Da li postoji program koji kada vas neko zove ili vam salje poruku ne obavestava vas nikako, a da tom nekom zvoni telefon?
Koristim MCleaner ali on kada me neko zove moze da blokira ili da samo zvoni ali mi ipak zasvetli ekran na 1-2 sekunde, pa to moze neko da vidi.
Znaci neki Blacklist program, koji kada se uljuci za odredjene brojeve, nikako vas ne ovbavestava dok ne proverite Log u samom programu.
Sličan po kvalitetu, a identičan po ceni, je i Y-BrowserKome treba dobar file manager posto vidim da pominjete gore neka proba FExplorer - pride je i besplatan, a skroz je dobar![]()
ki111er je napisao(la):Meni treba aplikacija, gledao sam kada su reklamirali 5800. Kada ga okrenes ekranom na dole automatski ukljucuje silant profil. Kako da nadjem to, treba mi zbog posla. Neka mi neko javi na PP. Plz
Kako da ubacim smajlije u porukama? Jel ima neki programcic? U pitanju je n82
Zensis animated sms
Izasle su zvanicne verzije Opere Mini i Mobile. Nisam primetio neke vece razlike u odnosu na beta verzije, osim sto mi Opera Mobile deluje neuporedivo brze (cak i u odnosu na Operu Mini).
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari