masaj
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 21.05.2013
- Poena
- 170
Jesam zamenio fajl nego ne znam gde čačkalicu da gurmnem
Imam 2 usb porta, HDMi, za struju i lan priključak
Imas ispod odozdo jednu rupicu tu ubodi cackalicu
probaj pa javi
Jesam zamenio fajl nego ne znam gde čačkalicu da gurmnem
Imam 2 usb porta, HDMi, za struju i lan priključak
Sta si na kraju instalirao ,dtb img???Uspeo sam
Imam jedan problem, ne radi mi daljinski od boks već radi od tv
https://www.howtogeek.com/338983/how-much-data-does-netflix-use/
Pitao sam te za dtb.img -da si stavio dobar radio bi ti daljinac
Je li na memorisku da kopiram dva fajla što imaju za moj Android boks beelink GT1 Ultimate
Ne trebam praviti poseban folder
/storage/.config
Ovako vise puta na razlicitim uredjajima sam instalirao CoreElec i uvjek sam imao isti problem da daljinac koji dodje uz box ima sve funkcije kao u androidu.Samo nije bilo sanse da je htio da upali box mogao sam da ga gasim ali ovo ne .Resenje je kao mnogo puta prije dao @shaman u gore postavljenim linkovima kako se configurise Keymap Editor u zavisnosti od modela daljinskog.
Ok pricamo o coreelecu,mislio sam da je je ubacena conf za daljinac kao sto je bila ranije u libreelecu....Moja greska (inace ir daljinac ni ne vadim iz kutije)@j.babic ja ne mislim na OpenELEC niti na LibreELEC vec na CoreElec a beelink nisam nikada imao.
Vjeruj mi bio sam kupio cak i MeLe f10 delux sa gyro i ir learning i on moze da radi na vecini uredjaja ali nije bilo sanse .Morao sam da cupam strujni kabal da bih podigao CoreElec.Na kraju na njihovom forumu sam procitao ovo sta je @ shaman napisao gore i resio problem.Beelink mi je bio preskup i trazio sam alternativu sa amslogic procesorom da mi radi CoreElec a da bude pristojna cijena.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari