Šta je novo?

Android (TV) multimedia uređaji (box-evi i stick-ovi) [nije tema za Mi Box/Stick, FireOS, Google Chromecast/Streamer]

• Začetnik teme Začetnik teme Broker
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Konačno neki interesantan box 😀

Baš danas izbačen klip 🙂
Android TV 12 + sertifikati za 50€ - ethernet 100 Mbps ...

hoce li da radi na 220v ? :O aj probaj pa nam javi kupicu i ja ovaj samo cu sacekati jos malo daljinac ce promeniti uskoro stavice onaj koji svetli u mraku 😛

Ne moraš da čekaš samo gledaj da je serija iznad 2409A.
1000032117.jpg

hoce li da radi na 220v ? :O aj probaj pa nam javi kupicu i ja ovaj samo cu sacekati jos malo daljinac ce promeniti uskoro stavice onaj koji svetli u mraku 😛
Зашто не би радио? Има струјни адаптер са 110/220V на 12V.
Покренуо сам га са ЕОН-овим адаптером који је исто 12V, 1.5A

@Salac UE sto ne testiras za kanal neki jeftini rockchip i allwiner chipset?
Rado bih pogledao da li se tu nesto popravilo i promenilo i da vidimo kako sada rade ti uredjaji.
Posto me jako zanima, a bukvalno nista ne mogu da nadjem
Na kraju sam ja narucio jedan allwinner box, necu jos da pricam sta sam uzeo, videcemo kada dodje da li se rizik isplatio ili ce biti kanta 😂

Ja uzeo vontar w2,pored hakoa koji imam posto imam jos jedan glup tv pa da ga opametim.Videcemo kad ce stici.

Počeo Transpeed da se restartuje sam od sebe svaki čas. Kad se uključi piše nešto kao: viper android nema status super-korisnika...

Probaj fabrički reset.

Hardverski reset na fabrička podešavanja. Čačkalica se drži na mikro prekidaču i zatim uključuje kabl od napajanja u box, koji je pre toga uključen u strujnu utičnicu. Pojavljuje se android robot na ekranu. Zatim na ekranu daljinskim sa gore-dole ići na factory reset tj clear all write data. Kada odradi ići na prvo ime u nizu restart box.

Čudna situacija. Restaruje se maltene odmah kad startujem EON, kod Kodija posle nekog manjeg vremena, kod Stremia kad sam pustio 4k film... Ali ne restrartuje se kad pustim Iris i Tivimate.

Takođe, u Jutjubu sam izgubio 4k varijantu, daje mi najviše 1080...

@Banetov kum - Ма ко зна шта је то теби тај Салац увалио. А можда није ни прави Салац? Можда је неки лажњак? 🤔
Елем... Могуће да се заглупио од ове врућине, к`о зна шта му се десило. Флешуј поново слимбокс (можда је у међувремену и нова верзија изашла).

А што се тиче смарт тјуб апликације - тренутно је свима максимална резолуција 1080р. Надамо се да ће проблем бити отклоњен у скорије време.

Nešto ne zabada više X4 sa Remux. Gledao sad bez problema kopiju 57Gb.

Predosetilo da je ventilator na carini, radi normalno u bilo koje doba. 😀 Ili se pasta rasporedila bolje kad se istopila.

Ja čekam X4 i odvojio sam u podrumu one sitnije hladnjake, koji su postali kandidati za njega.

Izašla nova v1.15.0 LocalSend aplikacije za razmenu fajlova između uređaja koja podržava sve platforme (Android/GoogleTV, AndroidOS, Windows, Fire OS, Linux, macOS, iOS)
Aplikacija je besplatna, opensource, bez reklama i ostalih gluposti, a od ove najnovije verzije ubacili su i srpski prevod (latinica/ћирилица) 🙂

Са пивом или без... Ажурирање за смарт тјуб - поново ради биоскоп

1000002162.jpg

Pozdrav iz Makedonije.Hteo sam da pitam dali je ovaj android tv box okej.Koristio bi ga isklucivo za Stremio za neki novi film i sl zasto Hisense ne podrzava Stremio.Za 10 evra ako brka rabota je super?Hvala vam

Prilozi

• Screenshot_20240720-133108.png
    Screenshot_20240720-133108.png
    274.7 KB · Pregleda: 57
Ne pratim ponudu Android boxeva. Tako da će to morati neko drugi da ti preporučuje.

Nazad
Vrh Dno