Šta je novo?

Aplikacije - iOS

Pa kakav je taj Crystal? Dosta je jeftiniji od Purify-ja...

Ipak ga nemoj kupovati, sad sam ih poredio i Peace dosta bolje radi posao. Napravio sam i par screenshotova da vidiš o čemu se radi.
iMore sajt, prvi SS sa Crystal, drugi sa Peace:

Mac Rumors, prvi SS Crystal, drugi Peace:

Brzinu učitavanja stranica da ne spominjem, Peace fenomenalno radi posao, sad mi je žao što sam zatražio refund :S:
Ako mi odobre, kupiću Purify pa ću ih uporediti.

Poslednja izmena:
Freedom - besplatni ad blocker. Ne znam kako radi, ali ko hoće da proba nema šta da izgubi ;)
https://itunes.apple.com/us/app/freedom-ad-blocker/id1033791657?mt=8

btw u vezi zahteva za refund Apple se pokazao veoma profesionalno, za manje od 24h obradili su zahtev i rešili ga, a vidi se da nije bukvalno generički odgovor nego da je neko pročitao moj komentar:

Poslednja izmena:
Pa jel si kupio Purify? Taman sam se naostrio da kupim Cristal, pa si me pokolebao.

Moze li preporuka za Cast aplikaciju za Chromecast, pre svega za "bacanje" slicica sa telefona, a onda i za ostale sadrzaje?
Prednost za free varijante :)

Moze li preporuka za Cast aplikaciju za Chromecast, pre svega za "bacanje" slicica sa telefona, a onda i za ostale sadrzaje?
Prednost za free varijante :)

Da odgovorim sam sebi. Instalirao All Cast i Photo Video Cast. Obe rade ok u free varijanti uz mala ogranicenja (max 720p, watermark...).

Ima li neka krštena zamena za vrljavi Gmail app, a da ima osnovne funkcionalnosti i pristup labelama?

Nema pristup labelama (koliko znam), ali ostalo je ok - Inbox by Google. Ja kupih FileBrowser za 7 i kusur da pristupam shareovanim diskovima i kompovima na mrezi sa iPhone i iPad :)

Koristio, sada koristim outlook, odličan je. Isto ima schedule opciju ali mi se dopada što može da se podesi jedan inbox za više naloga

Koristi li neko Free My Apps? Meni nesto zadnjih dana uopste ne radi, tj nema nikakvih ponuda na jednom telefonu, dok na drugom ima...

ja koristim Appsgonefree

U poslednje vreme sam se zainteresovao za tematiku audio knjiga. Probao sam vise aplikacija i na kraju ostavio dve na telefonu.

Najbolje mi se pokazala AudioBookCD koja je vrlo jednostavnog dizajna, ima samo najpotrebnije opcije koje su meni dovoljne. Postoji i u free varijanti gde takodje ima kompletnu funkcionalnost, samo se vrte oglasi (sto je nebitno jer dok slusate knjigu obicno ne gledate u telefon). Jedan pametan feature recimo...double click na dugme slusalica vraca unazad za 15 sekundi, idealno ako zelite nesto ponovo da cujete, a ne morate da vadite telefon iz dzepa.

Instalirao sam i Audible. Ovo je "full blown" audiobook aplikacija. Kao cerka kompanija Amazona ima svoju online biblioteku gde se mogu kupovati kjige. Nudi free trial u trajanju od jednog meseca u toku kojeg mogu da se skinu par naslova, zatim se naplacuje. Takodje mogu da se importuju "narodski" nabavljene audio knjige. Sa nekim fajlovima mi se ova aplikacija zbunjivala, dok je gornja radila bez problema.

Na kraju preporucujem The Martian by Andy Wier kao nesto sa cime mozete da testirate aplikacije. Odlicna knjiga, jos bolja kao audio book :)

Poslednja izmena:
Vrlo moćna aplikacija, ovde se mogu skinuti neki korisni workflow-ovi, kao i na ovom i sličnim twitter nalozima.
Zahteva malo podešavanja, ali radi odlično.
Npr. sad sam sa tvog linka skinuo "Download Youtube video" workflow, izvršio 2 modifikacije (promenio mu tip u "action extension" i namestio da umestio previewa snimi Youtube video u Camera Roll)
Odlična opcija ako želiš npr. da skineš neki video kad si na wifi-ju kod kuće, a gledaš ga kasnije napolju bez utroška megabajta.

Naravno ima i milion drugih mogućnosti i načina upotrebe...

Da bi dobili podršku za dts u nplayer-u, treba doplatiti 4.99$ za upgrade.
Inače odličan player, koristim ga za streamovanje sa pc-a na ipad, i samo mi falila podrška za dts.
Ali 5 dollara neću da im platim.

Pošto sam novi iOS korisnik, do sada sam koristio Android, voleo bih da vidim listu vaših aplikacija koje najvipe koristite i koje su korisne.

Za sada imam samo osnovne, Tapatalk, Opera Mini, whatsapp, gmail, face i tako te "klasične". :)

Vrh Dno