Šta je novo?

Aplikacije - iOS

Može u EU, van iste nikako, eventualno ko hoće da se zeza sa AltStore i da potpisuje dev sertifikat na svakih nedelju dana što je smaranje neviđeno
SideStore sve radi automatski u pozadini i bez potrebe za kompjuterom. Za godinu dana nisam uradio nikakvu intervenciju. uYou + i LiveContainer za sve ostalo.

Sa nama na putu nema od kada su uveli sankcije, tada je i skinuta i ne moze se instalirati nikako..
Kad se ukinu sankcije, mozda je vrate..
Do tada samo fizicka ili preko androida

Sećam se kad sam prešao na iPhone toliko mi je falila gBoard tastatura...
Tad nisam znao ništa o iOS-u i kad sam kasnije saznao da mogu da imam i Google Photos i gBoard već sam se navikao na SwiftKey ali region sam svakako promenio. 😊

Dajte nesto za wireless/wifi transfer fotki i videa na pc win. Ukoliko ima nesto dobro free, bez reklama itd, extra, ukoliko ne, onda nesto sto se placa, ali da zaista i vredi te pare.

Savet za sve koje nerviraju reklame u besplatnim aplikacijama na IOS. Postoji DNS profil koji može da se ubaci, tj. može više profila, tako da ih je moguće rotirati. Moja preporuka je da ubacite AdGuard DNS profil, tako da će slično da radi kao private DNS na Androidu. Na masi besplatnih aplikacija koje terorišu reklamama, praktično reklame uopšte ni ne vidite. Ukoliko ne nedostaju druge funkcionalnosti, aplikacija izgleda kao da je plaćena.

Lako se isključuje i aktivira DNS profil, za slučaj da neke aplikacije ili sajtovi neće da rade sa njim, što se u mom slučaju ispostavilo kao baš retko.

Apple je ( konacno) najavio Final Cut Camera 2.0 koji donosi dugo ocekivane funkcije koje odavno imaju druge aplikacije... stize kao besplatna aplikacija krajem meseca... vise detalja:

Nazad
Vrh Dno