Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Instalirao sam intesa mobi aplikaciju. Pošto se često zezam sa custom romovima, da li mogu da napravim backup aplikacije sa titanium backupom i da je ponovo vratim na drugi rom, tj da li ce da radi, ili cu morati svaki put u intesu da je ponovo aktiviraju?

Mozes sada sam da je aktiviras, preko sajta ;)

Odradi clear data za tesla unread i podesi ponovo.

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Ne koristim "Tesla Unread", jedino da probam clear data za Nova-u?

Ne znam kako onda imaš badge na ikonicama, bez tesla unread to ne može?

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Može, bio je update mislim marta ove godine od kad postoji ta opcija u Nova podešavanjima.

Nemam razloga da izmišljam, bio je update od kada može.

https://imgur.com/VcFIUPw

Besplatan je Tesla Unread, svakako preporuka da se koristi uz Novu.

Zna li neko da li postoji način da na telefonu xiaomi redmi not 4x 64/4 podesim sinal na samo 3g, a da ne može da prebaci na 2g. Probao sam sa onim kodom, pa odem u podešavanja i kao izaberem 3g only, ali u koliko malo oslabi signal, opet prebaci na 2g, tako da to nije rešenje. Do toga sam dolazio i sa par aplikacija, koje su prečica umaesto tog koda, ali isto se dešava.
Prethodni telefon mi je bio soni xperia i za njega sam skinuo aplikaciju koja je to regulisala, ali za xiaomi nisam pronašao ni jednu efikasnu.
Ako neko ima nako rešenje, značilo bi mi puno.

Ako ta podesavanja "3G only" u samom telefonu ne rade kako treba, nema aplikacije koja ce to ispraviti.

Zna li ko dobru aplikaciju za snimanje ekrana (konkretno gameplay) koja definitivno ne zahteva root.
U prodavnici ima gomila za koje piše no root, a u stvari sve traže root. Poludeh!
Inače, ako je bitno imam android 4.4.

Pozzzz :)

U telefonu ne postoji 3g only, veće preferirani 3g. Na soniju nisam imao 4g only, samo preferirani, ali kada sam skinuo neku aplikaciju koja je namenjena soniju, onda sam imao i tu opciju.

Zna li neko da li postoji način da na telefonu xiaomi redmi not 4x 64/4 podesim sinal na samo 3g, a da ne može da prebaci na 2g. Probao sam sa onim kodom, pa odem u podešavanja i kao izaberem 3g only, ali u koliko malo oslabi signal, opet prebaci na 2g, tako da to nije rešenje. Do toga sam dolazio i sa par aplikacija, koje su prečica umaesto tog koda, ali isto se dešava.
Prethodni telefon mi je bio soni xperia i za njega sam skinuo aplikaciju koja je to regulisala, ali za xiaomi nisam pronašao ni jednu efikasnu.
Ako neko ima nako rešenje, značilo bi mi puno.
Probaj ono *#*#4636#*#*, pa vidi tamo u phone information

Sent from my LG-H990 using Tapatalk

mislim da ti screen recorderi rade bez roota samo na android 5.0 i novijim..

Sent from Galaxy S8

Treba mi dobar English dictionary organizer, i.e. da mogu da sačuvam nove reči, idioms, cele rečenice, fraze..etc. Ne mora da ima integrisan rečnik ni translator. Poželjno da mogu da kreiram foldere u kojima će se čuvati tj. organizovati nove reči..Još kada bi imao alate kao što su kviz, ukrštene reči i sl.
To što sam uspeo da izGoole-am[emoji5] ne ispunjava uslove. Nebitno da li je free ili paid.

Najbolje što imam, od ranije , jeste kada kreirate nalog na dictionary.com možete kreirati svoju favorite bazu, pa čak i organizovati sve po folderima, a tu je i Game sekcija, crossword puzzles, sudoku I sl., ali sve to ne postoji u Android app verziji.

Sent from my Redmi Note 3 Pro [kenzo] using Tapatalk

Poslednja izmena:
Evo ga office suite pro na dobrom sniženju, jel se isplati uzeti ga i zameniti wps office koji mi radi OK za gledanje fajlova? Ne pišem i ne menjam ništa na telefonu...

Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk

To možeš i sa besplatnim M$. Ne koristim Wps. Suit Pro meni sve završava, bio free preko Amazona pre par godina. Ne bih ga kupio pored besplatnih M$.

Koja je ovo aplikacija i kako da je disable-ujem/obrišem? (LG Spirit H440n, Android 6.0, not-root)

Poslednjih mesec-dva mi se javlja notifikacija o vremenskoj prognozi (meni potpuno nebitno i nepotrebno). Kad tapnem tu notifikaciju, otvara se ova aplikacija - ima tu nekih vesti, Google search polje i svašta još.

To je google aplikacija. Odnosno ono njihovo google now

Probaj sa rucnim trazenjem mreze i izaberi 3G opciju pa probaj opet

Sent from my MI MAX 2 using Tapatalk

Najbolje što imam, od ranije , jeste kada kreirate nalog na dictionary.com možete kreirati svoju favorite bazu, pa čak i organizovati sve po folderima, a tu je i Game sekcija, crossword puzzles, sudoku I sl., ali sve to ne postoji u Android app verziji.

Super ti ideja, i mene zanima. Ako nađeš da može i PC i android, javi. :)

Vrh Dno