Quasar > ostali addoni za film i serije.Na Quasaru ima gomila HD filmova blu-rej remuks od 40-50 GB. 4K još uvek nisam tražio - čekam da mi se ocarini boks pa ću podeliti utiske, ali naravno u temi sa kodi adonima.
Ma u redu je to. Skidam inače sve živo sto me zanima u 4K sa privatnih trakera već godinama,povremeno kupim koji uhd disk koji mi se baš svidi. Pitam konkretno za terrarium da li ima mogućnost uopšte? Bar za fHD linkove? I šta treba uraditi da bi proradilo?Ako hoces pravi 4k ne bi trebao da juris net strimove vec torent fajlove, za striming uvek ide slabiji bitrejt.
Može SD kartica na androidu 6 i 7. Ja sam za tu svrhu uzeo SD od 64GB.I ovdje da pitam. Moze li kako eksterni hdd da se namjesti da bude memorija boksa. Tj da folder na hdd sluzi za cache na kodi addonima
I ovdje da pitam. Moze li kako eksterni hdd da se namjesti da bude memorija boksa. Tj da folder na hdd sluzi za cache na kodi addonima
Ovo deluje vrlo ozbiljno, izrada i ostalo.
Nemam iskustva sa ovom klasom, niti poznajem nekoga ko ima. Nezgodno ti je malo za carinu. Mada, mislim da mozes samo bolje proci, tj. da ti nece naplatiti punu carinu i pdv.
Pisi proizvodjacu za detalje. Nisam siguran kako sve mozes iskoristii hdd posto ima i hdmi in. Proveri da ne kriptuje snimljene fajlove. Ako ne, onda je cena bagatelena. Vidim ima i ddwrt, dakle moze da radi i kao ac ruter.
I jos nesto, u ovoj klasi cena mozes da nadjes i dvb-s2 receiver. Ako porucis, jedva cekam review.
Daj napiši malo više o njemu, prvi put čujem za njega. Jel dolazi HDD s njim?Stigao mi je pre neki dan EWEAT R9 PLUS, i mogu da kažem da je savršen!!! Carina me je izašla bagatelno nekin 1184 dinara. Najviše mi se dopada dobro odrađen displej na kojem je sve jasno prikazano kao dan!!!.
Daj napiši malo više o njemu, prvi put čujem za njega. Jel dolazi HDD s njim?
Kakav je sa 4k materijalom?
Sent from mTalk
Naravno da podrzava 4tb ,probao sam externi od 8tb (sopstveno napajanje )i radi na svim mojim boxevima....Pitam se dal podržava HDD od 4TB? Nigde na Aliju ne videh da to pominju. Znam da ovi drugi 1-1,5TB plafon.
Sent from mTalk
Netflix u SD kvalitetu predpostavljam...Imao sam priliku da vidim zapiti 4k sa istim soc rtd1295 u radu (sto se tice samog androida nisam bas nesto odusevljen-ali ponovo svakako za nekog ima prednosti (media apk je dobro odradjena -ko ne zeli da se cima ima zappiti koji se potrudio oko par aplikacija (posteri,player ,it'd..)Nisam znao da postoji ovako dobar Box. Je li na njemu Android 6.0? Kako radi Kodi i Quasar addon?
Je li prikazuje Netflix u punoj rezoluciji?
Stigao mi je pre neki dan EWEAT R9 PLUS, i mogu da kažem da je savršen!!! Carina me je izašla bagatelno nekin 1184 dinara. Najviše mi se dopada dobro odrađen displej na kojem je sve jasno prikazano kao dan!!!.
Koliko para i odakle si kupio?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari