chimpresco
Čuven
- Učlanjen(a)
- 03.07.2004
- Poena
- 660
Vecina aplikacija postoje u obe verzije, skoro sve sto si koristio na androidu ces moci i na ios-u
Pošto sam novi iOS korisnik, do sada sam koristio Android, voleo bih da vidim listu vaših aplikacija koje najvipe koristite i koje su korisne.
Za sada imam samo osnovne, Tapatalk, Opera Mini, whatsapp, gmail, face i tako te "klasične".![]()
Evo nekih aplikacija koje koristim na ajfonu:voleo bih da vidim listu vaših aplikacija koje najvipe koristite i koje su korisne.
Ako otvaras zilion tabova da... Sta se konkretno tebi desi pa da ti uredjaj nema dovoljno rama za surf, tj. sta radis to pa mu se RAM popuni?Meni najbolje radi Mercury Browser Pro, a ima i zgodne gesture komande koje dobro dodju na iPadu. Mada realno surfing sa jedan giga rama je pain in the ass.
Ako otvaras zilion tabova da... Sta se konkretno tebi desi pa da ti uredjaj nema dovoljno rama za surf, tj. sta radis to pa mu se RAM popuni?
pregled mogućnosti Siri po kategorijama (neke opcije nisu dostupne kod nas):Ljudi, za sta koristite Siri?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari