Nema DM recimo^ ja sam od prvog dana. Sve app koje koristim ima plus i naše.
Jako često ovamo imaju akcije, pa npr kupiš lupam 20$ gift card za manje pare. Zato sam na uzimao tu, jer često ispadne jeftinije a nikakve probleme nisam imao.Imam USA nalog, dodao karticu normalno i sam sebi saljem sa Apple store-a. Bez provizija i gluposti.
Upravo sam probao i super lako ide. Sledeci put lakse jer je zapamtio sve podatke. I iz emaila se na klik redeemuje bez unosenja koda rucno. Stvarno bolje od shady sajtova.
Bome ne mogu živeti bez takvih aplikacija 🤣Nema DM recimo![]()
Uglavnom strane firme u Srbiji nemaju…. WV aplikacija, Ikea…Bome ne mogu živeti bez takvih aplikacija 🤣
Kupio sam aplikaciju ali to nije to sto sam trazio ili se ja ne snalazim. Prvo sto mi smeta je da je vecina stvari na satu,to mi ne treba.Treba mi da posle,na telefonu,ko covek pogledam parametre. Ne trebaju mi u real time-u. Druga stvar koju sam primetio je da Apple health ne sinhronizuje za Workoutom , posto nemam nista u istoriji,aplikacija ne prikazuje nista iako je sve dozvoljeno. Strava je raila i imoprt i export,zavisi sta sam pokrenuo (mislim koju god app da sam pokrenuo za pracenje parametara.@DGoran Imaš veoma velike mogućnosti customizacije watch aplikacije lako na telefonu. Do 4 ekrana različitih layouta za svaki sport koji menjaš real time lako na satu. Svaki layout možeš sam da prilagođavaš da bude prost ili složen. Biraš kao lego kocke delove i veličinu fontova. Neverovatno je bogat izbor informacija na raspolaganju. 504 metrika za šetnju. 649 za trčanje, 612 za bicikl.
Ima Ikea, barem je bilo pre par meseci.Uglavnom strane firme u Srbiji nemaju…. WV aplikacija, Ikea…
Ma da… klik i gotovo. Bez glupih provizija.Upravo sam probao i super lako ide. Sledeci put lakse jer je zapamtio sve podatke. I iz emaila se na klik redeemuje bez unosenja koda rucno. Stvarno bolje od shady sajtova.
Radi sve na WorkOutdoors provereno. Definitivno najbolja aplikacija za AW kad je u pitanju fitnes.Kupio sam aplikaciju ali to nije to sto sam trazio ili se ja ne snalazim. Prvo sto mi smeta je da je vecina stvari na satu,to mi ne treba.Treba mi da posle,na telefonu,ko covek pogledam parametre. Ne trebaju mi u real time-u. Druga stvar koju sam primetio je da Apple health ne sinhronizuje za Workoutom , posto nemam nista u istoriji,aplikacija ne prikazuje nista iako je sve dozvoljeno. Strava je raila i imoprt i export,zavisi sta sam pokrenuo (mislim koju god app da sam pokrenuo za pracenje parametara.
Mozda nisam skontao kako sve radi pa se ogradjujem.
Kada skeniras nesto u notes-u iznad skeniranog sa leve strane imas jednu strelicu na dole, tu kada udjes imas opciju save to files i nakon toga je file u pdf-u koji moze svako da otvori. Jedini problem koji su napravili sa ios 18 jeste da sad skenirani fajlovi mnogo vise zauzimaju prostora pa ako skeniras vise stranica moze se desiti da ne stane u mejlu gde je ograniceno na 25mb.Pozdrav . Skenirao sam aplikacijom notes ličnu kartu ,pasoše itd jer mi odgovara da sam cropuje sliku. Medjutim danas da pošaljem ličnu kartu viberom vidim da je velika matematika jer druga osoba nema ios
. Da li može preko fabričke kamere da automatski skenira tipa ličnu kartu i pasoš i sam cropuje?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari