Šta je novo?

Aplikacije - Symbian S60 v2/v3, UIQ, S80

samo da vam se zahvalim na informacijama(svih 30 str.). uskoro uzimam nokia c5, moj prvi symbian. Uvek sam voleo "glupe" telefone da ne bih trosio vreme ne razne mogucnosti, ali c5 je neodoljivo jeftin i brz 600MHz :)

Treba mi pomoc prijatelja za pronalazenje aplikacije za fon.
Naime u pitanju su jamb kockice koje kad protreses telefon jure po ekranu.
Trazim vec par dana po netu ali stalno mi izbacuje igrice, a ovo nije igra vec
mozes u nedogled da treses kockice po ekranu (PS treba mi za cerkicu posto joj
je to bas bilo zanimljivo kad nam je pre nekog vremena pokazala neka teta kad
smo cekali u redu). Ne znam ni koji je tip aplikacije - tema, screen saver,...
Imam Nokiu E52 i trebalo bi da ovako nesto radi posto ima accel sensor.

Potreban mi je program za evidenciju zarade/potrosnje novca, tj hocu da vidim gde odlaze moje mukom zaradene pare :wall:
Svaki predlog je dobro dosao, nije problem ni da instaliram vise aplikacija , pa da ih paralelno koristim, dok ne utvrdim koji ce da ostane.

Tel je Nokia 5320XM

hvala pozz

Interesuje me da li za Symbian postoji besplatna (i kvalitetna :D) aplikacija poput First Aid aplikacije za Android - ima ih par na Ovi store ali se placaju :p
Takodje me zanima postoji li igra Paper Toss i za Symbian? :)
Hvala unapred :wave:

Potreban mi je program za evidenciju zarade/potrosnje novca, tj hocu da vidim gde odlaze moje mukom zaradene pare :wall:
Svaki predlog je dobro dosao, nije problem ni da instaliram vise aplikacija , pa da ih paralelno koristim, dok ne utvrdim koji ce da ostane.

Tel je Nokia 5320XM

hvala pozz

U maxi prodavnice. Vrlo jednostavno.

Ima li neki krsten email klijent? NEsto mi ne ide sa ovim fabrickim. Nokia E52 je u pitanju.

Ljudi, da li postoji program, koji bi mi dopustio da backup-ujem kontakte na internu memoriju Nokie N86 ?

Hvala unapred.

Pozz

Da ne citam sve od pocetka, Treba da odradim update sofvera na N958gb. Imam intslairano Garin koji radi perfect i jos brdo nekih programa,ako odradim update sofvera telefona hoce li mi ubiti te programe?

Verovatno, ali nisam 100% siguran. Ova moja nokia 5800 ima User Data Preservation, pa mi sve ostane nakon update-a. Backupuj fon sa pc suitom.

@DaPimp
Ne znam ja sve backupujem na telefonu preko njegovog file managera..ima onu backup opciju kada ga startujes

Potrebna free verzija excel-a za symbian

Prijatelju je potrebna verzija excel-a za symbian, ali da je free tj cracked i da ima mogucnost potpunog koriscenja, a ne samo view. Hvala!

Ako tom prijatelju bas treba excel-onda kupi neki od modela nokiine E serije - kod njih office radi legalno u full-u ;)

A inace,dobrodosao na forum :wave: i procitaj pravilnik za svaki slucaj- piraterija na ovom forumu nije dozvoljena...

Najzad pristojan plejer za .avi fajlove, da ne kažem divx/xvid, a da radi na S60 5th.

Posle ipak "nedoteranog" SmartMovie 4.15, traljavog DivX Mobile Player 1.00, July Player koji ne radi baš na 5th edition i još drugih, gorih od njih, našao se UMPlayer 1.60. Iako izričito stoji da je za S60 3rd, normalno radi i na 5th. Najbolja je stvar što je freeware. U originalu je interfejs na kineskom jeziku, ali se našao neko dobar i preveo ga na engleski.

Do sada sam probao nekoliko divx i xvid fajlova, povremeno dodje do A/V desinhronizacije sa nekim fajlom, ali jedno malo premotavanje napred ili nazad uvek ispravi grešku.

U donjem levom uglu su dve tačke, tu se otvara meni sa opcijama. Zum na ceo ekran je dupli tap na sliku, povratak isto tako.

Specs
UMPlayer, RMVB decoder to achieve perfection. Free use without decoding hardware to achieve intellectual platform for high-definition video playback. Ultimate Support 720P HD RMVB, more support for AVI, MP4, FLV, 3GP mobile phone video and other common formats, support mpeg4, H264 and other common coding; decoding optimization technology, dramatically reducing the CPU and memory footprint, speed startup, image enhancement engine, reducing picture noise, sharp picture quality rendering, support for low-quality video up to full screen player support more formats and encoding parameters leading many similar software, to create the most powerful mobile platform player.

Note:
The new version added support for new models on the FP2 can be properly used.

Highly recommended update!

Software features:
1. Plug Play RM / RMVB video, up to 1280 * 720 resolution;
2. Play MP4/3GP/AVI/FLV, maximum support 720 * 480 resolution;
3. Support playlist management, and list the order of play;
4. Support the video file scanning, automatic filtering of all videos;
5. Support the playback of historical memory, to retain up to 40 recently broadcast;
6. To support image stretching, to achieve a small resolution video full-screen playback.

Features:
1.RMVB decoding, network download video directly to Play;
2. Decoding capabilities super, frame rate, ahead of similar rate;
3. All-round player, multi-format, multi-encoding video support;
4. A strong technical team, stable update, continuing to add more supported formats.

Updates
1. Increase List Local function;
2. Support side buttons when to madjust volume;
3. Optimize experience of Fast-forward & Rewind functions;
4. Optimize the part of the video playback.
***Support for FP2 new models.
Highly recommended update!

Okačiću ga ovde, da ne tražite prevedenu verziju po netu.

Jel ima neki program poput skype, ali da moze i video poziv??? Nesto ne nalazim u opcijama skype-a da moze na mobu da se ukljuci prednja kamerica. Znam da sam negde video, ali sam sa moba, pa ne mogu da trazim. Treba mi za 5800.

Fring ili Nimbuzz

Koliko sam shvatio, Google nema nameru da razvija Gtalk aplikaciju za Symbian, pa me interesuje da li postoji neka 3rd aplikacija za Symbian (Nokia E72) koja bi čuvala chat history na gmail accountu?

Da mogu sa računara da se logujem na svoj gmail i da mogu da pretražim chatove koje sam imao preko moba.

Preko Nimbuzz-a radi Google Talk,ali sam ga skoro instalirao na fonu ,tako da ne mogu da proverim da li cuva "chats" na Gmail nalogu.

Jel ima neki dobar internet radio za 5800?Naravno da ide preko wifi...

Dal' postoji "font manager" (E72) u nokia E71, odnosno, postoji li neki link gde bi skinuo ovaj programčić za E71...

Hvala unapred,
Nezalica!

Nazad
Vrh Dno