Pa najbitnije: Control Panel\Connections: New Connection (tu podesis ime tel. koje ce se videti na mrezi, ime workgroupe kojoj pripada mreza, ap i to je to)
Zatim odes u Network Neighbourhood (iz root menija aplikacije) i tu bi trebalo da ti se pojavi tvoja wireless mreza > klik na nju pa na kompjuter koji ti treba > eventualno na options pa na map network drive (mapirani folderi se pojave u meniju "my phone")
Iz My Phone menija mozes da podesis share i telefonskih particija (diskova) kako god
I ne zaboravi da uneses sifru za pristup mrezi (i da stavis na auto > da ne trazi non stop): za sifru ce te pitati prvi put kada pristupis nekom deljenom resursu na mrezi. Sifru za pristup mrezi mozes i rucno da dodas/promenis u Control Panel\Accounts
Valjda nije toliko konfuzno![]()
I jos nesto: Kada hoces da tel. povezes na mrezu, kada startujes program ides u Control Panel\Connections kliknes na vec predefinisanu konekciju pa na Start (i tel. dobije IP adresu)
Hvala puno ZECHS, a koji je po vasem misljenju dobar kalendar sa podsetnikom za nokiu E71, ovaj njihov originalni je kao da su ga pravili Rumuni? :smash::smashozdrav
Tesko da ces naci, jer njegov kalendar vazi za jedan od najboljih... Mada znam njih nekoliko koji se zale i kazu da je bolji na 6300 i S40 Nokijama... Meni odgovara takav kakav jeste, ne znam sta vam toliko smeta
Tesko da ces naci, jer njegov kalendar vazi za jedan od najboljih... Mada znam njih nekoliko koji se zale i kazu da je bolji na 6300 i S40 Nokijama... Meni odgovara takav kakav jeste, ne znam sta vam toliko smeta
Samo toliko...@ercegs: Nema rodjendan ali ima "anniversary", tako da ponavlja taj unos svake godine, jedino sto ti ne racuna broj godina
@ercegs: Nema rodjendan ali ima "anniversary", tako da ponavlja taj unos svake godine, jedino sto ti ne racuna broj godina
FULL SCREEN MESAGE radi isti posao, jako korisna stvar kad si u kolima.Šta mene briga za 3rd party proizvođače kalendara, ako sam na fabričkom kalendaru na staroj Nokiji 7210 ima stavku Rođendan sa funkcijama koje je opisao ercegs. To je jedna od osnovnih funkcija kalendara, i jedina koju sam zaista koristio. Što se mene tiče ako su to izbacili, mogli su i ceo kalendar.
Nego imam foru za aplikaciju SMS preview koja se može skinuti sa OVI store a služi za prikazivanje sadržaja SMS-a na ekranu odmah po prijemu, bez potrebe za ulaskom u Inbox, tj bilo kakvim kliktanjem.
Aplikacija je freeware, ali traži registraciju u vidu jednog međunarodnog SMS-a, što kod nas košta 15-20 din. Nekad se dešava da se nešto poremeti pa da se mora ponovo registrovati.
Slučajno sam provalio da taj SMS uopšte ne mora da bude zaista poslat, već da je dovoljno da ga aplikacija samo prividno pošalje. Znači može se privremeno promeniti SMS message centre, onaj broj preko kog se šalju poruke. Na taj način se može uštedeti i tih 15-20 din. kao i svako naredno registrovanje prilikom flešovanja novog firmware-a i slično.
Evo kako izgleda SMS Preview plus kako moram da zavodim rođendan u kalendaru.
![]()
FULL SCREEN MESAGE radi isti posao, jako korisna stvar kad si u kolima.
A sto se tice plejera ja koristim PowerMP3 jer mi je najaci samo sto ne znam da mu ubacim nove skinove:S: a za gledanje filmova Smart movie, jer mi Core playe nesto secka i koci.
meni radi na 5800 samo se proces iz nekog cudnog razloga gasi stalno
Samo toliko...
Postoji li Nokia Messaging IM za E52?
Fring je dobar program.
Početnik sam na symbian pa ču malo da pročačkam temu da vidim šta da ubacim.
I da pitam ovdje ako ne smeta jer neznam u kojoj drugoj temi.
Promjenio sam negdje nešto u podešavanjima a neznam gdje i sada kad mi dođe sms na ekranu mi se samo pojavi pismo i ispod njega u zagradi (1), nije više kao što je bilo ono 1 text message received i da imam opciju Show. Gdje da vratim to?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari