Šta je novo?

Aplikacije - iOS

“Tacnije kada je upaljena opcija stoji sve vreme, kada je iskljucena samo kada se telefon otkljuca ali poenta je sto dok to nisam dirao linija nije ni bila”

E jbm ti rečenicu, nisam razumeo.
Iz ove rečenice, kako ju je formulisao, odnosi se na upaljenu ili isključenu “opciju” kontrol centra, a ne na liniju.

Ekipa, koje app koristite za `vatanje beleski (olovkom) na iPadu?

Zasto mi u photos stoji poruka “33 items have not been uploaded to iCloud” i poruka da nema dovoljna prostora za upload? Dokupio sam 50gb, popunjeno je samo 1,7gb.

Da li neki od onih softvera za transfer Vibera rade posao, prilikom transfera sa Android-a na iOS ?

Ja kad sam prelazio sa androida, sve sam pretrazio i nista nije radilo. Milion klipova na YT pogledao, ali nisam uspio.

Koji softver? Koliko ja znam nije moguće prebaciti viber čat sa jednog sistema na drugi. Jedino ako se u međuvremenu nešto promenilo.

Zato i pitam, na Viber sajtu piše da nije moguće,a guglajuci nailazim na neke softvere koji navodno čine to mogućim, pa pre nego što bacim pare na nešto, rekoh da pitam..

Nažalost, nije moguća migracija Viber poruka između Android i iOS. Ni ja nisam našao rešenje za to kada mi je trebalo.

Jedno početničko pitanje u vezi kupovine aplikacija na App Store. Da li i u kom roku mogu bez obrazloženja i objektivnog razloga da odustanem od već kupljene aplikacije i da mi se vrati novac na karticu s koje sam platio? Takođe, da li je moguće plaćanje domaćim karticama (npr Dina)?

Nažalost, nije moguća migracija Viber poruka između Android i iOS. Ni ja nisam našao rešenje za to kada mi je trebalo.
Čekaj, a šta je sa desktop aplikacijom? Koliko ja znam ona se sinhronizuje sa telefonom i čuva kopiju poruka, pa kada promijeniš telefon trebala bi opet da radi sinhronizacija sa telefonom. Ili ipak nisu bili toliko pametni?

@ProMaster Ništa te ne košta da instaliraš Viber na PC/laptop i da probaš tako da odradiš migraciju, pa ako radi - super, ako ne radi - ***.
Po meni ima logike da radi dok god imaš jednu aktivnu kopiju poruka.

Danas sam preuzeo iPhone, pa čekam da aktiviram viber na tabletu (Xiaomi Pad5) da vidim da li će sve da sinhronizuje iz mog Note-a, a onda prebacim sim u iphone i da vidim rezultat.

Javljam rezultat..

Jel ima neka app za vežbanje kod kuće, a da je free? Sve sto sam probao kad popuniš sve na početku treba da se plati da bi koristio…

Ovo ? Placa se ali ne sta tebi treba a mozda i gresim.

Ovako nešto mi treba…

Prilozi

• 280AB252-C87E-47AE-B383-252356C4B3F7.png
    280AB252-C87E-47AE-B383-252356C4B3F7.png
    359.7 KB · Pregleda: 66
Ovako nešto mi treba…
Nema brate sve se placa… za trbusnjake koristim six pack in 30 days nekoliko godina. Slicna ikona kao ti sto si postavio, mislim da je isti developer. Najbolja mi se pokazala i vjezbe na trecem nivou su top. Pauzu svaki treci dan preskocim kad prodje upala, povezem 5 dana i 2 dana odmora ili 4-pauza-4. Za sklekove nadji kombinacije i tipove sklekova za svaku grupu misica i sam sebi napravis redoslijed. Odosmo u off. Nadji neki android za 50€ i udri.

a ti bi da imas trenera za dzabe :D

Ma naći ću neki stari android, znam da je bilo tih app koliko hoćeš besplatnih…

Vracao sam na fabricka podesavanja me zanima kako da skinem slike sa icloud-a? Ne pojavljuju mi se u photos a ba icloudu imam nekih 3,5gb slika i klipova. Vidim da stoji updating, moguce da skida.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno