Šta je novo?

Aplikacije - iOS

Zasto uopste drzis 3.1.2 na 3G kada imas custom 4.2.1 koji stvarno radi brzo kao i 3.1.2 ako mu gasis wallpaper.
Na iOS 3.x ne rade ti ni programi za parking.

Al fora je sto na ipod tuch-u prve generacije isto imam 3.1.2 za njega je max 3.1.3, tako da mu opet dodje isto, al nasao sam neke programcice preko cydie, koji nisu savrseni

Da li ste probali SmartSync?
Posto ovi sa zvanicnom FB aplikacijom nisu normalni, ako hocete da sinhronizujete imenik telefona sa FB-om, oni ce vam staviti ceo imenik na FB, zato je SmartSync bolji i uz par klikova dobicete skoro sve kontakte na telefonu sa slikama i datumima rodjenja...

mzl.wrefpqmv.320x480-75.jpg

Kada smo vec kod zvanicne FB aplikacije, postoji cydia dodatak koji se zove FBPhotoSave i uz pomoc kojeg mozete da sacuvate slike sa FB.

Poslednja izmena:
Dobar je SmartSync, tj bio bi dobar kad bi radio...
Dobijam grešku "The operation couldn't be completed. (facebookErrDomain error 190.) (190)."

EDIT: Ulogovao sam se preko FB aplikacije pa se vratio u SmartSync i sad je odradio sync slika bez greške :)

Poslednja izmena:
Vi stavljate svoje brojeve telefona na FB?

Phone Buzzer

phonebuzzer2x.png

Dok sam imao WM HTC telefon, jako mi se svidela opcija "vibra on connect" i zato sam odmah instalirao ovaj tweak kada sam ga nasao.
"Phone Buzzer" radi istu stvar, kada pozovete nekog ne morate da drzite telefon pored uveta sve dok on ne odgovori i tada ce telefon kratko da vibrira da bi vam to javio.
Besplatno ga mozete skinuti u Cydiji sa BigBoss repo i u podesavanjima imacete opciju da ga ukljucite ili iskljucite.
Radi samo na iOS4.

img0118.png

Phone Buzzer

Dok sam imao WM HTC telefon, jako mi se svidela opcija "vibra on connect" i zato sam odmah instalirao ovaj tweak kada sam ga nasao.
"Phone Buzzer" radi istu stvar, kada pozovete nekog ne morate da drzite telefon pored uveta sve dok on ne odgovori i tada ce telefon kratko da vibrira da bi vam to javio.
Besplatno ga mozete skinuti u Cydiji sa BigBoss repo i u podesavanjima imacete opciju da ga ukljucite ili iskljucite.

Super stvar, thanks for sharing...

Izasao Celeste program za BT file transfer:

[youtube]MhD85FZbgx4[/youtube]

Nisam, cekam da se pojavi dobra crekovana verzija jer ne isplati mi se da ga kupim i da ga ne koristim.
Koliko vidim po komentarima, kazu da lepo radi.

Ja sam ga sinoć tražio i nisam ga našao, samo neke Celeste teme mi je našlo, ili ja nisam dobro tražio...ili nemam repo na kome je...

Phone Buzzer

phonebuzzer2x.png

Radi samo na iOS4.

img0118.png

Kod mene nece da radi vibracija pa sam obrisao aplikaciju :(

Ima li neko ideju zasto mi Igo (navigacija) iz cista mira ne radi vise tj. app se ne startuje vise. Deinstalirao i ponovo instalirao isti rezultat...

Meni od danas bitesms trazi da se plati , ima li od negde da se skine da da bude full

Ima li neko ideju zasto mi Igo (navigacija) iz cista mira ne radi vise tj. app se ne startuje vise. Deinstalirao i ponovo instalirao isti rezultat...
Da pitam josh jednom...Telefon je 3G jailbreak i desava mi se da apps iz cista mira pri startovanju odmah zatvore. Ovo se desava sa applikacijama preko 1GB -npr. navigacioni software.
Ima li ko neku ideju?

Da pitam josh jednom...Telefon je 3G jailbreak i desava mi se da apps iz cista mira pri startovanju odmah zatvore. Ovo se desava sa applikacijama preko 1GB -npr. navigacioni software.
Ima li ko neku ideju?

To se deshava zato shto 3g nema dovoljno memorije. Na 3gs nema tih problema.

Ja mislim da se to desava kod krekovanih aplikacija, jedino da trazis krekovan program od drugog crackera.
Koji iOS imas na telefon?
Neke aplikacije traze iOS 4.x

Ja mislim da se to desava kod krekovanih aplikacija, jedino da trazis krekovan program od drugog crackera.
Koji iOS imas na telefon?
Neke aplikacije traze iOS 4.x

na telefonu je instaliran iOS 4.2.1. Problem se javlja samo sa navigacijom . Update-vao sam BaseBand, ali mislim
da to nema veze sa problemom..?

Kako si ga apdejtovao, da li na 6.15?
Ako je na iPad BB onda najverovatnije da ti GPS ne radi uopste. Video sam da neki su vratili na 3.1.3 i tada im radi GPS sa iPad BB

Kako si ga apdejtovao, da li na 6.15?
Ako je na iPad BB onda najverovatnije da ti GPS ne radi uopste. Video sam da neki su vratili na 3.1.3 i tada im radi GPS sa iPad BB

Mislim da nije do BaseBand-a jel sam i ranije imao isti poblem. Dakle, posle nekog vremena, par meseci ne radi mi aplikacija vise, iako je na pocetku
sve bez problema funkcionisalo. Trenutno sam odradio svezi FW-Update, tako da nemam puno instaliranih aplikacija i slicnog "djubreta" :) ,ali
i pored toga navi-software ne radi.

Koji baseband imas?
6.15 je opste poznat upravo po tom problemu sa GPS-om, jer to nije baseband za iPhone ali moze da se stavi na iPhone

Koji baseband imas?
6.15 je opste poznat upravo po tom problemu sa GPS-om, jer to nije baseband za iPhone ali moze da se stavi na iPhone

Yep, u pitanju je 6.15 - ali kao sto rekoh is sa ranijom verzijom BaseBanda tj. pre update-a istog, mi se posle par meseci javljao problem
da ne mogu da pokrenem navigacioni software. Testirao sa iGo, Navigon i TomTom-om :(

Sa 6.15 ti nece raditi gps. Nikome ne radi. Jedino ako izbace neki hack za to.
Mnogo ljudi se prevarilo jer su iz ocaja stavili 6.15 samo da bi mogli da koriste telefon.

Pa sve navigacije na bilo kom iPhoneu osim poslednjeg iGO (koji mora da se kupi) rade mnogo sporo, kao neki najgori neoptimizovani portovi. Standalone navigacija na budjavom Windowsu CE i sa 400mhz radi vishestruko bolje od toga :)

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno