Takođe kod mene Vontar W2 radi savršeno na WiFi-ju, ruter je na 3-4m udaljenosti u ćošku. Jedino što nisam nikako mogao da ga povežem na "glavnu" mrežu, pa sam morao da pravim zasebnu, ali svejedno radi (za sada, pu pu )Inace na 2 Vontara W2 koja gnjavim relativno redovno nema problema sa prijemom WiFi, ali to su normalni uslovi (ista soba ili kroz jedan zid).
Baterije nove znaci radi air mouse ali kada ubacim usb disk onda pocinje da trokira kada izvadim usb disk radi u pitanju je usb disk kingston 32 gb filmovi su u pitanjuA Baterija sveža ko smrt😁
Imao sam isti problem na w2. Mislim da mi uopste nije radio Airmouse kada ubacim nesto u drugi USB portBaterije nove znaci radi air mouse ali kada ubacim usb disk onda pocinje da trokira kada izvadim usb disk radi u pitanju je usb disk kingston 32 gb filmovi su u pitanju
u pitanju je G10s Gyroscope 2.4GHz WIFI Google Assistant Voice Remote Control Air Mouse
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari