Ja bih pre rekao Srbija fail. U Spaniji sam probe radi kupio neki programcic, nikakva podesavanja, odmah gotovo, pare uredno skinute i to je to.pa znaci da ne radi kako treba onda, google fail ^^
nigde tamo ne pise google checkout
a majku mu, valjda moze samo da se ukuca kartica kada hocu da kupim nesto, i tako svaki put, bez da je google snima u neku svoju bazu?
Nema to veze sa novim marketom, meni su se iz liste izgubile još juče sa starim marketom, ali zato ako tražim neku konkretnu aplikaciju dobijem i plaćene izlistane.Pretpostavljam da još uvek peglaju market za nova tržišta poput našeg.
Ja posle ubacivanja novog Marketa nemam više paid aplikacije.
Kod mene prikazuje paid aplikacije? Ostavicu novi market za sada da malo "usarenim" okolinu![]()
Gde skine apk na fon kada kupim aplikaciju?
EDIT: Da nije u data/app?
Kako nema?kako nije google fail ako su pustili prodaju i za srbiju, ali nigde nema srbije na listi zemalja kada unosis billing adresu?
Drugari znam to...nije G humanitarna ustanova. Jednostavno volim da znam, kao i vi uostalom
. Ubr. sa svojim account-om sa marketa mogu ponovo da skinem vec placenu aplikaciju, zar ne? Ili se varam?
Kako nema?
![]()
Ma da mora d aima. Bilo ej oduvek. Ja sam uneo billing adresu za srbiju pre godinu i po dana kad sam otvarao checkout nalog. To jedino ako sad zabrlja zbog ovog uvodjenja.
Nemojte zriti bas da kupujete aplikacije ovih dana. deluje to jos nestabilno i vidim da se na dosta mesta zale na poneki problem da su platili a nisu uspeli do aplikacije. Osim ako bas hocete da rizikujete da im testirate sistem i da jos za to platite![]()
nudi mi da kupim za 71RSD i kada kazem - ocu, on mi daje 0.62GBP
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari