Šta je novo?

Aplikacije - Symbian S60 v2/v3, UIQ, S80

Jel ima neki dobar internet radio za 5800?Naravno da ide preko wifi...
Imaš Nokijin Internet radio i nekoliko drugih, ali samo za po jednu stanicu, na Ovi.

Dal' postoji "font manager" (E72) u nokia E71, odnosno, postoji li neki link gde bi skinuo ovaj programčić za E71...

Hvala unapred,
Nezalica!
FlipFont. Aplikacija je freeware, a fontovi se plaćaju. Nisam je probao, ali verujem da je moguće da se koriste bilo koji fontovi...

Poslednja izmena:
Hvala kralju! :) Dal' se sa njim mogu povećavati fontovi slova kao u "aA" font manageru...?

Poslednja izmena:
Ne mogu nikako da instaliram nokijin internet radio,stalno mi daje certificate expired....

Hvala kralju! :) Dal' se sa njim mogu povećavati fontovi slova kao u "aA" font manageru...?
Da opet napišem da nisam koristio FlipFont. Ima program Font Zoomer za promenu veličine slova.
1290466211.jpg

Ne mogu nikako da instaliram nokijin internet radio,stalno mi daje certificate expired....
Treba da potpišeš aplikaciju pre instalacije ili da hakuješ telefon. Ne pitaj me "kako?", ima posebna tema o tome na foumu, pa pročitaj ili potraži na netu, tek tu ima uputstava koliko hoćeš.

pozdrav svima, da li neko moze da mi preporuci neku aplikaciju za emoticonse tj. smajlije u SMSovima za Nokiju E52?
probao sam search ali mi nista nije izbacio...

znaci, nema smajlija za SMS? ne trebaju mi animirani, vec ovi standardni...

Da bi neko video te smajlije mora i taj neko imati istaliran ovaj software ;)
Ne mora, taj program salje smajlije u univerzalnom formatu, tj. ti izaberes :) i on ga salje kao
Kod:
:)
. Tako da onaj ko prima poruku ili ce videti smajli ako njegov tel. podrzava ili ce videti tekstualni karakter. Recimo slanje na SE tel. radi bez problema jer oni imaju ugradjenu podrsku za smajlije.. Takodje, cini mi se, nisam siguran, i Nokia S40 tel. imaju podrsku za smajlije, pa bi i na njima trebalo da se vidi. Dok Symbian tel. moraju da imaju taj program da bi videli regularno smajlije :)

znaci, nema smajlija za SMS? ne trebaju mi animirani, vec ovi standardni...
Ovaj program ima i standardne i animirane smajlije... Koristio sam ga ja na Nokiji E50 i 3250 i radio je ok.

mozda je neko i postavio ali izvinjavam se ako se ponavljam ,jel zna neko za neki free pdf reader za x6 ?

Jel neko koristio OPDA sajt za dobijanje sertifikata skoro? Nešto ne mogu da nadjem gde bi trebao da se prijavim za isti :)

Edit: Sada vidim da ni na ovom imobile sajtu nema šanse da se nadje certifikat.....

Zna li neko kako sada da se dobije isti?

Poslednja izmena:
Poslednja izmena:
Čudno.... OPDA mi nije prikazivao tu čuvenu liniju sa "Please apply for certicates...." prvi put. I sada kada sam sa tvog linka otišao samo se prvi put pojavilo.. ali sam uspeo da prosledim zahtev. Hvala

Ajd ja opet.... :). Probam da nadjem neku aplikaciju za zaključavanje telefona. Treba mi nešto što će štititi beleške, organajzer i SMS-ove. Ima neko neki predlog?

Hvala.... nego jel neko imao problema sa Total Recall snimanjem na FP2 uredjaju? Ponekad mi snimanje (AMR) nekako "secka" glas.

Pozdrav,

Da li postoji neki nacin (hack ili bilo sta drugo) da GarminMobileXT vidi mapu u img formatu vecu od 2.0 gb?

Cek,kako ces fajl veci od 2GB da stavis na FAT formatiranu memorijsku karticu?

C7 ima internal storage 8gb i bez ikakvih problema se prebacio fajl.

Ima trik da se fajlovi preimenuju. Malo je komplikovano i ne radi uvek, ali možeš da probaš:

1. Otključaš mapu koje hoćeš u GMapTool, prebaciš na telefon i kreiraš .unl fajl za nju ako treba.
2. Ime mape je obično GMAPSUPP.img. Preimenuješ u GMAPSUP2.img i GMAPSUP2.unl.
3. GOTO 1, s tim da ne diraš ime drugom setu mapa. Sada bi trebalo da mogu da se pokažu obe mape.

Poslednja izmena:
Ma problem je bio sto je jedna karta tj jedan .img bio 2.2gb i samim tim garmin ga nije video. Nasao sam na netu da je to cest problem i da su skoro na svim OS-ovima to ispravili sem na Symbianu. Resio sam to jednostavno, izbacivanjem par drzava iz img-a, spustio ga ispod 2gb i sad sve sljaka. Anyway hvala na savetima ;)

Aham,C7...to je nesto drugo :)
Bas sam hteo da ti napisem da "iseces" mapu sa Map Source ali vidim vec si resio...

Inace nisam znao za taj problem,znaci ako pregazi 2GB nece videti .img fajl i to Garmin zeza jel?
Posto je najnovija Evropa oko ~1.8GB jos malo pa nece stati...

Da. GarminXT (za symbian) ne vidi mape preko 2gb.

Da li postoji Ndrive sa nasim mapama za 5800xm ?

@ dapimp
Kako i sa čime si smanjio mapu? HELP!!!!

Na koji način da .IMG učitam u MapSorce?

Nazad
Vrh Dno