnik ni translator. Poželjno da mogu da kreiram foldere u kojima će se čuvati tj. organizovati nove reči..Još kada bi imao alate kao što su kviz, ukrštene reči i sl.
To što sam uspeo da izGoole-am[emoji5] ne ispunjava uslove. Nebitno da li je free ili paid.
Najbolje što imam, od ranije , jeste kada kreirate nalog na dictionary.com možete kreirati svoju favorite bazu, pa čak i organizovati sve po folderima, a tu je i Game sekcija, crossword puzzles, sudoku I sl., ali sve to ne postoji u Android app verziji.
Sent from my Redmi Note 3 Pro [kenzo] using Tapatalk
Moze li se u Samsung browseru namestiti da novi tab otvori u pozadini a ne da ga postavi ispred trenutnog taba?
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
Zadržiš prst na link, pod odabereš ovo što alphablue reče.^Klikni na open in background.
Meni je taj dodat odavno i opet ne otvara.Dodas ih u whitelist tamo.
Mozda imas neki notification timeout, ko ce znati svasta ima na tim skinovanim romovima.Ово важи за све апликације којима стиже нотификација. Појаве се на секунд и нестану.
Послато са 5085D уз помоћ Тапатока
I meni nije hteo, isto sam pomislio. Ali provere radi sam deinstalirao adaway i opet nije radilo. Tako da sam zaključio da nije do adaway.Ne otvara mi linkove iz talka u Chrome gearbest i ali, cenim da nešto treba da ubacim u Adaway?
Pogledajte prilog 241433
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari