Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Hvala na odgovorima. Za ogy znam, ali me zanima jel ima neki browser da pusta yt u pozadini. Imam neki bekap fon star sto godina, pa bih broj app hteo da svedem na minimum minimuma inace baguje, a da iole zadrzim funkcionalnost telefona. Znam da je firefox to mogao, mada sam ga sad probao i nece vise da pusta yt u pozadini ni on (ili mozda treba nesto da se dodatno podesi), ali svejedno mi je tezak za ovaj fon. Najvise me zanima tipa ako ima nesto kao cm browser koji je lagan, mali i jako brz, a da pusta yt u pozadini. To bi bilo fenomenalno.

Skinuo sam Phone Destroyer i stalno mi izlazi ova greska... Sta da radim, uradio sam ovo, brisao cache i data od GPa ali nista...
90170276af3c60bc39f886689278a9bd.jpg

Sent from my LG-H990 using Tapatalk

Da li posedujem na telefonu Google play games?

Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk

Pogledaj u aplikacijama,ali je verovatno tu.

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Koja beše aplikacija da ograničim tj ugasim net za određene apps? Konkretno, ostavio bih sve apps da koriste wifi ali sim net samo za Viber. Zaključavanje aplikacije poželjno.
Jesi li probao DroidWall? Mislim da treba root i nisam siguran da ima zaključavanje.

Jesi li probao DroidWall? Mislim da treba root i nisam siguran da ima zaključavanje.
Na njega sam i mislio ali sam zaboravio ime. Treba root a to nemam. Izgleda da ova obaveštenja o ugašenom netu (kada ugasim u settings) izlaze samo prvi put, potom paljenja app, tako da mi je to ok (nije mi tu telefon da proverim).

Prilozi

• Screenshot (19.11.2017. 13.13.39).PNG
    Screenshot (19.11.2017. 13.13.39).PNG
    161 KB · Pregleda: 216
Poslednja izmena:
Našao sam ja odmah na miui nego je problem što izađe poruka da je net za tu aplikaciju ugašen sa sve dugmetom za aktiviranje neta... a dete koristi telefon.

Probaj ovo. Settings > notification and status bar > app notifications > security app > isključi floating notifications

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Ne znam meni dozvoljava da je instaliram, ne znam sta bi mogao biti problem, ali nije vezano za zemlju.
Nesto je do tvog telefona.

TT

Pa ne može biti do 3 telefona. Poslednji je Huawei P10 Lite. Možda zbog mog Google Play naloga? Jednom davno kupio sam vaučer od 10 dolara za Google Play i rekli su mi da ga aktiviram preko američke VPN.

Naravno vodio sam se da nista nisi cackao oko naloga i da ti je isti srpski, kao i meni.
To nisi napomenuo u prvom postu za taj americki VPN.

TT

Pa evo sad sam promenio payment method na Serbia. Međutim, neće. Da li može ova aplikacija da se skine negde kao .apk?

ˇ kao što je napisao.

Probaj da pronađeš u opcijama. Android 7 ima već tu opciju:
Ima, ali nije tako na stocku slozeno na jednom mjestu kao sto je Xiaomi odradio tu. I meni fali tako, nego.da moras ulaziti posebno u app info svake aplikacije i namjestati sta hoces.

Sent from my Nexus 6 using Tapatalk

Poštovani,
potrebna mi je pomoć oko kontakata na telefonu.
Uzeo sam novi telefon Huawei Honor 8 Lite pre par dana,i ubacim ja sim karticu vip-ovu koja je bila u nekoj staroj Nokiji.
I sad na ovom novom telefonu mi one kontakte umesto š,č,ć... ne izbacuje,nego neke nepoznate simbole.
Verovatno se to desilo još u staroj nokiji,svi brojevi su mi pomešani.
Da li neko ima rešenje za ovaj problem?
Bio bih mu veoma zahvalan.

Skinete firefox,kliknete na rezim za kompjuter,udjete na yt,pustite muziku i radite sta god hocete..Ugasite ekran,izadjite iz njega preko home dugmeta...muzika radi bez problema i dalje [emoji4]

Послато са SM-G955F уз помоћ Тапатока

^ isto radi Chrome već neko vreme:

Prilozi

• Screenshot_20171122-092930.png
    Screenshot_20171122-092930.png
    885 KB · Pregleda: 217
U poslednjih par dana pojavile su mi se "Notification Badges" sa Nova launcher-a na dve aplikacije, Viber-u i Power Toggles. Uopšte ne mogu da provalim o čemu me to obaveštava odnosno kako da ih uklonim, pri tom ne mislim na deaktiviranje te opcije u Nova launcher-u.
Ima li ko ideju šta da radim?

https://imgur.com/53VD00j

Pa brate pojavi se kad imaš notifikaciju od te aplikacije.. ;)

Sent from my LG-H990 using Tapatalk

Nazad
Vrh Dno