Sada za fejk USA nalog mi traži USA broj kako bih ga verifikovao . Kako zaobići to ?Napravi srpski, skini sve što ima i onda napravi američki i tamo imaš sve potrebne aplikacije.
Treba ti adresa i to nađi na Google maps neku u Delaveru ili Minesoti pošto se tamo ne plaća porez, ako bi hteo neku aplikaciju da kupiš 😃
Inače kad se loguješ sa primarnim Apple ID nalogom, za promenu Apple Store ideš na Settings, klikneš na tvoj Apple ID na vrhu, Media & Purchases i tu se samo izloguješ sa srpskog i loguješ na američki. Isto uradiš kad poskidaš potrebne aplikacije 😃
Možeš i obrnuto ili samo američki nalog i dokupiš gift kartice ako hićeš da nešto kupiš. Mislim da mnogi davnašnji korisnici i dalje drže primarni američki nalog 😃
Sada za fejk USA nalog mi traži USA broj kako bih ga verifikovao . Kako zaobići to ?
Možda ranije pri registraciji nije tražio .
Koju pouzdanu vremensku prognozu preporucujete a da ima automatsko osvezavanje temeperature na pola sata/sat vremena?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari