Šta je novo?

Aplikacije - Symbian S60 v2/v3, UIQ, S80

Može li preporuka za must have aplikacije za Symbian. U pitanju je Nokia e65!

Jel moze neki link za download sto svezije verzije Garmin-a za E55?

Hvala unapred!

Pitao sam u WM temi ali nisam nasao resenje, pa da probam ovde za drugi telefon koji je na Symbianu, Nokia E71...
Treba mi SW koji ce kada na taj telefonski broj posaljem "tajni" SMS, automatski mi vrati GPS koordinate telefona... u situacijama kada se telefon izgubi, ukrade itd..

Jel postoji tako nesto za S60 3rd?

Postoje programi koji ce ti poslati sms kad detektuju promenu kartice (i to ti treba) :)

Rekoh treba ti i ovaj, jer ako neko zameni karticu onaj sam ti nista ne vredi ;)

U pravu si, kako se zove taj SW koji se aktivira na zamenu kartice?
Mada bih voleo i resenje iz prvobitnog posta, da mogu da aktiviram SMS-om.. pa ako neko zna..

Poslednja izmena:
Da li postoje aplikacije signed:
- Fake call kao kod Samsunga 5230
- nesto sa passwordom protekciju foldera:eyebrows:

Da li postoji program koji kada vas neko zove ili vam salje poruku ne obavestava vas nikako, a da tom nekom zvoni telefon?
Koristim MCleaner ali on kada me neko zove moze da blokira ili da samo zvoni ali mi ipak zasvetli ekran na 1-2 sekunde, pa to moze neko da vidi.
Znaci neki Blacklist program, koji kada se uljuci za odredjene brojeve, nikako vas ne ovbavestava dok ne proverite Log u samom programu.

Sada mi pade napamet i neka aplikacija za flight mode ( off line ) da se u odredjeno vreme skine sa mreze, a kasnije ukljuci sa nekim schedulingom za svaki dan.

Da li postoji program koji kada vas neko zove ili vam salje poruku ne obavestava vas nikako, a da tom nekom zvoni telefon?
Koristim MCleaner ali on kada me neko zove moze da blokira ili da samo zvoni ali mi ipak zasvetli ekran na 1-2 sekunde, pa to moze neko da vidi.
Znaci neki Blacklist program, koji kada se uljuci za odredjene brojeve, nikako vas ne ovbavestava dok ne proverite Log u samom programu.

Probaj Advanced Call Manager. Meni radi brzo :)

nisi razumeo..treba mi telefon kada sam sa devojkom a zove me druga da njoj zvoni ali da na mom telefonu se bas nista ne desava.

Pa prebacis telefon na silent i ostavis ga u dzepu jakne :D (radi provereno)

Nokia N81 8GB user here.

Jel postoji mogućnost da mi Opera Mobile ili Opera Mini postane default browser na fonu? [note: programce X-Plore moze da podesava File Association, ali mi to ne odgovara. Kad pokrenem ovakav link na primer "http://tl.gd/frmds" tu nema htm ili html extenzije i odma se pali Nokijin vrljavi browser. Takve linkove dobijam u Tweets60 twitter programcetu]

Also, da li postoji program koji ce se logovati na moj YouTube account i automatski skinuti nove video snimke sa kanala na koje sam se subscribeovao??

Thanks.

Pošto Symbian ne fukncioniše baš kao Windows i nema centralno mesto gde se beleže i odakle se čitaju asocijacije fajlova sa programina (registar), moraš napraviti asocijaciju unutar fajl menadžera koji koristiš, ako dozvoljava ("fabrički", X-plore, Y-browser,...). Ne znam odakle i kako to otvaraš link direktno, a da nije .html fajl...?

Za YT imaš CorePlayer (ne znam da li radi to što ti treba) ili baš YouTube za Symbian

Pa kazem ti Tweets60 mi daje takve linkove, uostalom probaj sam da otvoris http://tl.gd/frmds, nema html "extenzije".

A sto se YT-a tice, nije problem gledanje fajlova, "VideoHub" je odlican za gledanje i pretrazivanje ali treba mi nesto sto ce automatski skidati moje subscribed snimke... Al toga izgleda nema.

Do maločas nisam pojma imao šta je Tweets60, a pomenuo si X-plore, pa reko' treba asocijacija na taj način. Očigledno je da program ima spregu sa fabričkim brauzerom i, ako nema opcije da se to promeni u samom Tweets60, zaglavljen si s tom kombinacijom.

Jel neko zna za neki symbian program koji zakljucava, ne pojedinacno fajl po fajl vec ceo folder?

Kome treba dobar file manager posto vidim da pominjete gore neka proba FExplorer - pride je i besplatan, a skroz je dobar ;)

Meni treba aplikacija, gledao sam kada su reklamirali 5800. Kada ga okrenes ekranom na dole automatski ukljucuje silant profil. Kako da nadjem to, treba mi zbog posla. Neka mi neko javi na PP. Plz

Kako da ubacim smajlije u porukama? Jel ima neki programcic? U pitanju je n82

ki111er je napisao(la):
Meni treba aplikacija, gledao sam kada su reklamirali 5800. Kada ga okrenes ekranom na dole automatski ukljucuje silant profil. Kako da nadjem to, treba mi zbog posla. Neka mi neko javi na PP. Plz

FlipSilent

Poslednja izmena:
Izasle su zvanicne verzije Opere Mini i Mobile. Nisam primetio neke vece razlike u odnosu na beta verzije, osim sto mi Opera Mobile deluje neuporedivo brze (cak i u odnosu na Operu Mini).

Izasle su zvanicne verzije Opere Mini i Mobile. Nisam primetio neke vece razlike u odnosu na beta verzije, osim sto mi Opera Mobile deluje neuporedivo brze (cak i u odnosu na Operu Mini).

Nikako ne preporucujem novu verziju za starije 2nd series uredjaje - poprilicno je sporo bar kod mene na N72, tako da je moj savet da se u tom slucaju ostane na prethodnoj stabilnoj verziji :)

Vrh Dno