Šta je novo?

Aplikacije - Symbian S60 v2/v3, UIQ, S80

Ja sam probao preko Wi-Fia...radi super...ne znam kako radi preko 3Ga..videcu da probam i to :)

Ovo za Symbian i Skype je super vest. Moracu da probam.
Inace ja sam do sada koristio nimbuzz za skype kontakte(i msn :))

Ja sam probao preko Wi-Fia...radi super...ne znam kako radi preko 3Ga..videcu da probam i to :)

Zvao me je danas drugar sa Symbian SkyPe preko WiFi i zvuk je bio bolji nego kada me zove sa mob na mob, a bio je negde gde mu je slab signal, mislim da ima N5800, pomenuo je da mu je kvalitet WiFi signala ~30%.

Stvarno sam oduševljen.

Ja sam telefonirao preko nimbuzz-a sa skype account-om (Wi-Fi), i dolazilo je do prekida sa vremena na vreme. ne znam da li je u pitanju nimbuzz ili sta vec...

Skype radi odlicno. Koristim ga preko wifi i zvao sam brojeve u inostranstvu. Odlicno se cuje, nema kasnjenja.

A jel radi skajp preko 2G mreze (i kako radi, odnosno kakav je kvalitet)?

Jel postoji neki dodatak ili program za Symbian koji sms poruke u Inbox-u organizuje u threadove slicno kao na Android telefonima?
Hvala unapred :d

Nazalost samo ga ima za 3rd i 5th series - ja imam N72 :d
Hvala svejedno :)

I ladno Symbian nema ugradjenu stopericu (ono toliko je bilo tesko ubaciti je u clock opcije :smoke:) vec mora da se instalira 3rd party app
Biser....
Eh ta savremena tehologija :d

video...ali samo V5... S60 V3 se polako zapostavlja izgleda...

Mislim da je ovo uradjeno samo za v5 zato sto koristi sve prednosti touch-screen-a.
Koliko znam v3 nema podrsku za touch-screen, ili mozda gresim..

jel' ima neki drugi sms (eventualno i minut) counter za s60 v5 osim freiminimon-a kojeg nikako ne mogu da nateram da radi?

Sa kojim programom da skidam MEGAUPLOAD fajlove sa N81 s60 v3? Opera oce da ode na sajt, countdown se zavrsi ali kad kliknem na download link pojavi se "download prozor" ali odma se i zatvori. Nemogu nikako da skinem nista, ma koliko puta refreshovao stranicu i probao ponovo.

Help pls.

Imam problem sa programom Inclonometer za n82. Dobijam gresku "expired certificate", a ako vratim datum unazad dobijem "certificate may not yet be valid, or date settings are not correct" Da li neko zna kako ovo da resim? :(

Sa kojim programom da skidam MEGAUPLOAD fajlove sa N81 s60 v3? Opera oce da ode na sajt, countdown se zavrsi ali kad kliknem na download link pojavi se "download prozor" ali odma se i zatvori. Nemogu nikako da skinem nista, ma koliko puta refreshovao stranicu i probao ponovo.

Help pls.

Probaj sa Skyfire,mozda on moze.Sa njim sam gledao Youtube,ima podrsku za flash,mozda bude radio sa mega,nisam probao

@einstain,jel si probao da sam odradis sertifikat za program?

Poslednja izmena:
Jesam na onom symbian signed ali mi sajt izbacuje neku gresku, sad sam zaboravio koju. Jel mozes da probas ti pls?

Ne mogu jer treba da napravis sam sebi sertifikat koji vazi samo za tvoj fon.Ako znas engleski snaces se ovde

Mozes da probas sa LCG SmartMoviem...cuo sam da podrzava titlove :p...mada najbolje ti je da u zavisnosti od telefona koji koristis skines FormatFactory prekonvertujes sta ti treba u mp4 i nalepis titl :)

Ciao, imam E51, napravio sam pre dva dana backup podataka na PC i pojavila se poruka da postoji nov firmware za ovaj tip telefona i ja kao ajde da probam da ga update-ujem! Stavim mu nov firmware 410.34.001, sve prođe OK, ali posle toga, ajde što ne vidim prethodne aplikacije poput Gmaila, Google Earth-a, nego nema šanse da izađem niti na Internet niti na WLAN! U mtsu su proverili setinge i sve je OK! Jel neko ima neki "lek" za ovo?

Probaj master reset
*#7370#
security code bi trebalo da je 12345-ako nije promenjen

poz.

Ja sam skoro apdejtovao firmver i isto nije moglo na net preko mobilnog (064). Radjen i master reset i slat zahtev za podešavanja i ručno kucanje i šta sve ne. Sutradan je sve proradilo, a setovanja za GPRS su ostala od prethodnog dana, kada nisu radila... nekad jednostavno neće.

ThreadSMS Lite

Jos jedan thread SMS klijent za Symbian telefone, obzirom da Free-iSMS nije vise free, ovo je, cini mi se, jedini besplatan program te vrste :)

http://ehandysoft.com/threadsmslite.htm

tslite.main.png

Help pls.

Sam sam skontao jutros, kada sam slucajno naleteo na odgovor na netu. Naime, potrebno je u Opera Mobile samo ukljuciti opciju "SHOW POPUP WINDOW = YES" i onda MU radi ko podmazan [barem ovaj jedan fajl sto sam malopre isprobao].

Preporuka za Snaptu

http://www.snaptu.com/

U pitanju je programce koje nudi brz i lak pristup ka nekoliko popularnih social mreza
tipa Twitter, Facebook, brz upload slika na Flickr itd
Kod mene je doduse znao da kuca (zablokira se i ostane u pozadini) na N72 ali pretpostavljam da je zbog toga sto je telefon malo matoriji s obzirom da mi se i Opera 5 na istom vukla kao crevo :d

Jos jedan thread SMS klijent za Symbian telefone, obzirom da Free-iSMS nije vise free, ovo je, cini mi se, jedini besplatan program te vrste :)

http://ehandysoft.com/threadsmslite.htm

Nije los program, ali besplatna verzija ogranicava broj karaktera do neupotrebljivosti + napise na kraju svake poruke "thread SMS". Jedino nije lose koristiti ga kao pregled postojecih SMS-ova u telefonu, nikako kao zamenu za postojeci messaging.

Nazad
Vrh Dno