Da odgovorim, možda će nekome značiti - probao sam Lavazza i Costa Coffee, sve je kako treba. Samo Perla (za sada otkriveno) neće što i nije neka problematikaIma li neko iskustva sa La Natura Nespresso aparatom?
Kupih ga nedavno na nekoj akciji (240 kapsula a on ispade gratis)
Lepo radi sa originalnim kapsulama, lepa kafa, ali danas probah Perla kapsule - bukvalno neće da probuši prednju stranu gde je alu folija, pa ne radi.
Ima li spasa? Ako iko ima iskustva sa aparatom, da li se ovo dešava sa još nekim kapsulama ili samo sa Perla?
Al ga iskopirase kinezi za sve pare haha
Ja sam bio veoma skeptičan dok ga nisam probaoAl ga iskopirase kinezi za sve pare haha
Samo se tako i produžujeDa li neko od vas produži espresso sa vodom nakon što ga napravi?
Koliko vidim, DG kapsula ima 8g kafe, tako da bi trebalo da popijete po dve kapsule (uz ogradu da različite kafe prirodno imaju različite nivoe kofeina, i da najčešće jeftine kafe poput one u DG imaju više kofeina).Da pitam: u nedelju supruga i ja trcimo maraton u Ljubljani i kod kuce uvek ujutru pre trcanja pijemo dupli espreso 16gr (bez mleka). Kako je trka u Ljubljani u 9 ujutru, trebalo bi da kafu popijemo barem 2 i po sata pre, a tad nista ne radi od kafica naravno. Vidimo da u apartmanu ima DG aparat, pa jel bolje da uzmemo 2 kapsule svako, jer po 1 mi se cini malom nekako? Ili ta gramaza u kapsulama je dovoljna, 2 ce biti mnogo?
Meni su ukusne sto je najjaca stvar, iako mogu skroz da razumem ljude koji ih ne vole. Njih koristim na automatskom aparatu, a specialty zrna cepam na fleru, pa kako mi koji dan cefne : )@mstojanov te kafe su svakako prilican shit (licno misljenje) ali mlin ih melje (da li je dovoljno stidno, mislim da to niko zivi ne moze sa sigurnoscu da potvrdi) ali u tom slucaju ako ti je stalo da ih testiras, povecas gramazu u basketu, pa ces dobiti drugaciji rezultat.
Tako je. Samo da to još objasnim svom aparatuPortafilter iza korpe ima rupu na sredini, pa se onda razdvaja. Ne može tamperisanje da ima uticaja, već nivelacija aparata.
Ja sam se vratio sa fensi skupog spring tampera na najobičniji, jer je laganiji i imam već osećaj koliko sabijam pak. Sa spring nema tog osećaja, svaki put isto.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari