Šta je novo?

Aplikacije - iOS

Sve isto uradiš samo prvo izabereš Srbiju za lokaciju i ne možeš da nalupaš broj telefona za Apple ID, mora da bude pravi zbog 2FA. Dakle, staviš i pravi broj telefona, završiš pravljenje naloga, a onda naknadno promeniš region na SAD.

Ako Apple ID praviš sa nekog Apple uređaja, tu ne moraš prvo Srbiju da stavljaš, možeš odmah da napraviš za koju god želiš zemlju.

Sve isto uradiš samo prvo izabereš Srbiju za lokaciju i ne možeš da nalupaš broj telefona za Apple ID, mora da bude pravi zbog 2FA. Dakle, staviš i pravi broj telefona, završiš pravljenje naloga, a onda naknadno promeniš region na SAD.

Ako Apple ID praviš sa nekog Apple uređaja, tu ne moraš prvo Srbiju da stavljaš, možeš odmah da napraviš za koju god želiš zemlju.
Pitanje.
To mogu i sa svojim trenutnim nalogom, tj da prebacim region. Ukoliko bih to uradio, tj promenio region, instalirao app sa US story-a, a zatim oper vratio na nas region, da li bi se nesto desilo ili bi sve ostalo na telefonu kako i jeste trenutno. Ukoliko je jedan od problema novcanik, ionako sam trenutno izvadio karticu iz istog.

Ako ti nije neophodan trenutno novčanik, mislim da bez ikakvih problema možeš da obaviš baš tako kako si opisao. Ja sam slične akrobacije izvodio sa svojim primarnim SR nalogom kako bih ga dodao u porodicu sa turskim. Prebacio ga na TR, dodao u porodicu, vratio na SR, bez problema. Ništa se nije poremetilo.

Tako i uradio... prebacio region u US, install app, vratio na SR i sve radi bez problema. Cini mi se da postoji i nacin bez pravljenja drugog accounta, tj, staviti kao placanje paypal karticu, i ukoliko sistem cuva te podatke onda je idealno za prebacivanje iz nase u Us prodavnicu i obratno kada je to potrebno.

Nazad
Vrh Dno