Šta je novo?

Aplikacije - Symbian S60 v2/v3, UIQ, S80

To tako ne radi.

Šta ne radi tako? Imaš img na telefonu (uredjaju uopšte), priključiš u mass storage modu kablom na računar, pokreneš MapSource, klikneš Receive from device i dobiješ listu mapa u programu, pa izbacuj šta ti ne treba i vrati nazad.

To podrazumeva da imaš instalirani odgovarajuće karte i na PCu. Ovako samo javi da nisu instalirane i možeš da se fotografišeš :)

Imam jedno pitanje,posedujem samsung innov8 koji je symbian v3 os (valjda),planiram da formatiram telefon,da izbrisem sve lepo,pun je nekih gluposti... E sad,taj symbian,jel posle formatiranja moram da ga instaliram ili on ostaje na telefonu? Nikad ovo nisam radio pa da znam sta mi je ciniti...

Imate li neko pouzano i jednostavno resenje za brojanje minuta, SMSova i Kilobajta na mesecnom nivou? S60v3 je u pitanju.

Video sam neke screenshotove. Ne uliva poverenje, zvuci glomazno sa tim python shellom i ne broji megabajte/kilobajte. Resio sam na nacin koji najmanje opterecuje resurse telefona. Zapisao trenutno stanje na papir, pa cu da uporedim za mesec dana. ;D

Imam jedno pitanje,posedujem samsung innov8 koji je symbian v3 os (valjda),planiram da formatiram telefon,da izbrisem sve lepo,pun je nekih gluposti... E sad,taj symbian,jel posle formatiranja moram da ga instaliram ili on ostaje na telefonu? Nikad ovo nisam radio pa da znam sta mi je ciniti...

Jel moze pomoc za ovo?

Ako odradis factory reset Symbian naravno ostaje... ne znam na kakvo ti formatiranje mislis??

Pa verovatno na to mislim :) Mislio sam da taj symbian funkcionise kao windows,kad se formatira particija,odlazi i operativni sistem... Hvala.

Postoji li neka aplikacija koja bi mi omogucila gledanje PDF, DOC(DOCX) i XLS fajlova na 6630 i na N-GAGE? Editovanje istih bi bilo super, ali ne i neophodno.

Pored toga, mogu li oni biti USB host uredjaji?

Dobio sam zadatak da stavim neku navigaciju na e72, a pojma nemam o symbianu, ne znam ni koji je sistem, pa bih molio da me neko uputi. Trebale bi mi mape za Srbiju i okruženje.

Prvo imaš Nokia Ovi Maps, mada u ovom trenutku Srbija nema dobru mapu, ali svi iščekujemo sledeći apdejt jer Navteq koji snabdeva i Nokiju, ima detaljne mape koje je Garmin već uzeo i objavio u okviru City Navigator 12.10. Trenutno jedini sa upotrebljivim mapama je Garmin. Za Srbiju je najbolji SCG Route, poslednja verzija 2.40, za okruženje AdriaRoute 3.20 (SFRJ+Albanija). Ostale okolne države imaju zasebne mape.

Hvala, upravo završih, nadam se da će dobro raditi.

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk

Danas videh sjajan sat na jednoj Nokiji, preko celog ekrana simulacija mehanickog sa zupcanicima koji se pokrecu.
Ima li ko ideju sta je to i gde skinuti.

Nije Bubue, ovo je recimo kao da gledas dzepni sat straga, dakle vide se i delovi mehanizma i neki pokretni zupcanici.

Preporučite linkove sa kojih se mogu skinu ti programi za Nokia E7.
Hvala

zdravo drugari forumaši, zanima me da li postoji aplikacija za symbian (nokia E71) preko koje bih imao sms kao na androidu? Mnogo mi se dopada kako je to urađeno na androidu, grupe poruka sa određenim kontaktima to jest nije izmešano vremenski kako su stizale poruke..

heheh, ladno.. kad pre :) Svaka čast! to je to, hvala! :)
Ako ima neka još bolja neka postavi neko ali i ova aplikacija je ok.

Nokijin Conversation.

evo ovako Free iSMS mi se zaista dopao ali ima falinku što kad ugasim fon i ponovo ga upalim on zaboravi, obriše sve poruke iz aplikacije dok u telefonu ostaju. Nokia conversation nisam našo, ili jesam ali to nije to. U stvari ta aplikacija nema veze sa sms porukama već neka obaveštenja o nokiji itd.. Možda ja nisam pronašo "pravi" Nokijin conversation... Vratio bih se na Free iSms..Telep, da li je i kod tebe isti slučaj da briše poruke nakon gašenja telefona?
Imam još jedno pitanje, potreban mi je i neki programčić (po mogućstvu free) za prikaz slika preko celog ekrana kada me neko zove. Postoji li neko dobro rešenje za to?

Nemam pojma, već duže vreme ne koristim symbian ali proveriću sutra ujutru pa ću videti kakvo je stanje. Za sliku free fullscreen caller ili best fullscreen caller.

tapatalk

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno