Pitanje.Sve isto uradiš samo prvo izabereš Srbiju za lokaciju i ne možeš da nalupaš broj telefona za Apple ID, mora da bude pravi zbog 2FA. Dakle, staviš i pravi broj telefona, završiš pravljenje naloga, a onda naknadno promeniš region na SAD.
Ako Apple ID praviš sa nekog Apple uređaja, tu ne moraš prvo Srbiju da stavljaš, možeš odmah da napraviš za koju god želiš zemlju.
Hvala kralju!!! drago mi je da nisam morao nov account da napravim nego samo postojeci sam prebacio na USA, kolorado i onda posle nakon Google Photos sam vratio na srpsku lokaciju. Imas pice od mene!!Ako ti nije neophodan trenutno novčanik, mislim da bez ikakvih problema možeš da obaviš baš tako kako si opisao. Ja sam slične akrobacije izvodio sa svojim primarnim SR nalogom kako bih ga dodao u porodicu sa turskim. Prebacio ga na TR, dodao u porodicu, vratio na SR, bez problema. Ništa se nije poremetilo.
Ako ti nije neophodan trenutno novčanik, mislim da bez ikakvih problema možeš da obaviš baš tako kako si opisao. Ja sam slične akrobacije izvodio sa svojim primarnim SR nalogom kako bih ga dodao u porodicu sa turskim. Prebacio ga na TR, dodao u porodicu, vratio na SR, bez problema. Ništa se nije poremetilo.
Tamo gde stoje podaci o kartici, sada ima opcija "None", ali mora adresa i br tel, za koji nije potrebna verifikacija.Nekad to nije bilo moguće, tačnije prebaciti se sa nekog drugog regiona na US Aplle Store ako se ne ubaci validan način plaćanja, US kartica ili US PayPal nalog 😃
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari