Na iptv plejeru nema problema,isto se ponasaju oba.
Koji test da probam?U pitanju je neki codek probaj drugi sw
Koristiš li Plex? Meni ne radi Dolby Vision materijal preko Plexa, dok isti radi na Shieldu.Uzeh Google chromecast with google tv i mogu vam reći da je ovo opasno solidan uređaj. Nisam nešto preterano probao, ali sve radi glatko za sada od tivimate preko Kodi do ostalih aplikacija tipa plex, bbc iPlayer, hbomax, itd. Dolby vision pušta bez problema barem ove profile što imam. Fin interfejs sa jasnim opcijama. Jedino što me zanima kako videti koje aplikacije su u memoriji tj recent apps ako to uopšte on poseduje? I koji color format izabrati?
Mane su za sada storage i manjak portova. Na prvu loptu meni bolji od FTV stick 4k.
Jeste, doduše i shield ima beta dugme za to ili da se koristi RR apk.Ozbiljna mana je to sto ne podrzava automatsko menjanje refresh rate-a, inace jeste sasvim ok. Ako na njega dodje android tv 12, i to je reseno, mada ce pre neki novi uredjaj.
Ovo što sam probao na brzaka meni izgleda dosta dobro. Nisam probao 4k max ali jedam 4k imao ranije. Google tv mi je fluidniji.A sirova snaga? Kako tu stoji u odnosu na FS4kMax, i da li su uporedivi sa cenom?
Probao i plex. Radi mi DV preko plexa dok meni ne radi na Shield 🤣. Moguće i da he kompatibilnost sa ovim glupim tv-om.Koristiš li Plex? Meni ne radi Dolby Vision materijal preko Plexa, dok isti radi na Shieldu.
Jeste, trenutne cene kod mene ftv4k 69$, 4kmax 75$ i Googletv 70$. Na akciji su svi jeftiniji.Firestick na akciji je tipa duplo jeftiniji.
Podrška za kodeke je još važnija, jer od softverskog dekodinga slaba vajda. Ne znam da li Chromecast podržava AV1 npr, nije toliko bitno sad, ali je bitno za buduće korišćenje.Ipak je sirova snaga stavka broj 1, jer to diktira koliko će se dugo uređaj koristiti.