Air Jordan
Čuven
- Učlanjen(a)
 - 30.08.2004

- Poena
 - 710

Rešio sam na kraju problem. Box je bio vezan za ruter preko switcha zajedno sa još 7 uređaja. Sada sam ga direktno vezao na ruter i više ne trokira ni na jednom videu.

Meni TV Launcher radi dobro sa Alfawise H96 pro+
Ovaj Microsoft Launcher mi je više za telefon.
Pa rekao sam ti....Vise nije interesantno da te svaki put pitam rezultate kog i cijeg boxa si postavio, jer ti taj detalj svaki put precutis.
Izvini cisto me zanima koji rezultat tvoj box sa 3gb rama postize?Ponovo cu ponoviti da antutu nije ni bitan ali me bas zanima dal ovih 43700 nesto znaci sobzirom da odstupa od 38-43k.A I nije problem recicu ti u pitanju je beelinkov model sa 2/32 .Pa ako moze svi vi sto imate boxove sa amlogic s912 3 ili 2 GB rama okacite svoje rezultate da napravimo listu koja valjda![]()
Ako je tako, onda sam i ja tebi odmah posle odgovorio:
https://forum.benchmark.rs/showthre...edia-plejeri&p=5357077&viewfull=1#post5357077
Ovo je besmisleno... postavljas neke rezultate bez navodjenja modela

Da li je neko imao iskustva sa EWEAT R9 PLUS media player-om?!!.
https://www.aliexpress.com/item/EWE...32816168540.html?spm=a2g0s.8937460.0.0.psUJq5
Ja sam juče imao priliku porediti alfawise h96pro+(3/32) i Mi Box(2/8)...
Neuporedivo je koliko Mi fluidnije radi. Jedina mana mu je što nema ethernet port, ali i to se da srediti sa Mi Hub-om.
	Ja sam ga uporedio sa drugim uredjajem( s905x )....covek je samo potvrdio ono sto pricam vec duze vreme.......Kad poredite red je da poredite i cenu.
Mi box kosta 70$ a h96pro se kupovao po 40-50$
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
To nije istina moj beelink ga sije u svakom smislu.....Onaj kineski dobiješ sa kineskim jezikom. Varijanta s oznakom C je 1GB RAM memorije.
Ako uzimaš onda svakako gledaj internacionalnu verziju 2/8.
Na prvi pogled, poredeći sa današnjim "jeftinim" box uređajima koji imaju 3GB DDR4 memorije i 32 ili čak 64GB interne memorije reklo bi se da je Mi prevaziđen.
Kada ih uključiš jedan pored drugog vidiš da oni još bar 2g treba da rade da bi stigli današnje Mi uređaje.
Najniza cena za taj mi box je bila 66.90$ (kad je na akciji) to je i dalje preko 50% razlike u ceni.Onda potraži i koja je bila najniža cijena za Mi Box-a to bi bilo donekle korektnije.
Mi u svakom slučaju opravdava i tih 10-15$.
To nije istina moj beelink ga sije u svakom smislu.....
Samo jos niko nije video koji to on model ima...Ako je s912 to bi sve trebalo da bude isto s... drugo pakovanje
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari