Šta je novo?

Aplikacije - iOS

Posto je server side problem kod insta probaj prebaciti na srpski jezik, sacuvati, pa nazad na english pa sacuvati.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Nikad mi ne pada da prebacim bilo šta na srpski jezik što se tiče uredjaja. Em to nije uvek prevedeno kako treba, em nikad nije 100% prevedeno. Frankestajn.

Poslednja izmena:
Posto je server side problem kod insta probaj prebaciti na srpski jezik, sacuvati, pa nazad na english pa sacuvati.

To mi je palo na pamet 5min nakon postovanja ovde i odradilo je posao :D

Nikad mi ne pada da prebacim bilo šta na srpski jezik što se tiče uredjaja. Em to nije uvek prevedeno kako treba, em nikad nije 100% prevedeno. Frankestajn.

Ma ovo je unutar appa a trebao je da odradi posto iz nekog razloga instagram server je imao zabelezeno da on koristi srpski na aplikaciji pa mu slao notifikacije na srpskom. Zato je trebao u app prebaciti na srpski, posto je vec na engleskom u app i onda prebaciti na engleski kako bi app poslao instagram serveru da menja na engleski jezik.

Klasična programerska glupost - izađi, pa uđi, možda proradi... :p :p :p

Da li postoji neka aplikacija koja moze da snima video ili samo zvucni zapis dok razgovaram sa nekim preko skajpa na primer? Video poziv je u pitanju

Bez JB-a nikako, ali ako imas JB, postoji screen recorder.

Da li postoji neka aplikacija koja moze da snima video ili samo zvucni zapis dok razgovaram sa nekim preko skajpa na primer? Video poziv je u pitanju
Znam da se može prikačiti na Mac da radiš screen recording ali nikad nisam probao za vreme poziva.

Pitanjce, dal postoji nešto za yt Download muzike?

Nema. Mozes da skines nesto, pa onda ti to ostane u telefonu, kacis na iTunes, skidas na komp, prebacujes u muziku. Tako sam nesto ja radio kada sam koristio sajt za download sa YT-a.

iMusic ili Musi aplikacija,cuva pesme kad ih pustis.

Sent from my 6S using Tapatalk

Kako da promenim default grad na weather?

Tako sto swajpujes Cupertino ili bilo koji drugi grad na levo i delete :)

Uvek ti prikazuje onaj grad koji je prvi na listi

Poslednja izmena:
Tako sto swajpujes Cupertino ili bilo koji drugi grad na levo i delete :)

Uvek ti prikazuje onaj grad koji je prvi na listi

Imam samo Valjevo, ali mi je na widgetu i dalje Cupertino.. I što baš taj grad da je default?

Neko?

Edit: sad je ok

Poslednja izmena:
Odlican je novi Flipboard. Ja sam ga na androidu koristio, ali ovaj redizajn je bas dobro odradjen. Smooth and sexy :smoke:

Jel moze neka preporuka za besplatnu FileExplorer alternativu? Znaci treba mi file manager, koji moze da pristupa kucnoj mrezi, da otvara i edituje fajlove i slicno. FileExplorer ima i free varijantu, ali ima dosta ogranicenja, pa nije toliko upotrebljiva.

Ovo bi trebalo i meni.

Remote Media Manager je takoreci isti kao FileExplorer, ali kosta skoro duplo manje, $2.99.

Ja koristim FileBrowser - ne secam se koliko sam ga platio, a i free varijanta je bila ok.

Isprobaj free varijantu

Dobra wake on lan app?

Nazad
Vrh Dno