- Učlanjen(a)
- 25.09.2008
- Poena
- 915
Nema nikakvih problema kod mene, lepo i brzo radi. Iako je skromnih specifikacija, jako sam zadovoljan sa Mi Box S. Odličan plejer za 46€.
Probaj obe varijante pa sam odluci...stavi Eon android tv apk.šta mi je bolje za eon, da koristim aplikaciju koja je već u samsung smart tv-u ili da instaliram aplikaciju na beelink gt king? koja će aplikacija raditi najbolje na gt kingu?
I kod mene je znao da se restartuje na stb emu pro, ali se to lako resi nekom drugom apk kao sto je npr tivi mate.
Probacu moj mi bix s da vrstim na fabrika podesavanja jer me mozda nesto zeza pa cu instalirati samo najbitnije apk
Послато са Redmi Note 8 Pro помоћу Тапатока
Ne znam kako radi na samsung smart tv, pretpostavljam da zavisi i od toga kakav tv imaš. Mogu da ti kažem da na gt-king radi perfektno, jedini je preduslov da na gt-king namestiš fiksnu rezoluciju sa osvežavanjem 50hz, nikako 60hz.šta mi je bolje za eon, da koristim aplikaciju koja je već u samsung smart tv-u ili da instaliram aplikaciju na beelink gt king? koja će aplikacija raditi najbolje na gt kingu?
Da, koristim eon apk sa kodom. Evo sada cu da vidim kako se to radi pa cu ti napisem. Evo rezultataBese koristis Eon sa kodom? Ako koristis tu app izmeri brzinu interneta ka sbb serverima u samoj aplikaciji.
Ma poziv sve resava. Razlog "crn ekran na aplikaciji koja je tek instalirana "i nema duze price....E sad, savet je bio dobronameran jer samo on moze da primeti razliku i samo on moze da odgovori sebi na pitanje pa makar to trajalo 2 meseca...Na kingu rade ok obe apk ...Ne znam kako radi na samsung smart tv, pretpostavljam da zavisi i od toga kakav tv imaš. Mogu da ti kažem da na gt-king radi perfektno, jedini je preduslov da na gt-king namestiš fiksnu rezoluciju sa osvežavanjem 50hz, nikako 60hz.
Info za ostale što daju savete u vezi eon atv app : kada se ukuca kod i aktivira aplikacija, mora da prođe mesec dana do sledeće aktivacije. Dakle, ne može da se aktiviira na jednom uređaju, pa obriše, pa odmah zatim na drugom. Može ako cimaš sbb da ti resetuju kod, ali meni je npr. poslednji put kad sam to radio operaterka pravila probleme, počela nešto da me propituje, jedva sam je ubedio da mi resetuje. Oprez kad dajete savete oko nečega u šta se ne doznajete.
Sent from my SM-A715F using Tapatalk
Visok ti je ping. Je li kablom nakacen uredjaj? Meni ne ide preko 50ms i aplikacija radi savršeno.Da, koristim eon apk sa kodom. Evo sada cu da vidim kako se to radi pa cu ti napisem. Evo rezultata
Ne znam kako radi na samsung smart tv, pretpostavljam da zavisi i od toga kakav tv imaš. Mogu da ti kažem da na gt-king radi perfektno, jedini je preduslov da na gt-king namestiš fiksnu rezoluciju sa osvežavanjem 50hz, nikako 60hz.
Info za ostale što daju savete u vezi eon atv app : kada se ukuca kod i aktivira aplikacija, mora da prođe mesec dana do sledeće aktivacije. Dakle, ne može da se aktiviira na jednom uređaju, pa obriše, pa odmah zatim na drugom. Može ako cimaš sbb da ti resetuju kod, ali meni je npr. poslednji put kad sam to radio operaterka pravila probleme, počela nešto da me propituje, jedva sam je ubedio da mi resetuje. Oprez kad dajete savete oko nečega u šta se ne doznajete.
Preko wifi-a je nakacen, a uskoro dobijem i onaj ubee usb sa lan ulazom pa cu mozda i kabal da razvucem. Ruter je blizu, tj u susednoj sobi i bukvalno je vazdusno na 3m od rutera i jedan zid je preprekaVisok ti je ping. Je li kablom nakacen uredjaj? Meni ne ide preko 50ms i aplikacija radi savršeno.
Što se tiče 50/60hz, pusti n1 vesti i gledaj traku sa tekstom gde "trče" slova, prvo na 60 a onda na 50hz. Ako ne vidiš razliku onda je svejedno. [emoji39]
Kod njega je ona app za mobilni, na njoj ima auto.Koja vam je to verzija aplikacije, kod mene nema auto podešavanje?
Što se tiče osvežavanja, moguće da tu tv nešto pegla, kod mene na hisense sa uključenim game modom (znači da je memc isključen, nema obrade slike) klizi na 50hz a štuca na 60hz. Pogledajte prilog 294779
Koristim daljinski od eon-a. Nekako mi je bolji, vise opcija ima@toda81 Koji daljinac koristis sa Mibox, njegov ili si i ti bese uzeo Eon daljinac?
Radije bih smart aplikaciju instalirao na GT King jer ne podnosim baratanje kursorom, koristim air Mouse...može li verzija za Smart TV da se instalira na android box?@Altru: u Ček, ti si to instalirao verziju za telefone na taj Android box?
Eon verzije:
Mobilna verzija:
SmartTV verzija:
Mobilna verzija, Eon sajt i Windows 10 app rade na taj način da svaku promenu kanala kreće od stream-a nižeg kvaliteta pa za par sekundi digne kvalitet na max. SmartTV verzija Eon aplikacije u podešavanjima nudi izbor "CBR" vs "ABR" (po default je podešeno ABR i "do 4 Mbps" pa ljudi kreću odmah u kuknjavu kako je kvalitet niži nego na D3 / na kablovskoj bla bla bla) pa kad se izabere CBR (staviš CBR i "do 7 Mbps", default je ABR i "Auto(matski)" ) onda nema toga niži stream pa diži na kvalitetniji već odmah pušta max stream pri promeni kanala.
Ako imaš već mogućnost da aktivraš SmartTV app instaliraj ti ipak Eon na taj Samsung sa Tizen OS pa poredi kako treba kvalitet i uporedi na istom TV-u Android box vs Samsung SmartTV šta ti je bolje.
Koristim daljinski od eon-a. Nekako mi je bolji, vise opcija ima
Upravo sam probao ovo sto si napisao.Jeste bolji imam ga i ja. Kad budes imao vremena raspari ga, ugasi Mibox pa kad ga upalis prikaci original daljinski. Probaj onda kako ti radi Eon aplikacije.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari