Šta je novo?

Aplikacije - iOS

Ja sam pre neki dan prosao isti proces... mora da saceka 10 dana, nakon toga mu stigne email da moze ponovo da ode na apple.com/recover i da zatrazi reset lozinke, ovog puta se otvori novi prozor na kome treba da ukucas kod iz sms-a koji ti oni posalju i posle toga setujes novu lozinku to je to.

E hvala. Da mu kazem da ne brine onda :) Kaze gledao na netu javlja se boot loop, itunes i sl problemi.
Samo mi kazi jesi posle recovery radio preko telefona ili na racunaru?

Radio sam recovery preko racunara.

P.S. Ako je imao icloud.com kreiranu mejl adresu... nazalost isti proces mora da prodje za otkljucavanje (cekanje 10 dana da pokrene recovery) iako je icloud.com mejl vezan za AppleID... ne znam koja im je to fora ali uglavnom 2x sam morao da prodjem proces recovery-a za istu stvar.

Evo kako recimo kod mene izgleda ta poruka, kada istekne vreme (recimo sutra ce pisati 9 dana i tako do kraja) oni posalju SMS sa kodom a na ovoj stranici ce biti polje da upises kod i nakon toga dva nova polja da setujes novu lozinku... u principu je prosto ali dosadno.

Screen Shot 2022-02-07 at 18.33.42.png

Poslednja izmena:
Kako da se resim fantomskih notifikacija (bedzeva na ikoni) za viber? bukvalno sve read i stoji konstantno 1 kao bedz

jok, ali odgovaram na poruke i pozive nekad na kompu, ali na androidu nikad nije pravio te fantomske notifikacije, reko da nema neki fix za ios

Evo i ja sad ugasio druga pesma….

Samo oni ljudi koji placaju icloud imaju tu opciju

Pozdrav, danas uzet iphone 13 mini, instaliran viber ali nemogu da ga aktiviram, ne stize sms niti je onaj poziv moguc.. da li se iko susretao sa ovim problemom, a1 mreza..

Predpostavljam da klasicni GSM pozivi i SMS poruke rade, tj da je sa SIM karticom sve u redu.

Jel si probao da obrises app i da je ponovo instaliras?

Posle par godina na Androidu opet sam prešla na ios, pa me zanima ima li neka aplikacija za album sa kojom mogu da upravljam kao na Androidu? Na primer, da iz foldera camere kreiram druge foldere sa odabranim slikama, a da u prvom folderu ne ostaju i dalje zabeležene ? Valjda sam uspela da objasnim ☺️

A šta fali aplikaciji Photos? Mogu da se prave albumi, otvaraju folder, organizuju slike na milion načina...

I sve slike ostaju i u napravljenom albumu i u onom recent albumu. To mi je nekako bezveze, jer ako sam ih već prebacila u drugi album onda mi ne trebaju i u onom drugom. Čisto lakše za organizaciju

Albumi su samo kategorizacija na osnovu svih slika. Jedna slika može pripadati u više albuma.

Organizacija je logična samo napravi sve albume koje želiš i koristi njih, a ne sve slike.

Hvala vam, biće da samo trebam ponovo da se naviknem na sve ovo 😀

Za blokiranje reklama koristim onaj nextdns profil koji se instalira. Sve je lepo radilo i danas je krenuo da propusta reklame pa me zanima jel ima još neko tih problema ko koristi nextdns ili je kod mene neki problem?

Poceo da propusta na nekom pomocnom Iphonu 7. Na primarnom sljaka kako treba.

Ne znam u čemu je fazon…

Predpostavljam da klasicni GSM pozivi i SMS poruke rade, tj da je sa SIM karticom sve u redu.

Jel si probao da obrises app i da je ponovo instaliras?
Problem resen brisanjem aplikacije i reinstaliranjem posle 12h, naime ukoliko se sa istog broja na mrezi registruju dve viber instance sistem automatski blokira registraciju vibera na 12h. Svaki pokusaj instalacije i registracije bilo smsom ili pozivom automatski produzava period za 12h

Da li i kako moze da se napravi da se radi upload na google drive samo novih slika na ios 15 na 13pro? Zamolio me je prijatelj da ovo pitam, hvala vam. Nesto je probavao sta je nalazio na netu ali nije uspeo.

Povucen sa App Store-a. Mozes da koristis AMSS aplikaciju ili zvancinu aplikaciju Parking servisa za Beograd.

Edit: vidim da je i AMSS aplikacija povucena.

Poslednja izmena:
Vrh Dno