Šta je novo?

Aplikacije - iOS

Ne logujes se preko weba pa izvuces na home screen i bude ti kao app.

Od nekog skorijeg update-a trazi da se dozvoli full access opet.. probaj

Apps > Viber > Contacts > Full access

Ja to resavam tako sto prekinem slanje pustim opet pa opet probam prekinuti I posalje. Dakle 3x tap I prolazi 😁

Viber ima jos gori problem. Fajl/sliku/sta god, ne mozes poslati/podeliti (iz Photosa ili Filesa) na vise od 1ne osobe!!! Pisao sam Viber podrsci ali rekose da posaljem email jos nekome a mene je mrzelo i tu se prica zavrsila. Kao su se iznenadili ali ko *e*e korisnike...
Jedina opcija koja radi za deljenje/slanje na vise kontakata odjednom je da se to odradi 1noj osobi pa se udje kod te osobe i odatle odradi Forward fajla na 8 (ili bese 10) kontakata odjednom :( pri cemo ce ostali videti od koga je prosledjeno.

ma viber mi je samo za dopisivanje i obavestenja od vrtica...slike preko iMessage/WA/Telegram...volela bih da ubiju viber skroz...msm da ne moze da se koristi na iPhone..,i cao ...i deluje mi da polako ide ka tome

Pa ces onda morati vuci 2 telefona. To ti deluje bolje?

Da nisu neke školske grupe, gde moram zbog dece da gledam, deinstalirao bi viber

phone-link-ios-setup.png

phone-link-ios-file-received-pc.png

To use this feature, you’ll need to meet the following requirements:

• An iPhone that is running iOS 16 or higher.
  • The Link to Windows app on your iPhone (version 1.24112.73 or higher).
  • Phone Link version 1.24112.89.0 or higher
  • You are registered for the Windows Insider Program

Pages

Trebalo bi da je besplatan samo da se skine i vide fajlovi, a za editovanje i čuvanje fajlova treba da se loguješ na tvoj nalog i provere da li imaš pretplatu ili kupljen Office paket :)

Treba mi pomoc oko sledece apk
Naime snimao video telefonom i u razgovoru dvoje ljudi ostala je muzika ukljucena u pozadini pa se slabo cuje taj razgovor.
Jel ima koja apk u kojoj bi mogao da resim to?
Sacuvao bih razgovor a muziku uskljucio, mozda je i nemoguce a mozda i ma neko resenje, hvala unapred

Hvala najlepse, probao ali on samo ostavlja audio zapis , ali video mi se gubi,
Bitan mi je video da ostane

Nazad
Vrh Dno