mr008
Slavan
- Učlanjen(a)
- 16.10.2007
- Poena
- 395
Cinexplayer. Po meni daleko bolji od VLC-a.
Cinexplayer ne podrzava OS 3.1.2
Cinexplayer. Po meni daleko bolji od VLC-a.
Mozda moze AVplayer...
Phone Buzzer
Dok sam imao WM HTC telefon, jako mi se svidela opcija "vibra on connect" i zato sam odmah instalirao ovaj tweak kada sam ga nasao.
"Phone Buzzer" radi istu stvar, kada pozovete nekog ne morate da drzite telefon pored uveta sve dok on ne odgovori i tada ce telefon kratko da vibrira da bi vam to javio.
Besplatno ga mozete skinuti u Cydiji sa BigBoss repo i u podesavanjima imacete opciju da ga ukljucite ili iskljucite.
Phone Buzzer
![]()
Dok sam imao WM HTC telefon, jako mi se svidela opcija "vibra on connect" i zato sam odmah instalirao ovaj tweak kada sam ga nasao.
"Phone Buzzer" radi istu stvar, kada pozovete nekog ne morate da drzite telefon pored uveta sve dok on ne odgovori i tada ce telefon kratko da vibrira da bi vam to javio.
Besplatno ga mozete skinuti u Cydiji sa BigBoss repo i u podesavanjima imacete opciju da ga ukljucite ili iskljucite.
Radi samo na iOS4.
![]()
Da pitam josh jednom...Telefon je 3G jailbreak i desava mi se da apps iz cista mira pri startovanju odmah zatvore. Ovo se desava sa applikacijama preko 1GB -npr. navigacioni software.Ima li neko ideju zasto mi Igo (navigacija) iz cista mira ne radi vise tj. app se ne startuje vise. Deinstalirao i ponovo instalirao isti rezultat...
Da pitam josh jednom...Telefon je 3G jailbreak i desava mi se da apps iz cista mira pri startovanju odmah zatvore. Ovo se desava sa applikacijama preko 1GB -npr. navigacioni software.
Ima li ko neku ideju?
Ne verujem. Kada se pokrene iGo na 3g radi JAKoooo sporo, mislim da je to zbog RAM-a.Ja mislim da se to desava kod krekovanih aplikacija, jedino da trazis krekovan program od drugog crackera.
Koji iOS imas na telefon?
Neke aplikacije traze iOS 4.x
Ja mislim da se to desava kod krekovanih aplikacija, jedino da trazis krekovan program od drugog crackera.
Koji iOS imas na telefon?
Neke aplikacije traze iOS 4.x
Kako si ga apdejtovao, da li na 6.15?
Ako je na iPad BB onda najverovatnije da ti GPS ne radi uopste. Video sam da neki su vratili na 3.1.3 i tada im radi GPS sa iPad BB
Koji baseband imas?
6.15 je opste poznat upravo po tom problemu sa GPS-om, jer to nije baseband za iPhone ali moze da se stavi na iPhone
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari