Šta je novo?

Aplikacije - iOS

Da li ce uskro biti i na hrvatskom Apstore? Mrzi me da otvorim drugi na USA.

Da se tastatura bira na drugi način od dugmeta za emotikone (npr na androidu je to dobro rešeno), možda bih i koristio neku od tih novih.

Ne razumem koji je problem? Tastaturu ces valjda odrediti jednu koju ces koristiti, prebaciti na nju i koristiti je dok ne dosadi...

Sent from my iPhone using Tapatalk

Sto naplacujes ovakav app informativnog karaktera? Bolje da si stavio iAds i imao in-app za remove ads ili napravio neku komercijalnu app pored ovog, a ovu stavio free i iskoristio eventualnu popularnost ili kao "reputabilnost" za developera.

SBB - neke stvari rade, neke ne... (vecina ne)

Postoji li neki Calendar koji ne povezuje nikakav kalendar sa telefona?

Jer me nagrdi sto vidim svaki Facebook rodjendan. I onda kad izgasim te stvari jednostavno mi aplikacija nema dovoljno funkcija.

Dakle, postoji li neki calendar app gdje samo stavljam unose koje ja zelim, da ne vuce podatke sa maila ili telefona?

Kad instaliras neki kalendar, kao sto je Fantasical, pita te, pri prvom pokretanju, da li mu dopustas pristup kalendaru, reminderu i adress booku. Dovoljno bi bilo da mu to onemogucis i koristis kao sto si zamislio.

Da, ali Tiny Calendar mi ne dopusta da odbijem npr. Odnosno cim ga pokrenem moram izabrati sync.

Dakle, ocigledno moram naci novu aplikaciju onda

Napisao sam za Fantastical da te on pita da li omogucavas pristup kalendaru i ostali aplikacijama.

Napisao sam za Fantastical da te on pita da li omogucavas pristup kalendaru i ostali aplikacijama.

Da da ukapirao sam, nego kazem da dosta kalendara i ne pita pa zato ih i zaobilazim.

A veliki broj ovih sto pita za pristup su jednostavno outdateovani ili nefunkcionalni

Koliko znam, Fantastical je sve sem tako nesto posto spada u jednu od najboljih aplikacija.

Posle apdejta, ponovo rade sistemske prečice u AirLaunch-u

Da li negde postoji spisak ili sajt sa svim srpskim aplikacijama na iOS

Jel zna neko kako da u Foxit-u zapamtim, tj. on, stranu do koje sam stigao u nekoj knjizi? Svaki put kad otvorim neku knjigu, vrati me na pocetak, i izgubim 10 minuta trazeci gde sam stigao.

Nazad
Vrh Dno