Da bi ostao ekran upaljen na Amaps mora da se stavi lock screen time na never. Jako bezvezno. Druge mape nemaju takvih zackoljica. A to sto ne prati, nisam siguran da mogu da pomognem sem : obrisi app, hard reboot i ako nece pisi apple supportu.Imam pitanje tj. nejasnoću u vezi Apple Maps aplikacije (iP12 Pro Max, iOS 15.0.1): dakle udjem u Apple Maps, izaberem destinaciju, tip transporta (auto), dobijem razdaljinu i alternative, izaberem i pritisnem GO (zeleni kvadratić). Na mapi se lepo ucrta putanja i ja na početnoj poziciju, iznad mape su turn-by-turn instrukcije, medjutim kada krenem, navigacija ne prati moju lokaciju....i što je još ludje, za nekoliko sekundi se lock-uje ekran. Here mape, Google maps, OSM, Mapy.cz....sve radi najnormalnije.....ali Apple Maps....boli ih uvo. Naravno da sam aplikaciji dao prava da koristi lokaciju.....
Jel ovo neki bug, nešto ne funckioniše u Srbiji ili nešto treće ?
Hvala svima unapred na idejama.
Indija YT premium 160 dinara ili Argentina 120 dinaraZanima me najbezbolnije resenje da dobijem iskustvo kao sto je YT Vanced na androidu.
Iskljucivo slusam muziku sa YT i znaci mi da mogu da iskljucim ekran i da nemam reklame...
inb4 yt premium
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari