Šta je novo?

Aplikacije - iOS

Jel zna neko kako da u Foxit-u zapamtim, tj. on, stranu do koje sam stigao u nekoj knjizi? Svaki put kad otvorim neku knjigu, vrati me na pocetak, i izgubim 10 minuta trazeci gde sam stigao.

Argh, to i mene živcira, poludeo sam.
Može i preporuka za bolji prf reader za knjige[emoji1]

I ja sam to hteo da kazem, ako neko ima preporuku za neki drugi PDF reader, bio bih zahvalan.

Sve teme besplatne na SwiftKey

2018566e75150e0b33d86168613dd93e.png

Sent from my iPhone using Tapatalk

Sto koristis auto-complete. Ja mislio da si old-school [emoji23]

Ma kakvi, ne mogu ja tako. Probao malo Apple tastaturu, ali... Grešim k'o da sam sakat [emoji23]

Imao na androidu, ovde samo backup prebacio i sve moje reči su tu [emoji4]

Društvo, na androidu za pristup firminom računaru koristim program vpn root za vezu sa vpn serverom. Kolega ima iPad i zamolio me je da mu napravim konekciju da može da pristupa računaru na poslu. Pošto ne koristim ios, može li preporuka za program za konekciju na firmin vpn server po ugledu na androidov vpn root. Hvala, pozdrav

Sent from my SM-N920C using Tapatalk

Koji VPN firma koristi? Ako je PPTP, piši propalo, izbačen je iz iOSa i Maca.

Ma kakvi, ne mogu ja tako. Probao malo Apple tastaturu, ali... Grešim k'o da sam sakat [emoji23]
Imam instaliran Swiftkey evo već 2 godine, probam da koristim s vremena na vreme, ali se uvek vratim stock tastaturi... navika je čudo :d
Btw hvala na obaveštenju, poskidao većinu minimal tema ;)

Tako i meni navika. Jako mi je teško da kucam bez predikcije. Inače fale mi još dodatna podešavanja u SwiftKey npr tap space to insert predicted word.

Na androidu komotno cele rečenice mogu da sklopim samo sa stiskanjem na space, ovde samo dok kucam ispravi, posle te reči pravi razmak na svaki sledeći pritisak na space.

^Hvala za info, i ja sam stavio zvezdice. Odlična tastatura, samo nju sam koristio na Androidu.

Meni najvise fali sto ne radi 3d touch na swift, mnogo mi je dobra opcija sa "dzojstikom" za sekundu se pozicioniram da ispravim neko slovo. Isto ko drgonzo dajem joj sansu sa vremena na vreme al se uvek vratim na stock.

Imaš lupu. Znam da nije idealno kao trackpad, ali opet...

PPTP je nesiguran VPN protokol i skoro niko ga više ne koristi. Ne daje nikakve sigurnost i treba preći na nešto bolje (L2TP+IPSec ili OpenVPN).

Znači ako bi se promenio vpn server onda bi mogli i ios i android uredjaji da prave vpn konekciju?

Sent from my SM-N920C using Tapatalk

Koja aplikicija je slicna za IOS kao za andorid OGYoutube ili tubemate za skidanje sa youtube-a?

Daj link. Verovatno više ne postoji.

Nekada je to mogao i ProTube, pa su ukinuli tu opciju

Drugari,

koja weather aplikacija ima push notifikacije ili email o promeni vremenskih uslova? Na primer sneg, kiša, led...?

The Weather Channel isto može da izbaci upozorenje da će početi kiša ili oluja i tako to koliko se sjećam...

Drugari,

koja weather aplikacija ima push notifikacije ili email o promeni vremenskih uslova? Na primer sneg, kiša, led...?

Po meni YahooWeather je najlepsa, ali da li to radi ne znam jer sam to tek evo sad ukljucio. Uglavnom sam stavio u 8 ujutro i uvece da mi izbaci notification o prognozi za dan...

Kako da namestim da mi notifikacije koje stizu, budu na engleskom? Naime izbrisao sam instagram i ponovo ga instalirao i sada su mi notifikacije na srpskom. Ne znam zasto, nista drugo nisam dirao

Jezik mi stoji English(Serbia), a notifikacije mi na cirilici

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno