Šta je novo?

Aplikacije - iOS

sim free, moja devojka...

nema novosti... glupost...

E a kako ide ono da ti Cydia zapamti signature tvog telefona. Znam da se menja valjda etc/hosts na Ajfonu tako da umesto na Apple servere usmerava na Cydia, ali šta onda? Pokreneš Cydia i šta?

Kako ja da znam dal je on upamtio sig. i gde ga je smestio i kako ja mogu posle da ga koristim, zlu ne trebalo?

Jel radio to neko?

Nisam video da je neko spominjao ovaj programcic koji je je meni izuzetno koristan, kako ne bih stalno morao da na Ipodu/Iphonu "nosim" previse muzike... Ova stvarcica naprosto strimuje muziku...

http://www.simplifymedia.com/iphonemusic.html

Instalira se besplatni deo na PC, a aplikacija od valjda 8 dolara na Iphone/Ipod i onda sa sobom imas uvek sve ono sto ti je na hard disku... Ne moze da pusta WAV, ali moze FLAC i naravno MP3.

Ja imam problemcic - pocela je da iskace poruka "Connect to iTunes to use push notifications....". Instalirao sam Push Fix ali nije pomoglo. Any ideas?

iBlueNova puštena za download i mogu da potvrdim da radi odlično.

i24.png

Cydia. Za sada demo od 15 dana.

Konacno :)

Što se tiče ibluenova, ne radi na 2g modelima :(. Verzija kompatibilna sa 2g bi trebalo da izadje do kraja nedelje

Pojavila se i "full" verzija na xelize. Frcera opasno. Uspeo sam da prebacim 900Mb film sa 3G na HTC HD2 :d

Potvrdjujem, kupio sam je i radi odlicno ali samo ako je pin auth iskljucen - u protivnom, nece da se poveze ni sa jednim jedinim telefonom.

Jel neko apgrejdovao narodsku verziju BiteSMS na 4.5? Ja furam 4.4 i radi mi besprekorno, ne bih da kvarim ono što mi već radi kako treba, a opet me smara onaj update bedž na Cydia.

P.S. Super je iBlueNova, posebno što može da prebacuje muziku iz iTunes (iPod), što je dosada bilo nemoguće koliko ja znam. Čak prebaci i sve song details, jedino što fali album art, ali to je falinka Nokije.

Napokon dostojan Bluetooth klijent za iPhone :)

Poslednja izmena:
Pa imash biteSMS 4.6. Ja sam preskochio sve verzije posle 4.2 jer mi nije radilo kako treba, mnogo je sporije bilo od originalne aplikacije, ali sad sve radi isto uz gomilu novih opcija pa sam se opet vratio :), QuickSMS je neverovatno dobra opcija...

Pa imash biteSMS 4.6. Ja sam preskochio sve verzije posle 4.2 jer mi nije radilo kako treba, mnogo je sporije bilo od originalne aplikacije, ali sad sve radi isto uz gomilu novih opcija pa sam se opet vratio :), QuickSMS je neverovatno dobra opcija...

Probao biteSMS i resio da batalim standardnu SMS aplikaciju. Vredi svaki dolar :)

Sećam se kad si ga pljuvao kao nepotrebnog (šta će ti brojač karaktera itd.)

Drago mi je da si se dozvao pameti :)

P.S. E da, posebno je dobra opcija diacritics on/off. Sećam se da je na Nokiji N73 trebalo jedno 7 firmware apdejta da bi to proradilo kako treba :)

Poslednja izmena:
Brojac karaktera mi i dan danas ne igra nikakvu ulogu. Druga stvar, aplikacija je sada drasticno brza i stabilnija, neke stvari su malo bolje odradjene - za mene dovoljan razlog da je koristim.

Verovatno ne šalješ baš puno poruka u inostranstvo ili iz roaminga, gde brojač karaktera igra i te kakvu ulogu. Drugo, koristim biteSMS još od verzije 3 i nisam primetio drastičnu razliku u brzini, tako da ti argumenti baš i ne piju vodu. Bolje bi bilo da jednostavno priznaš prvenstveno sebi, da je biteSMS oduvek bio bolji, samo što je tebi trebalo malo više vremena da to i uvidiš ;)

Saljem poprilican broj SMS poruka tako da mi i dalje coutner ne igra ulogu :)
Ti ga koristis konstantno pa i ne primecujes neke razlike u brzini (jer si se navikao) a ja primecujem - jer znam kakav je krs od softvera bio u startu.

Brojač karaktera ima i u orig iPhone aplikaciji, ne treba vam biteSMS;)

Ma instalira se i onda stoji kao da je imao Out of the Box :)

SMS Helper instaliras npr. Ja tako koristim jer mi je bas elegantno odradjeno :)

dobro, ali to ne znaci da ga ima originalna aplikacija za sms

Dobro, šta je iPhone bez Cydie? SMS Helper se integriše u def aplikaciju.

Da li postoji neki profile manager za iphone da mi sam uvece recimo u 12 sati smanji ring volume na 60% i posle ujutru u 8 da ga vrati na 100%?
Sve sto sam nasao moze samo da ga iskljuci skroz i ukljuci, a ne da menja jacinu.

Nema. To će navodno da bude dostupno u novijim SDk-ovima, kako kažu...

1- Jel ima neki nacin da 3gs prima Business Card poruke (recimo sa n95). Covek mi salje Business Card ali meni ne stize nista (065 mreza)?

2- Koji je najbolji i najbezbedniji nacin da sms poruke sa winmobile uredjaja ubacim u iphone? Imam neke vazne poruke sa brojevima, i nisam uspeo preko outlooka, a MOBILedit! ne podrzava 3gs?

3- dal ima neka aplikacija slicna pimbackup-u sa winmobile uredjaja?

4- Da li ima fora da se Safari ubaci u Full Screen mod, da mu se ukljucuje/iskljucuje prikaz slika, da moze da snima slike, da moze da downloaduje fajlove?

5- Jel ima neki add za SMS organizaciju slicnu winmobile reshenju (drafts, sent, inbox)

Hvala..

4 - Nema jer je namenjen ljudima koji imaju u paketu besplatene megabajte.
5 - Ne znam sta ce ti to? Mene cudi kako se niko nije setio ranije da upotrebi fazon kao na iPhoneu. Nema bolje stvari od konverzacija gde uvek mozes da vidis sta si pricao i sa kim, bez da juris nabacane poruke po Sent i Inbox folderima...

ne lazi coveka kad ima :p

4 - za download imas, nadji na Cydia Safari downloader valjda se zove
5 - Imas za poruke drugi program koji ima ovo ne znam mu sad ime tacno ali sam ga imao, pogledaj na Cydia opet programe za SMS koje postoje, valjda se zvao Text+ ali nisam siguran i ima inbox sent drafts i sta god ti da napravis

Nazad
Vrh Dno