Šta je novo?

Android (TV) multimedia uređaji (box-evi i stick-ovi) [nije tema za Mi Box/Stick, FireOS, Google Chromecast/Streamer]

Rešio sam na kraju problem. Box je bio vezan za ruter preko switcha zajedno sa još 7 uređaja. Sada sam ga direktno vezao na ruter i više ne trokira ni na jednom videu.

X96 mini
Da li mogu one ikone na start ekranu da promijenim.drugima?
Probao sam.par launchera ali nesto mi se nisu ucinili funkcionalnim

Sent from mTalk

Probaj microsoft launcher on je jedini uspevao na boxovima kojima se ne moze promeniti defualt launcher.

Meni TV Launcher radi dobro sa Alfawise H96 pro+
Ovaj Microsoft Launcher mi je više za telefon.

Screenshot_20180128-154543.png Bas me zanima koje vrednosti dobijaju vasi boxevi ,znam da nvidia IMA preko 220k (novi antutu 7)

Poslednja izmena:
Vise nije interesantno da te svaki put pitam rezultate kog i cijeg boxa si postavio, jer ti taj detalj svaki put precutis.

Izvini cisto me zanima koji rezultat tvoj box sa 3gb rama postize?Ponovo cu ponoviti da antutu nije ni bitan ali me bas zanima dal ovih 43700 nesto znaci sobzirom da odstupa od 38-43k.A I nije problem recicu ti u pitanju je beelinkov model sa 2/32 .Pa ako moze svi vi sto imate boxove sa amlogic s912 3 ili 2 GB rama okacite svoje rezultate da napravimo listu koja valjda ;)

Da da odgovorio sam ti..@bakara

Vas dvojica ko dva mala deteta
"Ne dam ti svoju igracku da se igras sa njom"
"Necu ni da je uzmem ruzna je"

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Ne nismo ;) zivo me zanima dali je procitao naziv modela i spec :DScreenshot_20180128-180208.png

Poslednja izmena:

Ovo deluje vrlo ozbiljno, izrada i ostalo.
Nemam iskustva sa ovom klasom, niti poznajem nekoga ko ima. Nezgodno ti je malo za carinu. Mada, mislim da mozes samo bolje proci, tj. da ti nece naplatiti punu carinu i pdv.
Pisi proizvodjacu za detalje. Nisam siguran kako sve mozes iskoristii hdd posto ima i hdmi in. Proveri da ne kriptuje snimljene fajlove. Ako ne, onda je cena bagatelena. Vidim ima i ddwrt, dakle moze da radi i kao ac ruter.
I jos nesto, u ovoj klasi cena mozes da nadjes i dvb-s2 receiver. Ako porucis, jedva cekam review.

Poslednja izmena:
Ja sam juče imao priliku porediti alfawise h96pro+(3/32) i Mi Box(2/8)...
Neuporedivo je koliko Mi fluidnije radi. Jedina mana mu je što nema ethernet port, ali i to se da srediti sa Mi Hub-om.

Kad poredite red je da poredite i cenu.
Mi box kosta 70$ a h96pro se kupovao po 40-50$

@bakara zašto ne koristiš isto vrijeme. Sadašnje.
Trenutna razlika je ravno 2$.
Samo u licencama Xiaomi ima bar 20-30$.

Hardverski je H96 superioran, ali to samo pokazuje koliko ljudi iz Xiaomi-a dobro znaju svoj posao, odnosno koliko ovi drugi to ne znaju. Da ne bude zablude ja sam prošao ovako:
a86558c1d7e461cef0dbab5f977dadda.jpg
Dobar hladnjak u svakom slučaju [emoji6]

Zato što nismo mi bili blesavi već je kostao toliko i stvarno nije bilo dileme da li uzeti s912 i 3/32 u odnosu s905x 2/8

Praktično moglo se kupiti 2 kom za jedan mi box.

Ova sada cena je nebuloza... Ali toliko kostaju svi s912 sa 3gb Rama, svi drže cenu.
Mislim da nismo pogrešili.

Poslednja izmena:
Onda potraži i koja je bila najniža cijena za Mi Box-a to bi bilo donekle korektnije.
Mi u svakom slučaju opravdava i tih 10-15$.

Da li mislis samo na interfejs, ili recimo Kodi fludnije radi?
Vidim imas plavi pcb, proveri svakako, ali superceleron rom treba da radi kod tebe. Ako stavis taj rom na H96, uporedi opet sa mibox.
Imas i Android TV os za h96. Mislim da zato fluidnije radi, laksi interfejs, skresan os. Ne znam kako rade apps na TV verziji koje su nisu pisane za istu.

Onaj kineski dobiješ sa kineskim jezikom. Varijanta s oznakom C je 1GB RAM memorije.
Ako uzimaš onda svakako gledaj internacionalnu verziju 2/8.

Na prvi pogled, poredeći sa današnjim "jeftinim" box uređajima koji imaju 3GB DDR4 memorije i 32 ili čak 64GB interne memorije reklo bi se da je Mi prevaziđen.
Kada ih uključiš jedan pored drugog vidiš da oni još bar 2g treba da rade da bi stigli današnje Mi uređaje.

Onaj kineski dobiješ sa kineskim jezikom. Varijanta s oznakom C je 1GB RAM memorije.
Ako uzimaš onda svakako gledaj internacionalnu verziju 2/8.

Na prvi pogled, poredeći sa današnjim "jeftinim" box uređajima koji imaju 3GB DDR4 memorije i 32 ili čak 64GB interne memorije reklo bi se da je Mi prevaziđen.
Kada ih uključiš jedan pored drugog vidiš da oni još bar 2g treba da rade da bi stigli današnje Mi uređaje.
To nije istina moj beelink ga sije u svakom smislu.....

Ako je s912 to bi sve trebalo da bude isto s... drugo pakovanje

Onda potraži i koja je bila najniža cijena za Mi Box-a to bi bilo donekle korektnije.
Mi u svakom slučaju opravdava i tih 10-15$.
Najniza cena za taj mi box je bila 66.90$ (kad je na akciji) to je i dalje preko 50% razlike u ceni.
Koliko si u opste ti platio tvoj H96pro?

Kao sto ti @churla rece ti na taj box mozez da instaliras android TV kakav imas na mi boxu, a mozes i superceleron rom, tako bi trebao da poredis.

To nije istina moj beelink ga sije u svakom smislu.....

,)
Ako je s912 to bi sve trebalo da bude isto s... drugo pakovanje
Samo jos niko nije video koji to on model ima... :)

Nazad
Vrh Dno