Hvala ti...Narucio vontar W2 4/32 za 17 eur (dosta su ga falili plus tu na forumu 🙂Pisano unazad vise puta,vrati se i citaj.
za početak, brend i modelPozz ljudi,nadjoh neki 8k android 14
4/32GB
Pozz ljudi,nadjoh neki 8k android 14
4/32GB
Kako se tu moze instalirati KODI ili netflix ?
Treba mi za gledanje domacih kanala i YT 4k REPRODUKCIJE.
Da li je to,ne koci itd.
Aj okači opet.Hvala.Ok je W2, ali bolji je X4 koji sam kacio par postova ranije za 24e.
Ne verujem da će čoveku biti smetnja, ali treba reći da ne podržava auto frame rate. Može da se "ubudži" preko tvquickactions aplikacije, ali nije to to. Čisto da zna neko kome treba.Klasika najbolje Xiaomi TV Box S druge generacije za 6600 din sa fiskalnim i 2 godine garancije.
![]()
Xiaomi mi tv box s 2nd gen
Najbolje cene za Xiaomi mi tv box s 2nd gen od 5.690,00 RSD. Uporedite cene iz kategorije Digitalni prijemnici (DVB) i uštedite.www.eponuda.com
Ako si mislio besplatno, kao sto rekoh gore, nece da moze.mislio da uzmem box cisto zbog domacih kanala
11.26Vontar W2 mi je u Madjarskoj,gledam slimbox da skinem da mu ubacim svezu verziju.
Koju verziju preporucujete s obzirom da ima slimbox 11.26 i slimbox mod 11.21 ?
Ja i dalje nisam provalio u čemu je razlika,osim ikonica u meniju 😀Vontar W2 mi je u Madjarskoj,gledam slimbox da skinem da mu ubacim svezu verziju.
Koju verziju preporucujete s obzirom da ima slimbox 11.26 i slimbox mod 11.21 ?
Ne razumem te.Najnoviji koji nije mod, ako ne znaš za šta ti treba mod, ili aosp.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari