Šta je novo?

Aplikacije - iOS

Kako da namestim ovaj katancic za unlock, dopada mi se, kopao sam ali nisam uspeo da nadjem koji je to tacno paket (ako je paket).

Da li je ovo Matte za Lockinfo na tvom screenshot-u?

Driving directions in Google Maps now available in: Albania, Belarus, Macedonia, Moldova, Montenegro, Romania, Serbia, Bangladesh ...

Probao sada, izračuna sasvim normalno i brzo. :)

Da li koristite neki program za razmenu fajlova izmedju telefona (ajfon<->neajfon), a da vam radi? iBluetooth ic nece ni da cuje kod mene. Koje su alternative?

Nema je.

Kako bre, ja sam zeni prebacivao svashta BTom na neku Nokiu za dinar :)

A to sad ne radi sa 3.1.2 ? :) Ne secam se da li sam probao posle updatea :)

ne, ništa još na 3.1.2. , a sad iPhone 4.0 i sve opet ispočetka....

good old 3.0 :)

Pa, ne baš jer sve nove aplikacije i update starih, traže 3.1.2

Mnogo dobra aplikacija Scanner Pro odusevio sam se hahahaha slikas sa kamerom dokument posle mozes da editujes,okreces,namestas format(A3,4,5,Letter,Legal, itd.).Naravno posle toga mejlujes:d iPhone=:smoke: THE BEST!

Kod:
iPhone -> Cydia -> Manage -> Sources -> Edit -> Add -> http://cydia.isrbija.net

i instalirate infoRS app... vremenska prognoza, kamera sa kopaonika, ski info... zicare i slicno... i svasta nesto ;)... free naravno

Meni toliko treba da ga na 3.2.1 nisam koristio uopshte :)

Ima bag ova verzija koju imam (a ne znam koja je :), kad ga isključim ostane Bluetooth ikona kod baterije, iako je BT isključen. Takođe i ostaju "bedževi" sa brojem ostvarenih transfera. Jedini način da se toga rešim je respring. A čini mi se i da malo srče bateriju ako to tako ostavim, mada nije isključeno da sam utripovao jer sam samo jednom ostavio to tako preko noći.

Ne čini ti se za bateriju a to sa ikonom je konstntan problem i kod mene bio, dok nisam ubio tu aplikaciju jer mi je totalno nepotrebna i radi nikad kako treba.

Meni radi. Ovih dana sam par puta prebacivao neke fotke tamo/vamo i prošlo je bez problema. Između Nokije i njega.

MxTube i 2g/3.12
citam ovu temu oci ispdose, al nikako da provalim :)
naime, sad sredjujem sebi neki 2g ali sam ispao iz koloseka ocigledno...
mxTube mi pravi problem, stalno izbacuje 'format not supported' kad pokusam da pustim
dowlodovan video (preko wifi)...
youtube app inace radi normalno, no ponekad i on to izbaci, ali ne stalno...

pushfix stavljen, fercera... pluginove disablirao u safariju...

sve zivo sam probao, pomagajte :D

Probaj YourTube, imas je na Cydia-i, modifikuje originalnu YouTube aplikaciju i dodaje joj mogucnost download-a, odlicna je. Nije besplatna (odnosno jeste ako koristis odgovarajuci repository). ;)

Izašao je iPhone OS 3.1.3

Čitaj opet jebade sa jailbreakovanjem, anlokovanjem, zahebancijom itd :)

Sreca pa je update besmislen :)

ja uradio... nista bitno...

Treba sacekati OS4 sa kojim ce najverovatnije doci i iPhone 4g :)

stavio OS 3.1.3... moram da naucim da crtam izlgeda :d

Šta kaže 3.1.3? Imal kakvih novosti?

P.S. Imaš SIM free iPhone?

Vrh Dno