Reseno.Zasto mi u photos stoji poruka “33 items have not been uploaded to iCloud” i poruka da nema dovoljna prostora za upload? Dokupio sam 50gb, popunjeno je samo 1,7gb.
Čekaj, a šta je sa desktop aplikacijom? Koliko ja znam ona se sinhronizuje sa telefonom i čuva kopiju poruka, pa kada promijeniš telefon trebala bi opet da radi sinhronizacija sa telefonom. Ili ipak nisu bili toliko pametni?Nažalost, nije moguća migracija Viber poruka između Android i iOS. Ni ja nisam našao rešenje za to kada mi je trebalo.
Stvarno ne znam. Ne koristim Viber na računaru. :/Čekaj, a šta je sa desktop aplikacijom?
Ma jeb.. ti ios. Izbio sam se i nasao stari s7 edge i instalirao sebi sta mi treba. Sluzi mi samo za to. Ovamo na iosu de plati ovo, de ono.😂😂Jel ima neka app za vežbanje kod kuće, a da je free? Sve sto sam probao kad popuniš sve na početku treba da se plati da bi koristio…
Ne treba mi ovaj tip app, već tipa za sklekove, trbusnjake, cucnjeve pa da mi on pokazuje koje vežbe da radim i koliko.
Nema brate sve se placa… za trbusnjake koristim six pack in 30 days nekoliko godina. Slicna ikona kao ti sto si postavio, mislim da je isti developer. Najbolja mi se pokazala i vjezbe na trecem nivou su top. Pauzu svaki treci dan preskocim kad prodje upala, povezem 5 dana i 2 dana odmora ili 4-pauza-4. Za sklekove nadji kombinacije i tipove sklekova za svaku grupu misica i sam sebi napravis redoslijed. Odosmo u off. Nadji neki android za 50€ i udri.Ovako nešto mi treba…
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari