Šta je novo?

Aplikacije - iOS

Au pa ni ja nisam znao te forice (mislim na ovo preciznije motanje, i dupli klik na home) :)

kolko je zarazan ovaj flight control to je haos :d

hehe, vid stvarno... odlično, hvala :) . Ne znam kako je meni uspevalo da svaki put okrenem na playlistu a da mi se nikad ne pojavi to.
Treba da dodirneš album art da bi se pojavio/nestao progress bar. I još nešto ima što malo je malo ljudi provalilo. Kada pomeraš progress bar, što više vučeš prst nadole, to finije podešavaš "premotavanje". Znači povlačeći prst nadole dok vučeš progress bar regulišeš brzinu premotavanja.

Imaš hi-speed scrubbing, half-speed scrubbing, quarter-speed scrubbing i fine scrubbing.

P.S. Tek sad sam video da je već spomenuto, ali nije zgoreg da se nabroje sve brzine :)

Ovo je mnogo jako, fala Drajveru!

Ovo je super, bas sam se pitao kada ce tako nesto da ubace.

Ja sam upravo probao izmedju mog i iTelefona moje devojke - radi sjajno!

Da li ste probali ovaj browser, da li je tacno da je mali potrosac kao sto ga hvale:

Perfect Web Browser v2.7

Requirements: Compatible with iPhone and iPod touch (2nd generation) Requires iPhone OS 3.0 or later
Overview: Perfect Web Browser is the Fastest and most advanced Fullscreen browser. It's also the only FEATURE-RICH browser with many innovations that make web surfing easier and productive.
The Professionally designed intuitive UI delivers stunning looks and ease of use!

Highlights:
● REAL-TABS UNLIMITED
Perfect Browser takes tabs to the NEXT LEVEL! You get unlimited, DESKTOP BROWSER like tabs. It's the same experience that you'd get on a full-size computer.

● HYPER SCROLL (A *REAL* SCROLLBAR)
Navigate anywhere in a Long web page instantly!
- Simply touch anywhere on the scrollbar to scroll through the ENTIRE WEB PAGE. No More Painful repeated swiping!
Tap '+' and choose 'Activate Hyper Scroll' option.

● WEB COMPRESSION
- Perfect Browser COMPRESSES Web pages so you can surf the web 10 to 15 TIMES FAST and SAVE A LOT OF BANDWIDTH!
Eg: Wikipedia 336 KB vs ~15KB

● FULL SCREEN
- Use 40% MORE screen space compared to Safari! Enjoy True FULLSCREEN.
- or, Minimize just the Topbar to see the title
- Minimize the toolbar
- Toggle Time Bar*

● ASYNCHRONOUS SIMULTANEOUS TAB LOADING (NITROUS BOOST)
Perfect Browser simultaneously loads and renders other tabs even while you surf on a different one. Pages are rendered asynchronously, so it runs smooth & fast even while multiple pages load!

● ULTRA ADVANCED CACHING MECHANISM (30-40% Faster subsequent page load times)
Optimized caching significantly reduces load times! Cache is auto-invalidated.

● IN-PAGE TEXT SEARCH
- Easily find a word in the webpage.

● SESSIONS / HOME
Perfect Browser can restore your last session* on start or with a (blank) homepage.

● PRIVATE WEB BROWSER [History OFF by default]
Nothing is ever recorded. Also CLEAR COOKIES OR SET AUTO CLEAR ON EXIT* for Paranoid privacy!

● ROTATION LOCK
Lock current orientation. Use the Lock Icon.

● PICTURE SAVING
Simply hold down any images to save to your photo library.

● LIGHT ON MEMORY
Perfect Browser uses minimum amounts of memory, if it all. No reboots ever required after playing a memory intensive game, etc.

● VBULLETIN BASED FORUM SUPPORT
Only Perfect Browser supports Vbulletin based forums. Other browsers donot work!
To create or reply message, go to Bookmarks and tap Compose Icon.

● HISTORY SUPPORT

● SMOOTH PAGED AUTO-SCROLL
- Perfect Browser lets you automatically scroll by next/previous page similar to how PGUP / PGDOWN keys work
Activate Hyper Scroll.

● HTTPS & UNTRUSTED WEB CERTIFICATE SUPPORT

● WEB SERVER AUTHENTICATION

● CRASH RESISTANT
Perfect Browser is IMMUNE to crashes or quitting, unlike other browsers!

● PAGE LOAD PROGRESS BAR & STOP LOADING

● LAUNCH FROM SAFARI FOR FULLSCREEN

● *STATUS BAR: Check SIGNAL, TIME & NETWORK

● ADVANCED BOOKMARKS
● GOOGLE SEARCH
● OPEN PAGE IN SAFARI
● SAME GESTURES AS SAFARI
● LANDSCAPE & PORTRAIT
● EASY HOMEPAGE: Two taps

* = ENABLE IN PREFERENCES

★ ★ ★

Please Note that we cannot respond to your questions in reviews;
See the website for customer support & Faq's.

What's new

- SESSION RESTORATION Crashes fixed.
- Lighter app size (cut by 30%).
- REDUCED memory usage
- Web Compression http:// prefixing no longer required.
- FIXED show tabs button inconsistency.
- Added 'Always Compress' with web compression.
- FIXED Links at the top of a web page couldn't be clicked when in Fullscreen.
- FIXED mailto, tel, sms link crashes
- FIXED Orientation lock not persisting in portrait mode on app restart.
- More robust crash awareness + defense
- Added more user friendly messages
- Aesthetic make-up: Looks even more nicer!
- Core bug fixes.

http://www.perfectbrowser.tk/

2zppawp.jpg

Ja ga imam od prvog dana i nisam ga 2x upalio :d

ok, da ne bude da se opet bunim i napadam Apple ali jedna stvar me muči: rušenje aplikacija, pola aplikacija mi ne radi i koliko vidim na ovoj temi koja je otvorena avgusta 2008 i do danas nema odgovora da je to vrlo čest problem i da se vuče već vrlo dugo (od prvog iPhone-a pa do 3GS-a). Ako neko ima bilo kakav info molim podelite. tnx

Da li moze malo vise detalja kako se ruse te aplikacije? Odmah po startu tj.. pojavi se spash screen aplikacije i vrati te u SB ili u toku rada? Ako je ovo prvo u pitanju potrebno je da obavis jednu kupovinu free programa sa AppStore-a i problem ce nestati.

Da, pojavi se splash screen i promptno natrag na SB. Uspeo sam nekako rešiti problem, nije pomogla samo kupovina free programa iz store-a nego sam nakon toga napravio deautorizaciju i ponovo autorizaciju kompa, nakon toga sinhronizacija i od tada radi sve. Ali još nemam odgovora zašto se to dešava, koliko sam skapirao izgleda da je problem sa DRM pravima, svaka sledeća instalirana aplikacija može da izazove ponovo isti problem.

Ako si kupio korisceni telefon, moguce je da se to desava.
Meni se desila slicna stvar i pomoglo je hard reset (pritisnes Lock + Home 10-ak sekundi dok se telefon ne ugasi) i zatim instalacija free aplikacije sa app-storea.

ma jok, novi 3GS. Hard reset je bilo prvo što sam pokušao ali je tek ovo što sam naveo pomoglo.

Ja imam taj problem samo kada manjkam sa memorijom.

Btw, otkrio sam jos jednu sjajnu igru koja se zove Ragdoll Blaster :) Zabava zagarantovana.

Može mala pomoć... Kako da instaliram AppSync? Znam da je glupo pitanje, ali šta da radim...

EDIT: Snašao se i završio...

Poslednja izmena:
Sasvim slučajno sam provalio, program Remote (Apple-ov program za kontrolu iTunes-a) može da se koristi za uključivanje računara kada je ugašen (Wake-On-LAN) :)

Ja nisam imao pojma da to postoji. Ekstra.

EDIT:

Au covece sto je ovo dobro, ja prosto nemam reci... :zgran:

Poslednja izmena:
Kako uraditi backup podesavanja, i save-ova igrica ??

Pa koliko ja znam kada se odradi bekap celog telefona to ukljucuje sve.

Pa imao sam uradjen backup i kad sam uradio restore i vratio sve na svoje mesto, sve je bilo ok osim podesavanja i save-ova igrica kojih nije bilo...

Sasvim slučajno sam provalio, program Remote (Apple-ov program za kontrolu iTunes-a) može da se koristi za uključivanje računara kada je ugašen (Wake-On-LAN) :)

čekaj, hoćeš da kažeš da računar može da se probudi iz sleep-a (Wake-On-LAN) preko WiFi-ja ???

koliko sam ja čitao ovo nije moguće.
(trenutno ne mogu da stavljam Mac u sleep i da probam... :/)

Wi-fi je između iPhone i AP/rutera, od rutera do računara je kabl. iPhone šalje WOL paket i to stiže kablom do računara.

Da je kojim slučajem USB Wifi na kompu ili da je šerovana Wifi konekcija na lapu, to ne bi radilo. Koliko znam, WOL ne radi preko Wifi...

Wi-fi je između iPhone i AP/rutera, od rutera do računara je kabl. iPhone šalje WOL paket i to stiže kablom do računara.

Da je kojim slučajem USB Wifi na kompu ili da je šerovana Wifi konekcija na lapu, to ne bi radilo. Koliko znam, WOL ne radi preko Wifi...

:) tako je: WOL ne radi preko WiFi-ja.
meni je Mac zakacen WiFi-jem na AirPort tako da nista od WOL-a :( a taman sam se ponadao da se nesto promenilo po ovom pitanju (mada najverovatnije ne moze nista ni da se promeni jer WOL nije ni planiran za WiFi...)

Konacno !!! Outside je pusten u prodaju :) Ekstra grafika, plus odlicni izvori (yr.no, noaa i temis)...

nd67q0.png
r6y003.png

Nazad
Vrh Dno